Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efebora06

quote:

Orijinalden alıntı: tolga_kaan_

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

W7 driverini, bu konunun ilk sayfasındaki eski driveri kurma anlatımı ile kuracaksınız.

Hemen deniyorum.

Cevap için ayrıca teşekkürler.

Edit: Cİhazın w7 driverını indirdim 230 küsür mb. exe dosyası olarak geldi, direkt kurdum ve tarama aktif.

Süper oldu.

Lenovo z500 sahibiyim,win 10'a yükselttim ve usb'ye iso'sunu aldım (orijinal key var) şimdi kendi HDD'sini söküp SSD takacağım ve USB'den direk yükleme mi yapacağım ? Nasıl olacağını söylermisin ? Teşekkürler.

Hocam benden alıntı yapmışsın ama konuyla ilgili bilgim yetersiz maalesef, diğer arkadaşım daha net yardımcı olur sanırım.

• quote:

Otomatik tanıyacak, ama garanti olsun diye imzamdaki ANA Konuda lisans yedek alma yöntemleri var alın ve atın.

Anakart bozulunca nolacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklıktan ses geliyor ama hoparlörden gelmiyor arkadaşlar dün gece kulaklığı tak çıkar yaptım hızlıca ses gitti gelmiyor daha hoparlörde yardımcı olabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

Anakart bozulunca nolacak?

Bozmamaya uğraş çünkü 200 dolarlık windowsu 30 liraya kapatıyorsun daha ne, o kadar da garanti verilmesin bir zahmet.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

Şu sorunu nasıl çözücem yardım edin kayık duruyor ve arkası beyazdı eskiden windows10 dan 7 ye döndüm sonra 8.1e tekrar döndüm böyle bişe var mavi ve simgeler kayık.
    explorer.exe yi kapatıp açtım temamı değiştirdim yüksek karşıtlık açtım yine olmuyor :(
    Yardımcı olurmusunuz.
  • Anakart bozulunca telefonla etkinleştirme yapacaksın 1 kere anakartın değiştiğini söyleyeceksin.

Görev çubuğundaki bozulma bende de oldu yüklenen bir program yapıyor ola bilir kendi kendine bazen düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

Anakart bozulunca telefonla etkinleştirme yapacaksın 1 kere anakartın değiştiğini söyleyeceksin.

Bunu nereden duydunuz microsofttan mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

Anakart bozulunca telefonla etkinleştirme yapacaksın 1 kere anakartın değiştiğini söyleyeceksin.

Bunu nereden duydunuz microsofttan mı ?

Microsoft formlarında okudum. Eskidende öyleydi pc de önemli parçalar değişince key çalışmaz.
    Bilgisayarımı yükselttim demiyeceksin anakartım bozuldu değiştim diyeceksin.
  • Windows 10 a kaç update çıktı hocam sisteminizden bakarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

Windows 10 a kaç update çıktı hocam sisteminizden bakarmısınız?

Sistem için iki tane çıktı.

En sonuncusu : KB3074686
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

Windows 10 a kaç update çıktı hocam sisteminizden bakarmısınız?

Sistem için iki tane çıktı.

En sonuncusu : KB3074686

Anladım.

KB3074678
    KB3074683
    KB3074686

Bu 3 güncelleme mevcut bende. Ne bileyim millet paso update kapatmak için ayar arıyor sandım devamlı update çıkıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Microsoft Edge masaüstü uygulaması değil windows uygulaması olduğu için masaüstüne konulmuyor. Başlat çubuğu veya menüsüne sabitleyebilirsiniz.

Hocam yanlış bilgilendirme yapmışım kusura bakma. herhangi bir uygulamanın başlat menüsündeki simgesini veya tile'ını masaüstüne sürükleyerek kısayol oluşturulabiliyormuş. Az önce fark ettim hala lazım olabilir diye düzelteyim dedim.
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    hocam çok tşk ederim.
  • Arkadaşlar bende w10 enterprise kurulmuş aktive edilmişti w10 pro istediğim için aktiveyi sildim ancak pro ya formatsız geçebilir miyim c
  • quote:

Orijinalden alıntı: mp2934

Arkadaşlar bende w10 enterprise kurulmuş aktive edilmişti w10 pro istediğim için aktiveyi sildim ancak pro ya formatsız geçebilir miyim c

Hayır.
  • Sanki masaüstü daha net gösteriyor gibi 10kurunca daha iyi görüntü sunuyor gibi sizede öyle geldimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Sanki masaüstü daha net gösteriyor gibi 10kurunca daha iyi görüntü sunuyor gibi sizede öyle geldimi?

Sesi kesin daha iyi veriyor ama ekranı çok anlayamadım eğer varsa.
  • Merhaba arkadaşlar ufaklığa grundig markalı windows 8.1 yüklü laptop aldım ama windowsu etkinleştirdiğim halde kilit ekranını kullanamıyorum windowsu etkinkeştir çıkıyor oraya girdiğimde ise etkinleştirildi diyor bu ne demek ya ilk defa kullanıyorum genelde xp alışığım ben yardımlarınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

Merhaba arkadaşlar ufaklığa grundig markalı windows 8.1 yüklü laptop aldım ama windowsu etkinleştirdiğim halde kilit ekranını kullanamıyorum windowsu etkinkeştir çıkıyor oraya girdiğimde ise etkinleştirildi diyor bu ne demek ya ilk defa kullanıyorum genelde xp alışığım ben yardımlarınız için teşekkürler

Aldığınız yer ile iletişime geçin, böyle birşey olmaması gerekiyor.
  • 8.1 Windows 10'dan daha iyiymiş. Geçince bunu anladım. 5 dakika açılış süresi mi olur ya?
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.