Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar asus'un x550jx modelini aldım. freedos olarak geldi. windows 8.1 indirdim. programla usb'ye yazdım. işletim sistemini kurarken resimdeki gibi bir hata alıyorum.

http://i.hizliresim.com/ngQgXN.jpg

diğer forum sayfalarında bi önceki adımda sürücü yükle değil de ileriye basılması yazılıyor fakat bende o seçenek açık değil. sorunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.

http://i.hizliresim.com/lyqynQ.jpg

• süvari bey kullanıcısına yanıt
    W10 indirip yazın + orada ne varsa hepsini silip yeni oluşturun.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    windows10'da da yine aynı sorunu aldım. HDD'de 200mb'lık üretici dosyaları var. onları silmedim. laptop yeni, o dosyaların sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

http://i.hizliresim.com/ZVXkM3.jpg

usb'ye format atarken fat32'de atıyorum. acaba ntfs demi atmak gerekiyor?
  • süvari bey kullanıcısına yanıt
    Hayır otomatik rufusla yazdırsana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Mollyket

[simage]http://i.imgur.com/Tgwluc6.png [/simage]

Arkadaşlar arka plan böyle siyah oldu sağ tık yapınca. Nasıl düzeltebilirim?

Sistem geri yükleme ile.

Öyle bir şansım yok çünkü Windows 10 kurduktan sonra 8.1'e dönmek için geri kurduğumda bu hali aldı.
  • Sistemi sıfırlayın dönememiş tam.
  • Windows 8.1 ilk defa temiz kurulum yaptım. Oem programlar olmayınca bir hayli güzel oldu bilgisayar.
  • Hocam Allah razı olsun güzel hazırlamışsınız . Benim şöyle bir sorunum var saat önce pcyi normal bir şekilde kapattım hiç bir sorun yoktu . Az önce şifremi girdim açtım bir yere tıklamadım ama belki yanlışıkla tıklamışımdır . Bir şey kurmaya başladı cancel dedim . Sonra ne olduğunuda tam anlamadım galiba windows 8.1 i tekrar kurdu masaüstündeki her şey silinmiş . Sadece recycle bin duruyor. Şu an desktopa veya downloada filan gelince Location is not available diyor. Ama C ve D deki hiç bir şeyi silmemiş . Arkadaşlar lütfen acil yardımcı olun . Tam olarak ne yaptıgımıda bilmiyorum nasıl eski haline getirebilirim ? Ne yapmam lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tisuanzii kullanıcısına yanıt
    Yazdığını tekrar oku, nasıl anlayalım ayrıca yapacak çok fazla şey yok zaten yedeğini al format at.

Recoveryden yüklemeyi biliyorsan onu deneyebilirsin.
  • Windows 8 den yükseltme yapanlara hep aynı key i verdiği doğru mu? İleride sorun çıkartır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautician

Windows 8 den yükseltme yapanlara hep aynı key i verdiği doğru mu? İleride sorun çıkartır mı acaba?

Senin orijinal sistemin var ise hiçbirşey olmaz.
  • Merhaba. Ben bugün win 8.1 single olan lenovo dizüstüme cd siz format atmak isterken bilgisayarınız sıfırlanıyor yazısı çıktı ve yüzde 40 dayken pc kendi kendini kapattı tekrar açtığımda da sıfırlama diyip yine kapandı. Ne yapmam gerekiyor bir bilgisi olan var mı ? Durup dururken neden kapanır bu şey

• eceb E kullanıcısına yanıt
    Olabiliyor bazen böyle şeyler, hiçbir ilerleme yok ise format atınız.
  • msn sayfası sürekli ie'de başlangıçta açılıyor combofix yerine ne önerebilirsiniz ya da hangi yöntem? şimdiden teşekkür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreed

msn sayfası sürekli ie'de başlangıçta açılıyor combofix yerine ne önerebilirsiniz ya da hangi yöntem? şimdiden teşekkür.

Yeni olduysa sistem geri yükleme yapınız.
  • 8. 1 i kurarken mail adresi girdigimizde senkronize oluyor.bu senkronizasyonu nasil kapatabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

8. 1 i kurarken mail adresi girdigimizde senkronize oluyor.bu senkronizasyonu nasil kapatabilirim?

Kullanıcı hesaplarından yerel hesaba geçiş yapın.
  • Win 8 li 2 adet laptop var bios eski oldugundan 2008 win 8.1 kurulmuyor 3.desktop pc de win 10 kurulu 1 yıl icindede win 8 li pcleri win 10 yapmak gerekli diye okudum 2 adet win 8 i 10 nasıl yapabilirim? Yada desktopa win8 leri kursam win 10 yapsak ne gibi sıkıntı cıkar?

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Yükseltme deneyin.
  • Win 8.1 keyimle win 10 yükseltmiştim win10 sorunlu bulduğum geri dönüş yaptım eski keyimi kabul etmiyor bu seferde ne yapmam gerekli?
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.