Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Nasıl ya ? Farklı bir modem sizin netinizi kullandığını mı iddia ediyorsunuz.

İddia etmk için kesin bilgi sahibi olmam lazım. Kesin bilgim olmadğı için sormak ihtiyacı hissettim.O modem benim ağımda neden görünüyordu?
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    O modeme bağlanmış bir bilgisayar sizin ağınıza da bağlanmış olabilir başka birşey gelmiyor aklıma ama net kullanmak felan böyle birşey olmaz.
  • Bu şahıs niye benim ağıma bağlanma ihtiyacı hissedebilirki?Tahminim büyük ihtimalle superonline kullanan bir modem.Ve büyük ihtimallede aynı apartmandayız.:) yani bende istesem başkasının ağına öylece bağlanabilirmiyimki?Bağlansa benim ağımda ne yapabilir ne yapamaz?
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    Ya yok be kardeşim benim dediğim şey senin şifreni bilen akraban komşun vs kastetmiştim sorun yok sen takma kafanı, takıyorsan wifi forumlarında felan araştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ya yok be kardeşim benim dediğim şey senin şifreni bilen akraban komşun vs kastetmiştim sorun yok sen takma kafanı, takıyorsan wifi forumlarında felan araştırabilirsin.

Yok, kimsede şifrem falan yok.Tamam teşekkürler.:)
  • Windows 8.1 de skype kullanamıyorum.

Oturum açmak istediğim zaman mavi ekran hatası verip bilgisayar yeniden başlıyor.

Nedendir ?

---------------EDİT--------

Bu şekilde sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 18 Ocak 2016; 16:34:29 >

• İyi akşamlar Murat Abi

Windows 8 kullanıcısıyım.Daha doğrusu 10 dan 8 e döndüm bilgisiyardaki bi hata yüzünden.(Ekran parlaklıklığı ayarlanmıyordu)
    Ama win8 de bilgisayarda bir güncelleme sıkıntısı oldu.
    Bu güncelleme 2 3 günde bir fix oluyor ve kafadan 2-8 saat sürüyor.
    Bilgisayarda güncelleştirmeleri kapamayı denedim ama başarısız oldum çünkü öyle bir seçenek çıkmadı karşıma.Youtube da nasıl yapıldıgını adım adım izledim aynı şekilde bende güncelleştirmeleri kapama gibi bir secenek çıkmıyor.
    Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • onat kullanıcısına yanıt
    W8'de Windows Update kısmı var orada kapat işte en alta getir.
  • Bilgisayarı Kişiselliştir kısmından windows update bölüme giriyorum ancak güncelleştirmeleri kapa gibi bir seçenek yok sadece denetlenecek bir güncelliştirme yok diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 69ferhat69

öncelikle çok kapsamlı güzel bi konu olmuş eline sağlık. benim bi sorum olcak. bu UEFİ denen şeyi bilmiyorum ama sanırsam bios ekranını deiştiriyor acaba asus P5GC-MX/1333 markalı anakarta win 8.1 pro 64 bit format atarken bu UEFİ yide kurabilirmiyiz. zahmet olmassa bana detaylı bi açıklama yapabilirmisin kardeşim. saol şimdiden..

Yok kardeş.

UEFI Bios laptop veya anakart ile beraber gelir yeni nesillerde, sonradan sen yükleyemezsin yani.
  • Arkadaşlar işyerimde kullandığım bilgisayarıma windows 8.1 kuracağım, fakat microsoft windows 10 u zorumlu hale getirmiş ve güncelleme ile yüklüyor windows 10 u. benim elimde olan windows 8 işletim sistemi var usb ye yüklü vaziyette, ben onu kuruyorum ve güncellemeleri yapınca en güncel windows 8.1 oluyor, daha önce öyle yapmıştım. şimdi ben artık bu usb belleği kullanamayacakmıyım ? ben ssd aldıkdan sonra kuracağım bilgisayara windows 8.1 , yani 2 haftayı bulacak, ben şimdi elimdeki usb ile kurulum yaptığım zaman güncellemeleri almaya kalkıştığımda sistemim otomatikmen windows 10 mı güncellenecek ?

benim burada ne yapmam gerek ? yeni bir güncel windows 8.1 kurulumu için usb mi hazırlamam lazım ? sonrasında güncellemeleri kapatıp windows 8.1 kullanmaya devam mı etmeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Arkadaşlar işyerimde kullandığım bilgisayarıma windows 8.1 kuracağım, fakat microsoft windows 10 u zorumlu hale getirmiş ve güncelleme ile yüklüyor windows 10 u. benim elimde olan windows 8 işletim sistemi var usb ye yüklü vaziyette, ben onu kuruyorum ve güncellemeleri yapınca en güncel windows 8.1 oluyor, daha önce öyle yapmıştım. şimdi ben artık bu usb belleği kullanamayacakmıyım ? ben ssd aldıkdan sonra kuracağım bilgisayara windows 8.1 , yani 2 haftayı bulacak, ben şimdi elimdeki usb ile kurulum yaptığım zaman güncellemeleri almaya kalkıştığımda sistemim otomatikmen windows 10 mı güncellenecek ?

benim burada ne yapmam gerek ? yeni bir güncel windows 8.1 kurulumu için usb mi hazırlamam lazım ? sonrasında güncellemeleri kapatıp windows 8.1 kullanmaya devam mı etmeliyim.

w10 önerilen güncelleme oluyor oldumu bilmiyorum ama siz seçmezseniz yüklenmez. siz kurun 8.1 i

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bu haftadan sonra güncelleme ile verecekmiş microsoft. Yani güncellemeleri kapamazsak Windows 10 kaçınılmaz olacakmış diye makale okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHIP Online
    Windows 10 artık "önerilen güncelleme"
    http://www.chip.com.tr/haber/windows-10-artik-onerilen-guncelleme_60903.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Bu haftadan sonra güncelleme ile verecekmiş microsoft. Yani güncellemeleri kapamazsak Windows 10 kaçınılmaz olacakmış diye makale okudum.

8.1 de istemediğin güncellemeyi yükleme seçimi var w10 da yüklemek istemeyen seçmeyebilir diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

http://www.chip.com.tr/haber/windows-10-artik-onerilen-guncelleme_60903.html

evet onu okumuştum
  • bilgisayarımın windows 10 driverları yok. Ne halta mecbur bırakıyorlar. Ben windows 10 a geçmeyeceğim arkadaş ! zorla mı?
  • win 10 bende kullanmıyorum arkadaş, 6700k işlemci z170 anakart gtx 970 ekran kartı var sürücü problemimde yok, microsoftun bu denli dayatması bence normal değil eski orjinal lisanslı win 8.1e devam,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kafama takılan şey şu, şimdi ben windows 8 i kurunca ( bendeki bayaa eski versiyon,o yüzden kurdukdan sonra 50 taneden fazla güncelleme geliyor ve ben bu güncellemeleri yaptığımda nihayi sürüme geçmiş oluyor ) bu kadar çok güncellemenin içinden bunu nasıl yakalayacağım ? yanii microsoft un windows 10 için gönderdiği güncellemeyi. Bunu yakalasam aslında ,windows 10 güncellemesi hariç tüm güncellemeleri yaparım ve sonra güncellemeleri kapatırım olur biter diye düşünüyorum.

Ben windows 8.1 den çok memnunum,şuan 10 için çok çok erken bence..
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Çok basit, bu W10 indirmesini sağlayan güncellemenin adı KB335583 olması lazım, onu yüklemeyeceksin, hadi diyelim yüklendi YÜKLÜ GÜNCELLEŞTİRMELER'den sildin mi gene iş bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Şubat 2016; 13:05:28 >
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.