Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Çok basit, bu W10 indirmesini sağlayan güncellemenin adı KB335583 olması lazım, onu yüklemeyeceksin, hadi diyelim yüklendi YÜKLÜ GÜNCELLEŞTİRMELER'den sildin mi gene iş bitecek.

Teşekkürederim, bunu öğrendiğim iyi oldu.

Birşeyi merak ediyorum. Ben şuan evdeki bilgisayarımda malum yollar ile aktife edilmiş win 8.1 kullanıyorum, windows 10 yükseltme güncellemesi geldiği zaman onaylasam, yani yükseltmeye kalksam işlem başarılı olur mu ? yoksa malum yol ile aktifleştirildiği için öyle bir şansım yokmu ? tekrardan windows 8.1 kurulumu mu yapmak zorunda kalırım.

Öyle gözüküyor ki eninde sonunda microsoft bize win 10 u yükletecek :) aklımda olsun. Gerçi bir arkadaştan uygun fiyata lisans anahtarı buldum alacağım ama ...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Olur ama bu şekilde kullanacaksanız direkt w10 ile format atın onun çaresi de var.
  • quote:

Olur ama bu şekilde kullanacaksanız direkt w10 ile format atın onun çaresi de var.

Peki neden yükseltme değilde format ile baştan kurulumu önerdiniz ? arada ki fark nedir ?
    birde bu çare için bilgi alabileceğim güvenilir bir kaynak var mı ?
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Forumda daha fazlası yazılamıyor.

Temiz kurulum çok daha sağlıklı ve stabil olur, üstüne yükleyince sistem şişer yeni kurduğunu sanırsın ama otomatik kurulumlar her zaman er yada geç sorun çıkartmıştır ve asla önermem.
  • quote:

Forumda daha fazlası yazılamıyor.

Temiz kurulum çok daha sağlıklı ve stabil olur, üstüne yükleyince sistem şişer yeni kurduğunu sanırsın ama otomatik kurulumlar her zaman er yada geç sorun çıkartmıştır ve asla önermem.

Teşekkürederim yardımlarınız için. En güzeli dediğiniz gibi temiz kurulum. İnternet de kaynak çok ama güvenilirliği tartışılır tabii, o yüzden destek istedim ama dediğiniz de doğru , ceza almayalım durduk yere. Bir şekilde bulacağım artık bakalım.
  • herkese iyi günler, win7 den 8.1e geçiş yapacağım acaba bu işletim sistemi ücretsiz olarak sunuluyor mu ? ayrıca usb format yapacağım işlem bittikten sonra biostan yapmam gereken ayarlar var mı ekran kartı ram vs için ?
  • windows 10 twitter uygulaması pencere modunda calisiyor fakat windows 8.1de tam ekran calisiyor.

uygulamayi windows 10'daki gibi pencere modunda calistirma sansimiz varmidir?
  • programi kullanip, denemek istiyorum. amac bu
  • Unutulmasın, değerli bir konu.
  • Merhaba, benim bilgisayarda win 8.1 var. Bilgisayara şifre koyduğumda pc açılırken daha şifreyi sormadan kullanıcı adı veya parola yanlış diyor. Benim ilk kurduğumda kullanıcı adım Arda-PC idi. Sonra sadece Arda yaptım fakat herhalde hala Arda-PC ismi üzerinden şifre koyuyor. Kullanıcı adını değiştirip Arda-PC yapsam bile gene kullanıcı adı veya parola yanlış diyor fakat şifreyi girince kabul ediyordu. Yani ne yaparsam yapayım her türlü daha parolayı sormadan kullanıcı adı veya parola yanlış diyor. Yurtta kaldığım içinde şifre koymak zorundayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  • free4zone1 F kullanıcısına yanıt
    Format.
  • Merhaba herkese, Arkadaşlar bu win defender sizdede çok yavaş mı tarama yapıyor? win 8.1 de.saatler sürüyor tam tarama yap dediğimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

SSD varsa hızıı tarar.

İyide , 160 GB klasik HDD yi taraması da saatler sürermi hocam? Yani sizdeki normal HDD lerde de mi aynı yavaşlıkta çalışıyor?birde bunun otomatik güncelleştirme ayarını nerden yapıyoruz ben bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Defender ı bukadar kullanmaniza gerek yok. Düzgün kullaniyorsanız zaten virus girmez. Bende SSD var sadece, HDD ile arasinda buyuk bir performans farki var. Dizustu pcemde SSHD var SSD ile HDD karışımı ekonomik birşey. Onda masaustu PC` eme gore cok daha yavas suruyor tarama.

Birde otomatik güncelleştirme yapmıyor bu defender anladığım kadarıyla. illaki uyarı sonrası manuel olarak yapıyoruz.
  • Merhaba arkadaşlar,

Kardeşimle bilgisayarı ortak kullanıyoruz. İki kullanıcı açınca dosyalar, programlar vs. görülebiliyor.

Benim istediğim, iki ayrı işletim sistemi gibi ne kardeşim ne de ben birbirimizin dosyalarından, programlarından haberdar olalım. Böyle birşey mümkün mü? Yoksa iki işletim sistemi mi kurmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu win defender in otomatik güncelleme ayarı yokmu acaba?tüm güncellemeleri açarsamda, ekran kartının güncelemesini yapıyor ve bilgisayar sapıtıyor orjinal ekran kartı sürücüsünü yükleyince:(
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    İki sistem kur farklı hdd alanı ayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar win10 güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz, win 8.1 den win10 a geçmek akıl karı mı, değer mi?makinayı yorar mı?
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    Stabil ve sorunsuz olursa bilgisayarınıza ondan daha iyi olur ama riskli baya.
  • quote:

Stabil ve sorunsuz olursa bilgisayarınıza ondan daha iyi olur ama riskli baya.

Anladım, teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.