Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mantık aramamak lazım, gözüme hoş gelmedi sadece :) şu anlık ssd yok, asusun x550jx-xx171d modelini kullanıyorum. belki notebook kaynaklıdır diyeceğim ya da freedos sistem geldiği için midir?
  • oguzcanterzi O kullanıcısına yanıt
    Yok o sistemde normal herkes görmüyor bir sen görüyor değilsin yani.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    He
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

Oturum açtığın hesapta yönetici misin ? Belki ondan sıfırlıyor olabilir. Belki güvenli modda başlatıp o ayarları yapmak çözüm olabilir. Aklıma başka birşey gelmedi şuan araştırmak lazım.

Selam, dostum.

Yok! bir şey fark ettirmedi. Yine aynı (Sabit Kalmama) sorunu var. Ya, internet üzerinden araştırma yapıyorum. Ama, bu denli sorunlara: (Ubuntu - Linux) da falan rastgelinmiş gibi sadece. :S
  • arkadaşlar merhaba asus marka tabletimde win8.1 bing lisansı vardı fakat ben işletim sistemini bozdum ve format atamadım sanırım biosa gömülü key windows hiçbir şekilde açılmıyor herhangi bir win8.1 dvd'si ile kurulum yaptığımda key sayfasını aşamıyorum çözenler yada yolunu bilenler lütfen pm atsın yada alıntılasın.
  • Merhabalar Lenovo Y50 70 16 gb i7 aldım
    Makine suan Windows 8.1 de.
    Makinede sorun yok tek sorun acılırken ilk 10 15 dakika Hard disk kullanımının yüzde yüzde kalması ve dolayısıyla performansta yaklaşık yüzde 30 40 kayıp vemesi.İlk 15 dakikadan sonra ise disk kullanımı yüzde 5 lere düşüyor.
    Bu durum sizce hard diskten mi kaynaklanmakta cihazı yenisiyle değiştirebilirim istersem ama eger yeni cihazda boyle olursa boşa değişmiş olmak istemiyorum.

Sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

Merhabalar Lenovo Y50 70 16 gb i7 aldım
    Makinede sorun yok tek sorun acılırken ilk 10 15 dakika Hard disk kullanımının yüzde yüzde kalması ve dolayısıyla performansta yaklaşık yüzde 30 40 kayıp vemesi.İlk 15 dakikadan sonra ise disk kullanımı yüzde 5 lere düşüyor.
    Bu durum sizce hard diskten mi kaynaklanmakta cihazı yenisiyle değiştirebilirim istersem ama eger yeni cihazda boyle olursa boşa değişmiş olmak istemiyorum.

Sagolun

Format atmadan anlaşılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

Merhabalar Lenovo Y50 70 16 gb i7 aldım

Sagolun

Format atmadan anlaşılmaz.

Bilgisayara henuz bır sey yuklemedım acalı 1 gun olmadı
  • tunahan2 kullanıcısına yanıt
    Sana kalmış o zaman ister format at ister götür değiştir ama bence değiştir bu ne böyle 1 günlük bilgisayarda olacak şey mi.
  • Merhaba arkadaşlar,

dell 3521 bilgisayarım önceki sayfa ( geri dönme) oku'na tıkladığımda sürekli 2 sayfa geriye atıyor. Win 10 yüklü. Var mıdır bir tedavisi?
  • arkadaşlar görev çubuğu pencere önizleme ile ilgili bir sorum var.
    elektrik gittikten sonra bu sorunla karşılaştım.
    normalde görev çubuğunda açık bi uygulamanın üzerine gelince önizleme açılıyordu kaç pencere olursa olsun ama şimdi bir pencere varsa önizleme yapıyor birden fazla olunca resimdeki gibi yazı şeklinde yazdırıyor uygulamaları çözümünü bilen arkadaş varmı bayadır araşıtırıyorum bulamadım çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityPayne -- 8 Ocak 2016; 21:12:53 >

• SecurityPayne kullanıcısına yanıt
    Sistem geri yükleme deneyin, elektrik kesintileri sıkıntı komple windows bile göçüyor bazen geçmiş olsun.
  • Babamın çoğu baba gibi teknoloji ile pek arası yok.Biz bu laptopu normalde gündelik olarak kullanıyorduk ama yeni açtığımız iş yerine barkod sistemi kuruyoruz ve bu laptopa barkod sisteminin yazılımını yükleyeceğiz.Bende laptopun özellikleri çok iyi olmadığından dolayı ilerde sıkıntı çıkartmadan şimdiden bir formatlayım diye düşünüyorum.Şuan yüklü windows orjinal .Ben gine orjinal windows ile nasıl format atabilirim bu laptopa ve driverları yükleyebilirim.Şimdiden Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TahaEslk T kullanıcısına yanıt
    Windows keyini not et bir yere sonra sende hangi windows versiyonu var ise onu microsofttan indir usbye yazdır oradan olmazsa netten bul.
  • quote:

Windows keyini not et bir yere sonra sende hangi windows versiyonu var ise onu microsofttan indir usbye yazdır oradan olmazsa netten bul.

Hocam cevap icin sagolun formatı güzelce attım yalnız kullanacağım programın Windows 7 ile daha iyi performans verdiğini öğrendim.Laptop Windows 8 yüklü gelmişti buna 7 yüklesem sıkıntı olurmu ve orjinal iso nerden bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahaEslk -- 11 Ocak 2016; 19:59:47 >
  • TahaEslk T kullanıcısına yanıt
    Yazdığım mesajı tekrar oku ama orijinal olmaz sanırım.

• quote:

Yazdığım mesajı tekrar oku ama orijinal olmaz sanırım.

Hocam kurulumu anladımda el değmemiş iso bulamayacağım sanırım .Windows 7

• Arkadaşlar, win 8.1 de ag içini açık yapıp paylaşıma açmışım, böyleyken ag bölümüne tıklayınca, öbür bilgisayarları ikon olarak görüyordum, kendi modemimi görüyordum, ama birde airties modem gördüm.Ben onu gördüme göre zeki müren de beni görüyordur değilmi?Görüyorsa neler yapmış olabilir, çünkü son zamanlarda hem download kotasında hem upload kotasındaki fazlalık dikkatimi çekmişti. 1 gb upload hayatta olmaz bizde.oyun oynayan yok film indirip gönderen yok.Acaba bu airties sahibi bir haltlar karıştırmış olabilir mi?Şimdi kapattım ag içi paylaşıma, lakin aklıma takıldı işte.
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya ? Farklı bir modem sizin netinizi kullandığını mı iddia ediyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.