Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni bu lânet olası Windows 10 belasından kurtarın. Bilgisayarımda Windows 8.1 yüklü. Bilgisayarıma güncellemeler geliyor. Onları yüklüyorum. Windows 10 yükseltmeniz hazır diyor. Yok mu bundan kurtulmanın bir yolu. Yükseltmek istemiyorum. İndirdiğim güncellemeler bilgisayarı yeniden başlatmadıkça yüklenmiyor. Ben bilgisayarı yeniden başlatsam Windows 10 yükseltmesi mi başlayacak?
  • Il Giurista I kullanıcısına yanıt
    Dostum 5583 güncellemesini kaldırsan başta o W10 olayı hiç olmayacak.

Update'ler nereye indiriliyorsa sil.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Şu saçmalıktan kurtulma imkânım var mı?

Rezervasyonu iptal ettim. KB3035583 kodlu güncellemeyi bilgisayarımdan kaldırdım. Ama hâlâ bu saçmalık duruyor.
  • hocam benim anakartın çoğu driveri win 10 u desteklemediğinden 8.1 e geçiş yapacağım. En güncel sürüm kodu biliyormusunuz ?
  • W10 gibi değil bu w8.1 güncel bir sürüm bul yükle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

W10 gibi değil bu w8.1 güncel bir sürüm bul yükle.

tamamdır teşekkürler hocam. bir de fanlardan anlıyormusunuz
  • O konuyu pm at.

• Pencere rengini siyah yapınca yazılar görünmüyor ? Windows 8 buglarından biri. Önerin var mı ?

• Maalesef.
  • win 10 a geçtim 1 gün geçmeden tekrar win 8.1 e döndüm bana göre çok fark var özellikle oyun performansında win 8.1 daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

win 10 a geçtim 1 gün geçmeden tekrar win 8.1 e döndüm bana göre çok fark var özellikle oyun performansında win 8.1 daha iyi.

Bende windows 10 saçma takılmalar yapıyordu ve arayüzünden sıkılmıştım o yüzden 8.1 kurdum 1 ay falan oldu. windows 7 lisansım olsa onu kurardım ama keyim yok

• Bir sorum olacak. Görüntüde de görüldüüğü gibi sol kısımdaki simgeler bozuk görünüyor. Bu sadece bir örnek, bunun gibi bir çok yerde görüntü bozukluğu var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • Pil durumu ne olduğunu anlamadığım bir şekilde %80 de kalıp şarj etmiyor. Bugün de % 79 gösteriyor. 8.1 var. Sony Vaio. Ne yapmam lazım ?

• felhack kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı driverini güncelleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

Pil durumu ne olduğunu anlamadığım bir şekilde %80 de kalıp şarj etmiyor. Bugün de % 79 gösteriyor. 8.1 var. Sony Vaio. Ne yapmam lazım ?

Bataryanda sıkıntı olmuştur biliyorsun ki biz bunları sonsuza kadar sorunsuz kullanmayacağız, dünyadaki her şeyin olduğu gibi o bataryanın içindeki hücrelerin bir ömrü var.
    Ekran kartı Driver'ı güncel.

• felhack kullanıcısına yanıt
    Bir anda mı oldu hep mi vardı ? farklı işletim sistemi deneyin hala aynıysa sıkıntı vardır.
    Bir anda olmadı baştan beri var. Şu an Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümünü kullanıyorum.
  • Windows 10 da dws vardı. Windows 8 de de var mı ? telemetry vs için ?
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.