Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dell inspirion m5030 laptop var http://www.cnet.com/products/dell-inspiron-m5030-15-6-athlon-ii-p360-windows-7-home-premium-64-bit-4-gb-ram-320-gb-hdd/specs/ özellikleri burda win8.1 win10 format atamiyorum format dosyası çalısıyor baska pc de denedim, sanal makinada denedim win7 deniyorum onu tamamlıyor
    win 8.1 veya win 10 la format atınca hersey düzgün formatlama işlemi bitince win başlamiyor yani kullanıcı ismi ekranı falan orası gelmiyor siyah ekran kalıyor sorun ne olabilir sizce?

• HBTR H kullanıcısına yanıt
    O kadar da kötü gözükmüyor, donanımsal birşey değil ama garip bir durum. Farklı isolar ile deneyin diyeceğim ama olmaz büyük ihtimalle, böyle durumlarda görmem gerekiyor uzaktan teşhis olmuyor yada siz araştırın daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

Merhaba arkadaşlar ufaklığa grundig markalı windows 8.1 yüklü laptop aldım ama windowsu etkinleştirdiğim halde kilit ekranını kullanamıyorum windowsu etkinkeştir çıkıyor oraya girdiğimde ise etkinleştirildi diyor bu ne demek ya ilk defa kullanıyorum genelde xp alışığım ben yardımlarınız için teşekkürler

Aldığınız yer ile iletişime geçin, böyle birşey olmaması gerekiyor.

Teşekkür ederim cevap için bu şey nasıl bişeyse düzeldi ama çok yavaş bazen kasıyor yeni laptopun böyle bişey yapması normal mi ya Windows 8.1 yüklü :S Birde mağazadan oyun uygulama falan indiriyorum bunlar nereye iniyor bulamadım yardımcı olurmusunuz xp de direk ekrana geliyordu ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmaSanda91 -- 18 Ağustos 2015; 16:22:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok 8.1 böyle olmaması lazım w10 ' a yükseltin sonra sıfırlarsınız.
  • benim sorunumu bu (
    GeHad Al-Deen Bustatiyoutube
    حل مشكلة الشاشة السوداء في لابتوب Dell inspiron N5110 بعد تنصيب ويندوز 8 black screen
    https://www.youtube.com/watch?v=S7WikjUiFGU
    ) videoda anlatiyo galiba da hiç bişey anlamadım win8.1 eya win10 kurulurken siyah ek
    ayrı monitöre bağladım onada gelmedi görüntü

• quote:

Orijinalden alıntı: HBTR

benim sorunumu bu (https://www.youtube.com/watch?v=S7WikjUiFGU ) videoda anlatiyo galiba da hiç bişey anlamadım win8.1 eya win10 kurulurken siyah ek
    ayrı monitöre bağladım onada gelmedi görüntü

W7 kurarken sorun yok mu ?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    yok 7 kuruyor sorunsuz. 8 ve 10 kurulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBTR

yok 7 kuruyor sorunsuz. 8 ve 10 kurulmuyor

Büyük ihtimal bios update gerekli. Bunda da olmazsa dell ile iletişime geçin. Dell bilgisayarı neden aldınız ki ? Hiçbirşey vadetmiyor aynı paraya daha kalitesiz bilgisayarları ve biosları felan saçma sapan. Abuk subuk sorunları var başka yöntem veya parça olmuyor, kendine özel herşeyi sözde marka olacaklar da pehh..Önermem kesinlikle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ağustos 2015; 19:18:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dell eski bilgisayarım duruyodu öyle win10 denedim olmadı sonra 8.1denedim genede olmadı suan win7 ye geri çevirdim kalsın öyle durduk yere sinir etti :D
  • HBTR H kullanıcısına yanıt
    eski dediğiniz bilgisayar ne kadar eski hocam. benim 2010 model samsung laptoba tam uyum sağladı...
  • windows 8.1 ve windows 7 için sakıncalı telemetry yamaları

KB3075249

Update that adds telemetry points to consent.exe in Windows 8.1 and Windows 7

KB3080149

This package updates the Diagnostics and Telemetry tracking service to existing devices....

• geçtiğimiz günlerde w 10 a geçtim. Dün de pc yi sıfırladım. Windowsu 10 tekrar kurulup pc açıldığında ses işaretçisinde bir çarpı işareti ve '' Bağlı hoparler ve ya kulaklık yok'' yazmaktadır. Çözüm nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresk17

geçtiğimiz günlerde w 10 a geçtim. Dün de pc yi sıfırladım. Windowsu 10 tekrar kurulup pc açıldığında ses işaretçisinde bir çarpı işareti ve '' Bağlı hoparler ve ya kulaklık yok'' yazmaktadır. Çözüm nedir ?

Eski ses kartını tanıtacaksınız.
  • Merhaba,
    dell 3521 sahibiyim.Otomatik güncelleme ile win 10 a geçtim ve çok memnunum.Gerek hızlanması ,gerekse diğer özellikleri ile, Yalnız win 10 ile birlikte fan çalışma sıklığım arttı. 8,1 de neredeyse bu niye çalışmıyor hiç dediğim fan artık nerdeyse sürekli çalışır duruma geldi. Konu ile ilgili görüşlerinizi beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Merhaba,
    dell 3521 sahibiyim.Otomatik güncelleme ile win 10 a geçtim ve çok memnunum.Gerek hızlanması ,gerekse diğer özellikleri ile, Yalnız win 10 ile birlikte fan çalışma sıklığım arttı. 8,1 de neredeyse bu niye çalışmıyor hiç dediğim fan artık nerdeyse sürekli çalışır duruma geldi. Konu ile ilgili görüşlerinizi beklerim.

Speedfan tarzı programlarla kontrol altına alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: onat

Merhaba,

Speedfan tarzı programlarla kontrol altına alabilirsiniz.

İlginize teşekkür ederim. Ancak belirtiğiniz program henüz win 10 için uyumlu gözükmüyor, yada ben bulamadım.
  • Olabilir, bu tarz ba?ka programlara bakyn.
  • [simage]http://i.imgur.com/Tgwluc6.png [/simage]

Arkadaşlar arka plan böyle siyah oldu sağ tık yapınca. Nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mollyket

[simage]http://i.imgur.com/Tgwluc6.png [/simage]

Arkadaşlar arka plan böyle siyah oldu sağ tık yapınca. Nasıl düzeltebilirim?

Sistem geri yükleme ile.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.