Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaara34

chrome'da battlelog için ne yaptınız geçen gün denediğimde battlelog içinde indirdiğimiz programı görmüyordu chrome, çok uğraşmadım bende.

Link kısmına chrome://flags/ yazın.

NPAPI kısmını bulun ve etkinleştirin. Chrome'u yeniden başlatın, düzelecektir.
  • Nvidia kartimda lolde vsync acip 75hz sabitleyince kasma oluyor. Tek bug bu bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edge tarayıcısından yazıyorum win10 olmuş çok beğendim

en kısa zamanda **** tarzında bişey gelirse ayrıca sevineceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

edge tarayıcısından yazıyorum win10 olmuş çok beğendim

Onu bulur bulmaz koyacağız.
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de oldu. Önce Adata SP900, daha sonra 850 Evo'ya orj. hdd den klonlama yaptım ama ikisinde de recovery geçmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

edge tarayıcısından yazıyorum win10 olmuş çok beğendim

Onu bulur bulmaz koyacağız.

bekliyorum hocam.

bu arada çoğu kişi lisans sorunu yaşamış bende nedense olmadı o..

ne hikmetse Office 2013'de sorunsuz çalışıyor

Kim bilir ne özellikler vardır da kurcamalak lazım bol bol

Edge'deki kalemi bulamadım hala not almak için

• quote:

Edge'deki kalemi bulamadım hala not almak için

Nasıl bulamadın sağ üstte kalem simgesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunnslinger

Standart diskimi klonlayarak kullanmaya başladığım Samsung 850 evo ssd ye yüklü w8.1'i dün akşam w10 yükselttim ve geç açılış problemi yaşıyorum. Ssd Rapid Mode' a şu an geçmiyor ve "...Windows 7 above" uyarısı veriyor. Şua ana kadar yaşadığım tek sorun bu.

Genel olarak memnunun, kesinlikle geliştirilmiş-iyileştirilmiş. Halihazırda w8'den memnundum genel olarak ama w10 kesinlikle ilk başta görsel açıdan kullandığım en iyi Windows. Menü açılış hızları w8.1 e göre daha hızlı.

Ayrıca Microsoft Edge' de şimdilik gözlemlediğim-kullandığım kadarıyla Google Chrome'dan daha pratik ve hızlı hissettirdi.

Temiz kurulum, W8.1'e geri dönüş ve klon hdd konuları ile ilgili Microsoft Türkiye destek ile görüşme yaptım.

Yükseltme sonrası yaşadığım hız sorunu çözmek için bilgisayarı sıfırla seçeneğini kullanmak istediğimde bu işlemin w8'e geri dönme özelliğinin sıfırlama sonrası olamayacağı uyarısı aldım. Mevcut hdd zaten ssd ye klonlu fakat herhangi bir soru yaşadığımda hdd mi takıp kaldığım
    yerden devam edip edemeyeceğimi veya o disk halen w8.1 olduğu için tekrar yükseltme alıp alamayacğımı bilmediğim için destek ile görüştüm.

Destek şu an çoğu kullanıcıya göre sorunsuz bir geçiş yapmış olduğumu, eski diske geri dönmemin bir soruna yol açmayacağını, önemi olan yükseltmenin nereden nasıl yapılmış olduğunu, istersem temiz kurulum dahi yapabileceğimi
    ve eski diske geri dönmemin yasal bir sorunu yaşatmayacağını bildirdi. Yani kısaca, orj. Windows ürününüze yükseltme yaptıktan sonra bunu geri alabilirsiniz ve istediğiniz zaman w10 temiz kurulumu yapabilirsiniz. W10 çok yeni olduğu için aldığım cevabın doğruluğu il ilgili şüphelerim var.

Konu ile ilgili farklı bir bilgisi olan kullanıcı varsa, paylaşırsa sevinirim.

İyi forumlar.

En son "Herşeyi Sil" seçeneği ile temiz kurulum yaptım ve şu an açılış hızı sorunu yok, makine yaklaşık 3-4 sn de açılış menüsüne geliyor. Aktivasyon sorunu hiç yaşamadım.

Nvidia Geforce Experience şu an çaılışmıyor, sebebi en son w10 sürücüsüne uygun sürüm henüz yayınlanmamış.

Cortana'da bölgenizde desteklenmiyor uyarısı alıyorum.

Edge alışkanlık yapmaya başladı, chrome da çok fazla bookmarkım var ve onları edge'e taşyacağım sanırım. Tek eksiği seçili yazıda sağ tık menüde "Google da ... arat" menüsünün olmaması.

Nitekim şahsen neredeyse sorunsuz ve başarılı bir geçiş yaptım ve gerçekten beğendim W10'u. Şu an W8.1'e asla dönmeyi düşünmüyorum.

İmkanı olanlar hiç düşünmesin, bu sefer olmuş.

• Zehir35 kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla bazi universitelerin sundugu ozel bir uyelik turu orada var diye bilmekteyim. Bizim kullandigimiz surum icin sanirim en son dun bakmistim yanlis hatirlamiyorsam henuz cikmamisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardıöcı olabilirsenız ben medıatool programından 2.secenegı tıklayıp usb yı gosterdım ve wın10 ındırdım.sonra usb nın ıcıne gırıp setup dedım ve direk yuskelttı ve kırdu.Sistem agırlasmıs..sımdı temız kurulım yapmak ıstıyorum nasıl yapacam.usb yı takıp nasıl formatlayacagım ve temız kırulum yapacagım?Wın10 kurulu bilgisayarda suan..bi yardımcı olablırsenız.ilk sayfada anlattıgınız temız kurulumu gosterne. menu gelmedı bende sımdı nasıl temız kırulım yapılır soyleyebilirmısınınız?

• İyimiş

• Ben iki farklı cihazımda farklı sonuçlar aldım etkinleştirme konusunda, belki bir şeylere ışık tutabilir
    1) laptopum freedos ve lisanslı w7 kuruluydu, yükseltme yaptım, produkeyden keye baktım ama umumi key olduğunu gördüm, w7 ye geri dönüp w10 temiz kurulum yaptım ve aktifleşmiş bir şekilde açıldı ama produkeyde yine umumi key vardı
    2) masaüstüm ise biosinde w7 keyi olan bir pc, yükseltme yaptım produkeyden baktım ve ilginç bir şekilde w10 için eşsiz bir key verildiğini gördüm, temiz kurulumla formatlayıp o key ile aktif ettim sistemi
    Benim anlayamadığım asıl konu neden laptopta etkinleştirildi yazarken umumi key girilmiş olduğu ve masaüstünde neden eşsiz key verilmiş olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 31 Temmuz 2015; 21:24:30 >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    kimseye eşsiz key verilmiyor, başını sonunu falan google'da aratın illa ki sonuç çıkar. herkese generic key veriliyor ama aynı keyler olmuyor.
  • Arkadaşlar başlat menüsünü düzenledim ilk başta sonra hepsi birbirine girdi, ne iş bu anlamadım..

Sorunlar
    simgeleri sürüklerken simgeler kayboluyor ve düzgün yerleşmiyorlar
    Simgeleri bir sefer ayarlıyorum diğer açılışta birbirine giriyor, deli olacam

Buyrun resim Windows 10 iyi hoşta sanki eksikleri var gibi duruyor.
    Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

• Açılışta 2 3 saniye siyah ekran gelip gidiyor bu neden olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

kimseye eşsiz key verilmiyor, başını sonunu falan google'da aratın illa ki sonuç çıkar. herkese generic key veriliyor ama aynı keyler olmuyor.

evet öyleymiş
  • Açılışta ki mail,şifre açılışını nasıl iptal edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Açılışta ki mail,şifre açılışını nasıl iptal edebiliriz?

ANAKONU da anlatım mevcut.
  • açılışta genel olarak mavi windows logosu sonrasında siyah ekranda 1 dakikadan fazla bekletiyor nedense çok nadir hızlı açılıyor genel olarak 1-2 dakika siyah ekran öyle bekliyor bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır
  • Windows update ile yüklediğim 10'da fotoğrafları açma seçeneklerinde ''windows fotoğraf görüntüleyicisi'' gözükürken ana makinemde ''fotoğraflar'' diye farklı bir uygulamada açıyor ve seçeneklerde ''windows f. görüntüleyicisi'' yok. nereden etkinleştirebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.