Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulama taşıma vardı windows da 10 ne hikmetse ne laptopa kurduğum da nede tablete kurduğum windows 10 ile uygulama taşıma aktik olmadı. çözüm hakkında bir bilginiz var mı
  • Orjinal 8.1 den 10a yukseltip aktif ettim daha sonra temiz kurulum yapayim dedim. Acilista f8 ile usb secip kurulumu yaptim ama aktif ettigi keyi kabul etmedi. Tekrar 8.1 kurup biraktim pazar gunu eve donunce tekrardan yukseltirim.

Buyuk ihtimal yine aktif edemicem
  • Temiz kurulum sonrası etkinleştirme olayı baya can sıktı (orijinal keyiniz dahi olsa) ama sonunda bir çözüm buldum. (Daha doğrusu yabancı bir forumdan öğrendim ) Öyle key girmeler, komut yazmalar vs uğraşmıyorsunuz.

Şimdi 3 şeye ihtiyaç var. windows 7 iso`su, daz loader ve windows 10 iso`su

1) windows 7`yi kurun ve malüm programla orijinal yapın. (windows 7 kurduktan sonra güncellemeleri yapmanıza gerek yok. Sadece internete bağlı olduğunuza emin olun ve windowsu orijinal yapın yeter.
    2) windows 10 iso`su ile yükseltme yapın. (kesinlikle yükseltme şart!) Yükseltme sonrası yerel hesabı microsoft hesabına dönüştürün. (yani mail ve şifre ile online giriş yapacak şekilde olacak). Garanti olsun diye yeniden başlatıp microsoft hesabınızla oturun açın ve windows 10`ün etkinleştirildiğine emin olun. (Ayarlardan kontrol edersiniz)
    3) Son olarak aynı windows 10 iso`su ile temiz kurulum yapın. Kurulum sonrası 2. işlem basamağında alıp kullanmış olduğunuz microsoft hesabı ile giriş yapınca windows 10`un etkinleştirmesinin aynen kaldığını göreceksiniz.

Tertemiz orijinal windows 10`unuz hayırlı olsun. Belki daha önceden bu yöntem verilmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 1 Ağustos 2015; 3:05:07 >

• KovenanT kullanıcısına yanıt
    Dostum bildiğin crackli uygulamayı söylemişsin, bu yasak, mesajınızı editleyin lütfen.
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    bios w7 keyli bilgisayarında da gelen key eşsiz değildir . Dizüstü bilgisayarımda aynı durum oldu bios keyi vardı yükselttim yeni bir key geldi başta benzersiz sandım ama internette iyi araştırınca çıkıyor bir yerlerden . W10 keyi bir şey aslında yok gibi , microsoft etkinleştirmeler için belli başlı keyler atamış bunlara izin veriyor. İki yol var bundan sonra ya bu şekilde kalacak yükseltme yapılan makinayı tanıyacak hep ya da herkese ayrı key göndereceklerdir ilerde ama bu ihtimal çok zayıf bana göre.

Ayrıca neden windows 10 konusundan devam edilmiyor
  • Windows 8.1den yükselterek geçtim.Şimdilik herşey normal herhangi bi problem yaşamadım.Aygıt yöneticisinden baktığımda hiçbir driverimde problem yok.Hız ve serilik olarak yavaşlama hissetmedim bence güzel güncellemelerle biraz daha oturur.Şimdi windows update'den güncellemeleri yükleyip bi restart atıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Dostum bildiğin crackli uygulamayı söylemişsin, bu yasak, mesajınızı editleyin lütfen.

editledim. şimdi de bin tane vatandaş özelden soracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

wsappx diski ve cpuyu kullanıyor. bir türlü yüzde 0 olmuyorlar. bellek kullanımıda fazla win 8.1 ' e göre. biraz kurcalıyım görünen oki win 8.1 e dönülecek.

Halt etmişim. Bir süre bekleyin, görmesenizde, birşeyleri update ediyor vs. Sonra yeniden başlattıktan 2-3 dakika sonra bakın. Bir sorun yoksa stabil bir şekilde çalışıyor. Bende öyle oldu. Disk ve CPU kullanımı boşta %0, ram 20-30 arası. WSAPPX windows'un kendi servisi, cpu disk kullanıyorsa, eninde sonunda işi bitince düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Dostum bu mesajla orijinal keye sahip kullanıcıların ne duruma düştüğünü tahmin edebiliyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Dostum bu mesajla orijinal keye sahip kullanıcıların ne duruma düştüğünü tahmin edebiliyor musun ?

Amaç benim gibi orijinal sahibi olup etkinleştirmede sıkıntı çekenlerdi zaten. Ben yazmasamda korsancı gene yolunu bulur. Su akar yolunu bulur hesabı

• http://i.imgur.com/Tgwluc6.png

Arkadaşlar arka plan böyle siyah oldu sağ tık yapınca. Nasıl düzeltebilirim?
  • Ben yükledim sorunsuz çalışıyor ama açılış çok uzun sürüyor siyah ekran çok bekliyor üç dakika gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

Ben yükledim sorunsuz çalışıyor ama açılış çok uzun sürüyor siyah ekran çok bekliyor üç dakika gibi

bende de aynı sorun var hocam w7 üzerine kurdum bende güncelleme olarak
  • laptoptaki elimdeki lisansı başka bir mail adresi ile değiştirebilirmiyim satıcamda.

nasıl mailimi vermeden satarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

Ben yükledim sorunsuz çalışıyor ama açılış çok uzun sürüyor siyah ekran çok bekliyor üç dakika gibi

bende de aynı sorun var hocam w7 üzerine kurdum bende güncelleme olarak

Aynen, Windows 7 10 saniyede açılırdı bunu en az 1 dakika bekliyorum.
  • Bende 7200 Rpm var daha önce tamamen açılma süresi W8.1de 17 saniyeydi şimdi W10 geçince 30-40 saniye arası oldu açıldıktan hemen sonra zaten uygulamaların yüklenmeside zaman alıyor. Birde Kişisel bilgisayrda bir hata mesajı almıştım ben ilk açılışta.
  • elveda 8.1 konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

elveda 8.1 konusu

Aynen bunun yerini geri aldırayım.
  • sytem tray de ki ikonların görünebilirliğini nasıl ayarlıyoruz arkadaşalar,
    aero yine mi yok
  • Arkadaşlar Win10 için geri dönünce sisteme -8'e- net Framework 3.5'i yükleyemez oldum nasıl çözebilirim
    cd'den offline kurulumda 60.4'de kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Run&Gun -- 2 Ağustos 2015; 13:39:22 >
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.