Bildirim
Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (372. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kapatamazsın. -
Merhaba elimde win8 lisanslı bir dizüstü var. Key biosa işlenmiş ben şimdi Windows 10 yüklesem , 5-6 ay sonra tekrar win8 yüklemek istediğimde win8 lisansım iptal olur mu ? Yoksa yine orijinal 8 kullanmaya devammı ederim ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: klimatavsiye
Merhaba elimde win8 lisanslı bir dizüstü var. Key biosa işlenmiş ben şimdi Windows 10 yüklesem , 5-6 ay sonra tekrar win8 yüklemek istediğimde win8 lisansım iptal olur mu ? Yoksa yine orijinal 8 kullanmaya devammı ederim ?
Bunu microsofta sorabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Orijinalden alıntı: klimatavsiye
Bunu microsofta sorabilirsiniz.
2 gündür ms yi arıyorum. Telefon santrali sanırım bozulmuş hiçbir şekilde hat düşmüyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
selam windows 10 da mail ajanda apps i calismiyor sildim yeniden yukledim yine calismadi fikri olan varmi? -
Arkadaşlar, win 8.1 makinamda sorun çıkarıyor, kurunca iyi çalışıyor, kapatıp açınca açılamıyor, sorun veriyor falan.silip xp yükledim yeniden, sonra tekrar win 8.1 ama bu sefer açılırken her seferinde seçenek sunuyor bana, hangi işletim sistemiyle açayım diye, ya zaten formatlamıştım ben win 8.1 i kurarken, nerden çıktı eski işletim sistemi, niye hala duruyor orada anlayamadım. -
Anladığım kadarıyla ekran kartını win 8.1 ,,microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı,, şeklinde kurdu ve sorun yok. Lakin bu ekran kartı bir iki açıp kapatıştan sonra kendini güncelleyip nvidia Geforce 8400G M olarak güncellediğinde bilgisayar açılırken mavi ekran, sorun var işte çalışıyoruz düzeltmeye falan gibi uyarılar çıkıp , sonuçta makina açılmıyor.Bu ekran kartının kendini güncellemesini nasıl engellerim win 8.1 de acaba? -
Merhaba, Bende Win 8,1 sürüme otomatik olarak geçenlerden biriyim. Ortam gereği hem mause hemde touch pad üzerinden kullanım yapıyorum ancak son zamanlarda touch pad sürekli kilitlenmeye başladı.
Bilgisayarı aç - kapa veya resetleme sonrası her iki sistemde çalışıyor. Bir müddet sonra kilitlenme tekrar ediyor. Çözüm önerisi rica ediyorum. -
Otomatik geçimle olmuyor bu işler format atmalısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim.
Hemen bir düzeltme yapayım. Win 8,1 den win 10 sisteme otomatik geçtim. Bu kapsamda yanıtınız değişmez ise yeniden formatla 8,1 mi döneceğim yoksa win 10 devam mı edecek? -
Kararını sen ver hangisine geçersen geç sıfırdan format ile geç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onat
quote:
Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim.
Hemen bir düzeltme yapayım. Win 8,1 den win 10 sisteme otomatik geçtim. Bu kapsamda yanıtınız değişmez ise yeniden formatla 8,1 mi döneceğim yoksa win 10 devam mı edecek?
w 10 a yüksellttiyseniz yine w 10 ile format atabilirsiniz format sırasında key bölümünü atlayın pc açılınca otomatik etkinleşir w 10 -
-
Merhaba, aşağıda verdiğim linkteki konu sahibinin anlattığı yöntem ile; Windows 7, 8 ve 10 sürümlerini indirebiliyoruz. Peki bu yöntem güvenilir midir?
http://forum.donanimhaber.com/m_112095561/tm.htm -
win 8.1 de, usb flash bellek takıldığında çıkan ,, tara ve düzelt,, uyarısını engellemenin bir yolu varmı arkadaşlar? -
Merhaba,
win 10 kullanıyorum. Sayfayı geri alma okuna tıkladığımda 2 sayfa birden atıyor veya bir önceki girdiğim siteye yönlendiriyor. Çözüm önerisi lütfen. -
birşey soracağım
bu satıcının sattığı ile hepsiburada vs gibi sitelerde satılan ürünler arasındaki tek fark kutulu olmasımı
urun.gittigidiyor.comSayfa Bulunamadı - Gittigidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-8-1-pro-orjinal-oem-lisans-etiketi-197453194
bu satıcının başka satışı var
GittiGidiyorWindows 8.1 Pro Orjinal Lisans OEM Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-8-1-pro-orjinal-lisans-oem-193625777
buda daha ucuz,birşey anlamadım
-
arkadaşlar bilgisayarımda windows 7 yüklü c ve d sürücüleri var. D içinde birsürü dosya var. usb boot windows 8.1 ile sadece c sürücüsünü formatlasam dyi yine windows 7deki gibi hiç bir veri kaybetmeden kullanabilirmiyim böyle yapan var mı ? -
Arkadaşlar, win 8.1 de, usb flash bellek her takıldığında çıkan ,, tara ve düzelt,, uyarısını engellemenin bir yolu varmı acaba?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X