Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Technics

sytem tray de ki ikonların görünebilirliğini nasıl ayarlıyoruz arkadaşalar,
    aero yine mi yok

Çok az var :) sözde saydamlık ayarı koymuşlar ama.

Anakonu ilk sayfada anlatım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

Arkadaşlar Win10 için geri dönünce sisteme -8'e- net Framework 3.5'i yükleyemez oldum nasıl çözebilirim
    cd'den offline kurulumda 60.4'de kaldı

Herhangi bir 3.5 isteyen aracı açın o sizi otomatik olarak uyaracak indireyim mi diye sizde indirtin ve yükletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ağustos 2015; 14:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

laptoptaki elimdeki lisansı başka bir mail adresi ile değiştirebilirmiyim satıcamda.

nasıl mailimi vermeden satarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Arkadaşlar Win10 için geri dönünce sisteme -8'e- net Framework 3.5'i yükleyemez oldum nasıl çözebilirim
    cd'den offline kurulumda 60.4'de kaldı

Herhangi bir 3.5 isteyen aracı açın o sizi otomatik olarak uyaracak indireyim mi diye sizde indirtin ve yükletin.

Hiç bir şekilde yüklenmiyor Denetim Masası->Program->Windows özelliklerini aç-kapa-3.5 olmuyor
    komut ile dvd'den olmuyor
    tool ile olmuyor
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    murat kardeşim her şeye yetiyosun yine tek başına. teşekkürler bakıyorum aeroya system try da ki ikonları biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

murat kardeşim her şeye yetiyosun yine tek başına. teşekkürler bakıyorum aeroya system try da ki ikonları biliyor musun?

Asıl ikonlar için bak demiştim :)

Aero için

Ayarlar , kişiselleştirme , renkler , 3. seçenek açık

quote:

Hiç bir şekilde yüklenmiyor Denetim Masası->Program->Windows özelliklerini aç-kapa-3.5 olmuyor
    komut ile dvd'den olmuyor
    tool ile olmuyor

Microsoftta bu tarz şeyler için fixler oluyor araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ağustos 2015; 15:28:02 >
    ikonları yaptım güzel olmuş teşekkürler.

aero için sarı, kırmızı ve mavi var bende de mavi seçili zaten ama pek bir aeroluğunu göremedik. neyse bu özelliği unutmamız gerekecek artık eminim :D

teşekkürler
    wındows 8.1 de ne yaptıysam Cs 1.6 açılmıyor neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

wındows 8.1 de ne yaptıysam Cs 1.6 açılmıyor neden acaba?

Millet oynuyordur bence, tekrar yükleyin veya cs forumlarına bakın vardır çözümü.
    Abi her forumda aynı şeyler yazılıyor.Sanki copy-paste yapılmış gibi denemediğim kalmadı.Sonra dediler Mühendis Murat bilir,çözer o konuyu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

Abi her forumda aynı şeyler yazılıyor.Sanki copy-paste yapılmış gibi denemediğim kalmadı.Sonra dediler Mühendis Murat bilir,çözer o konuyu..

Ben kendim oynasam bakardım da şansına küs.
    İş sadece inada bindi.Birazda canım çekiyor bu aralar cs atasım geldi Yinede teşekkür ederiz
  • Arkadaşlar Windows 10'a 8.1'den yükseltme yaparak geçiş Yaptım, yükseltme yapmadan önce sistemimin tam yedeğini almıştım, çeşitli sebeplerle yedekten Windows 8.1 e geri dönmek zorunda kaldım, şimdi sorunsuz olarak tekrar windows 10'a yükseltme yapabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

Arkadaşlar Windows 10'a 8.1'den yükseltme yaparak geçiş Yaptım, yükseltme yapmadan önce sistemimin tam yedeğini almıştım, çeşitli sebeplerle yedekten Windows 8.1 e geri dönmek zorunda kaldım, şimdi sorunsuz olarak tekrar windows 10'a yükseltme yapabilir miyim?

Tekrar update et makineni
  • Selam,

Ofisteki makinam 8.1 Ofisteki yazıcı hp m2727nf haliyle eski bir model fakat aktif çalışmakta.

Çıktı almakta sorun yok gel gelelim TARAMA/SCAN yapamıyorum.

Ne yaptıysam olmadı arkadaş, hp müştreri hizmetleri gevrek gevrek o cihaza yazılım desteği yok, cihazı yenileyin dedi, sinirimi bozdu.

Yazıcının değişme şansı yok tıkır tıkır çalışıyor, diğer pc ler de tarama da yapıyor.

Ağ üzerinden bir şekilde tarayıcı fonksiyonunu kullanma şansımız olur mu ?
  • tolga_kaan_ kullanıcısına yanıt
    W7 driverini, bu konunun ilk sayfasındaki eski driveri kurma anlatımı ile kuracaksınız.
  • quote:

W7 driverini, bu konunun ilk sayfasındaki eski driveri kurma anlatımı ile kuracaksınız.

Hemen deniyorum.

Cevap için ayrıca teşekkürler.

Edit: Cİhazın w7 driverını indirdim 230 küsür mb. exe dosyası olarak geldi, direkt kurdum ve tarama aktif.

Süper oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_kaan_ -- 5 Ağustos 2015; 17:01:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_kaan_

quote:

Hemen deniyorum.

Edit: Cİhazın w7 driverını indirdim 230 küsür mb. exe dosyası olarak geldi, direkt kurdum ve tarama aktif.

Süper oldu.

Haydi hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_kaan_

quote:

Hemen deniyorum.

Süper oldu.

Lenovo z500 sahibiyim,win 10'a yükselttim ve usb'ye iso'sunu aldım (orijinal key var) şimdi kendi HDD'sini söküp SSD takacağım ve USB'den direk yükleme mi yapacağım ? Nasıl olacağını söylermisin ? Teşekkürler.
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Otomatik tanıyacak, ama garanti olsun diye imzamdaki ANA Konuda lisans yedek alma yöntemleri var alın ve atın.
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.