Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: besiktasjk87

quote:

Orijinalden alıntı: lost

Gece açık bırakın sabaha günceller çünkü çok fazla güncelleme var.
    Bir de win 10 çıktığından beri 7, 8 ve 8.1'i ikinci plana itti mikrosoft. Biraz da bu yüzden.

saatlerce beklememe rağmen hala denetleniyor ekranında kalıyor

windows etkinleştirildi değil mi?
    öyle ise, windows güncelemeleri otomatik yapın ve güncelleme denetletmeye gerek olmadan gece bekleyin. Kendisi otomatik indiriyor zaten.

yine olmazsa şunu deneyin:
    7.enpedi.com
    Windows 7 ve 8: Windows Update Geçmişini Sıfırlamak ve Bileşenlerini Yeniden Kaydetmek
    http://7.enpedi.com/2011/08/windows-update-guncellestirme-gecmisini.html

• Muratbey merhaba. :) Bilgisayarı 2-3 yıl önce aldım. Haliyle bilgisayarda baya bi ıvır zıvır doluştu ccleaner ile bi nebzede olsa temizliyorum. Format atmayı biliyorum ama bunun bios icine gömülü riske girmek istemiyorum. Ama formatlarda 30 tl burda böyle güzel bilgisayarı baştan aşağı temizlicek hızlandırcak program varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Muratbey merhaba. :) Bilgisayarı 2-3 yıl önce aldım. Haliyle bilgisayarda baya bi ıvır zıvır doluştu ccleaner ile bi nebzede olsa temizliyorum. Format atmayı biliyorum ama bunun bios icine gömülü riske girmek istemiyorum. Ama formatlarda 30 tl burda böyle güzel bilgisayarı baştan aşağı temizlicek hızlandırcak program varmı?

Hayır format şart artık sizin pc'ye.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Peki hangi programları kurmamı önerirsin? Bana kalsa chrome yeter ama nette her formata yüklenmesi gereken programlarlar var onlar yüklenmelimi sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Peki hangi programları kurmamı önerirsin? Bana kalsa chrome yeter ama nette her formata yüklenmesi gereken programlarlar var onlar yüklenmelimi sence?

İlk sayfada mevcut işine yarayacakları kur.
  • Windows 8.1 Net Framework 3.5 Yükleme Hatasının Kesin Çözümü !

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

Windows 8.1 yükleyenlerin karşılacağı çok büyük bir sorunun çözümünü paylaşacağım, aslında Windows Update sorunsuz çalışsa sorun falan değil ama Windows 10 harici Update düzgün çalışmıyor.

Microsoft'un sitesindeki NetFX 3.5 SP1 Full paket(231MB) olan dahi Windows Update'e bağlanıp oradan indirmeye çalışıyor %90 donup kalıyor ve internet'e bağlı değilsiniz hatasını veriyor. (0x800F0906 0x800F081F)

Dism yöntemlerinin de hepsi bende başarısız oldu.

Bize gereken bu paketin tamamen offline hali, bunu da çok uzun araştırmalar sonucu buldum.

dotNetFx35_W8.1_x86_x64 Link (soru işareti (?) dahil sonraki gereksiz yerleri silin yoksa link hata verir)

Sağ tuş Yönetici olarak çalıştırın > cmd komutu açılacak %100 olacak > herhangi bir tuşa basın > bu kadar

Müsait bir zamanda ilk sayfayı düzenleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Mart 2017; 1:52:25 >

• 4 gb ramli i5 2430m li laptopa windows 8.1 nasıl gider arkadaşlar.. Kasma vs olur mu. Bir de pro versionu mu daha iyidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

4 gb ramli i5 2430m li laptopa windows 8.1 nasıl gider arkadaşlar.. Kasma vs olur mu. Bir de pro versionu mu daha iyidir...

Kasma olacağını sanmam pro kurabilirsin.

• merhaba arkadaşlar notebookum servisteydi bugün geldi 8.1 mevcut. ben windows update ile tarattığım zaman güncelleştirmeler denetleniyor da kalıyor tepki filan yok ve birde aygıt yöneticisinden aygıtı güncelleştir dediğimde yazılım çevrimiçi olarak aranıyor da kalıyor herhangi bir tepki yok. ne yapmamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osasuna2

merhaba arkadaşlar notebookum servisteydi bugün geldi 8.1 mevcut. ben windows update ile tarattığım zaman güncelleştirmeler denetleniyor da kalıyor tepki filan yok ve birde aygıt yöneticisinden aygıtı güncelleştir dediğimde yazılım çevrimiçi olarak aranıyor da kalıyor herhangi bir tepki yok. ne yapmamı önerirsiniz?

Windows Update, 10 hariç diğer sistemlerde sıkıntı çıkartabiliyor şuan, çeşitli çözümleri var ama işe yaramayabiliyor.

1-KB2966826, KB2966827, KB2966828 bunlar yüklüyse kaldır, sistemi yeniden başlat ve bir daha yükleme.

2-KB2976978-KB3042058-KB3044374-KB3080149-KB3088195-KB3068708-KB3205401 aynı şekilde bunları da.

3-KB3138615 güncellemesi sistemde yüklüyse kaldır ve bilgisayarı yeniden başlat.

4-KB3214628 güncelleştirmesini indir, kur ve bilgisayarı yeniden başlat.

5-KB3205400 4. adım ile aynı.

6-KB3138615 sildiğin bu güncelleştirmeyi yeniden yükle, denetim masasında Update seçeniğini > Otomatik olarak yükle'yi seç ve bilgisayarı yeniden başlat.

7-Windows Update Sorun gidericiyi indirip çalıştır, sorunlar düzeltikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.

8-Güncelleştirmeleri Denetle, eğer olursa bulması 15-20 dk sürebilir.

Google Docs
    WindowsUpdateDiagnostic.diagcab
    https://drive.google.com/open?id=0B_NSky2D0PQ6blJtZllGT0ItM1U

Not : Güncelleştirmeleri, işletim sisteminiz 32 bit ise x86, 64 bit ise x64 olarak indireceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Mart 2017; 14:33:4 >

öncelikle teşekkürler ilginiz için. bilgisayar sıfırlanmış olarak geldi sadece KB3000850 yüklü.
  • quote:

öncelikle teşekkürler ilginiz için. bilgisayar sıfırlanmış olarak geldi sadece KB3000850 yüklü.

Farketmez, o zaman 4. adımdan sonrakileri uygula.
    teşekkürler deneyeceğim. önerebileceğiniz driver güncelleme programı varmı? intelin sürücüsünü manuel kuramıyorum hata veriyor mecburen programla yükleyeceğim
  • Driver Easy olabilir ama her zaman manuel kendinize uygun sürücüleri bulup yüklemek daha faydalıdır, bu tarz programlar sorun çıkarabilir.
    hocam güncellemeyi indirdim fakat şu hatayı alıyorum "wusa.exe programının yalnızca bir kopyasının çalışmasına izin verir"
  • quote:

hocam güncellemeyi indirdim fakat şu hatayı alıyorum "wusa.exe programının yalnızca bir kopyasının çalışmasına izin verir"

Başlat > hizmetler.msc > windows update > başlangıç türü : devre dışı + durdur

tekrar deneyin olmazsa uğraşmayın güncelleştirmelerin içinde olduğu bir sistem bulup format atın, sizde çok eski sürüm yüklüdür şimdi bir sürü güncelleme gelir onların hepsinin sonradan yüklenmesi falan çok verim alınacağını sanmıyorum.
    Çok teşekkürler kuruyor şuan 4.adımdan itibaren dediklerinizi yapıyorum.
  • Sorunu çözmüş bulunuyorum. çözümü merak edenler için Dün gece bilgisayarı sıfırladım KB3138615 kurdum sonra Windows Update Sorun gidericisini çalıştırdım sorunum düzeldi şuan 900 mb'lık güncelleme kuruyor
  • quote:

Sorunu çözmüş bulunuyorum. çözümü merak edenler için Dün gece bilgisayarı sıfırladım KB3138615 kurdum sonra Windows Update Sorun gidericisini çalıştırdım sorunum düzeldi şuan 900 mb'lık güncelleme kuruyor

Umarım o kadar büyük güncellemeyi dışardan kurduktan sonra performansta bir sıkıntı olmaz.
    şuanlık sıkıntı yok hocam aslında en büyük geçiş sebebim cs:godaki performans düşüklüğüydü, çok fazla fps drop oluyordu win10'da. 8.1e dönünce azda olsa iyileşme oldu fakat sorun devam ediyor. birşey daha soracağım. grafik kartım intel hd graphics 5500 fakat bunu manuel olarak kuramamaktayım şöyle bir hata vermekte:http://i.hizliresim.com/01LL8Z.png
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.