Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Falcon-61

Windows 10 da dws vardı. Windows 8 de de var mı ? telemetry vs için ?

Aynı sürümü W7/W8.1 içinde kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Windows 10 da dws vardı. Windows 8 de de var mı ? telemetry vs için ?

Aynı sürümü W7/W8.1 içinde kullanabilirsiniz.

Bir şey daha soracağım. Windows defender windows 10 da olduğu gibi 8 de de kafasına göre ram disk vb kullanıyor. Daha iyi bir antivirüs öneriniz var mı ücretsiz ?
  • Maalesef, paralı istersen KIS 17 en iyisi.
  • Beyler bu driverları manuel olarak nasıl yükleyebilirim,embedded 8.1 kullanıyor windows update denetliyor bölümünde takılıp kalıyor saatlerce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextMan--

Beyler bu driverları manuel olarak nasıl yükleyebilirim,embedded 8.1 kullanıyor windows update denetliyor bölümünde takılıp kalıyor saatlerce

hangi driver bu demişsin sadece?
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bütün driverlar hocam freedos bilgisayara format attım embedded 8.1 ile ilk açışta windows güncellestirmeleri denetliyor diyor ama saatler sürüyor hep aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: NextMan--

Bütün driverlar hocam freedos bilgisayara format attım embedded 8.1 ile ilk açışta windows güncellestirmeleri denetliyor diyor ama saatler sürüyor hep aynı

pc ne model markaysa sitesine girip modelini yaz çıkan sayfada driver bölümünden indirebilirsin ayrıca o dediğin güncellemeler windovs için olabilir sen bazılarını kurman gerekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Kasım 2016; 6:18:28 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntıda orda hpnin sitesinde benim bilgisayarın modelini sectim windows 8 yoktu bende 10 olanı secip driverları indirdim bios güncellemeside vardı hepsini yaptım simdi bilgisayar siyah ekranda 15 saniye kadar bekleyip acılıyor nasıl çözebilirim bunu,windows 10 yüklesem düzelirmi

• NextMan-- kullanıcısına yanıt
    kardeşim hp nin hangi modeli onuda yazsaydın keşke bendede hp var w10 da 8 driverleri çalışıyor sadece ekran kartını oradan kurma alttaki linkten indirip kur en üstteki driveri kur oda şöyle kuracaksın setupu tıklayınca c ye çıkartıyor alt resim 1 deki gibi çıkartıyor sen tarifi uygula resim 2 önce inteli kur sonra amd yi sorun düzelir doğru yaparsan artı kurmadan önce tüm amd eski driverleri sil. buradan indireceksinhttp://leshcatlabs.net/downloads_unfil/

resim 1
    Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

resim 2
    Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Kasım 2016; 1:28:56 >

• Win 8.1 Pro yükledim laptopa. Güncellemeleri denetlediğim zaman güncellemeler denetleniyor ekranında kalıyor ve saatlerce denetleme işlemi sürüyor. Bu sorunun çözümü var mı
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Gece açık bırakın sabaha günceller çünkü çok fazla güncelleme var.
    Bir de win 10 çıktığından beri 7, 8 ve 8.1'i ikinci plana itti mikrosoft. Biraz da bu yüzden.
  • Hocam bu konuda yardım edebilir misiniz ?

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

Bu hatalar bilgisayarda CS 1.6 çalıştırdığım zamanlar ortaya çıkmış. Bir fikriniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 19 Kasım 2016; 13:44:6 >

• Virüs bulaşmış olabilir.

İlk önce ADW ile taratıp, bulunanları temizle ve reset atma uyarısını onayla.

http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

Ondan sonra Combofix'i indirip bitmesini bekle ve bittikten sonra reset at.

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Virüs bulaştığını sanmıyorum çünkü yeni format attım ve bilmediğim şeyleri indirmiyorum. Taramalarda temiz çıkarsa ne yapayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost

Bir de win 10 çıktığından beri 7, 8 ve 8.1'i ikinci plana itti mikrosoft. Biraz da bu yüzden.

saatlerce beklememe rağmen hala denetleniyor ekranında kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktasjk87

quote:

Bunun için microsoft'un yayınladığı toolları var.

Windows Güncelleştirmeler Denetleniyor diye aratın bulursunuz mutlaka.
  • quote:

Virüs bulaştığını sanmıyorum çünkü yeni format attım ve bilmediğim şeyleri indirmiyorum. Taramalarda temiz çıkarsa ne yapayım ?

İşletim sistemini değiştir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besiktasjk87

quote:

Bunun için microsoft'un yayınladığı toolları var.

Windows Güncelleştirmeler Denetleniyor diye aratın bulursunuz mutlaka.

denetim masasında sorun gider dedim güncelleştirmeler ile alakalı olarak sorunlar düzeltildi diye uyarı almama rağmen hala deneteleniyor ekranındayım. rica etsem tool u dm olarak atar mısınız 2 gündür aramadığım yer klamdı

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt

Buyur bunca yoğunluk arasında upload ettim, en işe yarar bunlar birisinden birisi işe yarar umarım.

Her birini yaptıktan sonra reset at tekrar dene.
  • quote:

https://drive.google.com/open?id=0B_NSky2D0PQ6YVdvOGtNeTVZbTg

Buyur bunca yoğunluk arasında upload ettim, en işe yarar bunlar birisinden birisi işe yarar umarım.

Her birini yaptıktan sonra reset at tekrar dene.

Allah razı olsun kardeşim. Çok teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.