Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sistemin zaten gideceği varmış, birebir aynı windows sürümünü indirip format atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bu sistemin zaten gideceği varmış, birebir aynı windows sürümünü indirip format atın.

win8 yüklendi ancak 8.1 yükleniyor acılışta hata 0x101 - 0x20017 verdi
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan format atarak kurun.
  • Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica edeceğim, Notebook'umun windows 8 std. lisansı var yalnız recovery'si uçtu, şimdi cihazı microsoftun sitesinden indireceğim Windows 8.1 orjinal kurulumu ile yapsam, windows 8 lisansını kabul edecekmidir, şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica edeceğim, Notebook'umun windows 8 std. lisansı var yalnız recovery'si uçtu, şimdi cihazı microsoftun sitesinden indireceğim Windows 8.1 orjinal kurulumu ile yapsam, windows 8 lisansını kabul edecekmidir, şimdiden teşekkürler

Evet, herkes recovery'i sonsuza kadar tutmak zorunda değil, sen lisanslı komple alıyorsun normal şekilde olmazsa microsoft ile iletişime geçersin halleder onlar.
  • quote:

quote:

Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica edeceğim, Notebook'umun windows 8 std. lisansı var yalnız recovery'si uçtu, şimdi cihazı microsoftun sitesinden indireceğim Windows 8.1 orjinal kurulumu ile yapsam, windows 8 lisansını kabul edecekmidir, şimdiden teşekkürler

Evet, herkes recovery'i sonsuza kadar tutmak zorunda değil, sen lisanslı komple alıyorsun normal şekilde olmazsa microsoft ile iletişime geçersin halleder onlar.

aslında iletişime geçsem dvd gönderirler diye tahmin ediyorum, çünkü bir kez daha olmuştu garantisi devm eden lenovomun recovery'si yoktu ikinci aldığımda lenovo sorgusuz sualsiz 4 adet recovery dvd'sini yurt dışından getirtmişti ama 1 ay sürmüştü. Beklemektense standart win8 lisanslımla ile microsoft'tan indireceğim 8.1 standartı kursam kabul edermi kuran varmı acaba.

• tunayek kullanıcısına yanıt
    8'i indir update edersin direkt W10'a.
  • quote:

işin kötü tarafı microsoft'un sitesinde win8 stndrt'ı bulamıyorum win 8.1 denk geldiği için sıkıntı burada zaten :)
  • quote:

quote:

işin kötü tarafı microsoft'un sitesinde win8 stndrt'ı bulamıyorum win 8.1 denk geldiği için sıkıntı burada zaten :)

recovery ile niye uğraşıyorsun 8.1 sınırsız lisans satanlar var 35 tl ye al kur 8.1 sonra 10 yap ben alıp yaptım mis gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Eylül 2015; 23:42:17 >
  • Bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 8 Ekim 2015; 14:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

??
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=110664322

Cevabı verildi konu açmak yerine direkt buraya da yazabilirdiniz.
  • Merhaba,

Dell 3521 bilgisayar kullanıyorum. Varsayılan tarayıcım Chrome.Şöyle bir problemim var. Touch pad iki parmak ile ekranı aşağı-yukarı kaydırma yaparken ekran büyüklük ayarlarım da değişiyor. Varsayılana sıfırlasamda bunun önüne geçemedim.

Var mıdır ekran boyutunu kilitlemenin bir yolu?
  • sürücüyle format seçeneğini seçtim formatlarken. 1.5 saatte anca %18 ilerledi bu normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Bozok

sürücüyle format seçeneğini seçtim formatlarken. 1.5 saatte anca %18 ilerledi bu normal mi ?

Herşeyi silip, yeni oluşturup öyle ileri diyebilirdiniz ama HDD eski mi ?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    notebook var. yeni modellerden, sanmıyorum eski olduğunu. lisans gitmesin diye fabrika ayarlarına döndüm ama bitmiyor. 22.40 da basladim suan %23.

• quote:

notebook var. yeni modellerden, sanmıyorum eski olduğunu. lisans gitmesin diye fabrika ayarlarına döndüm ama bitmiyor. 22.40 da basladim suan %23.

Keyini al hiçbirşey olmaz.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    işlem başladı zaten. iptal etme imkanı yok sanırım.

• quote:

işlem başladı zaten. iptal etme imkanı yok sanırım.

Bırakalım devam etsin tıkanırsa kapatıp direkt formatlarsın.
  • win 8.1'de desktop composition'u kapatabilen var mı? neredeyse hemen hemen herşeyi denedim diyebilirim. bu metro arayüzü münasebeti ile win8x ile birlikte ne renk derinliği değiştirilebiliyor ne de desktop composition kapatılabiliyor. kullanmakta oldugum bir yazılım bu durumdan fena şekilde etkileniyor ve kullanılamaz halde. mouse işaretçisinin hareket ettiği yönde arka plan beyazlaşıyor ve kimi yerde de masa üstünü gösteriyor. bu program da çizim programı olduğu için tüm esprisi kaçıyor. win7de kolaylıkla halloluyordu ama bunda bir türlü olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.