Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .brian. -- 29 Kasım 2012; 0:32:29 >
  • ben herzaman avast diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

ben herzaman avast diyorum

Başka bir konuda okuduğuma göre Avast TuneIn radyonun çalışmasına engel oluyormuş..

• sorularınızın hepsini cevaplayacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: vertaluk

arkadaşlar aşağıdakiler sizde de oluyor mu?
    1. windows 8 açıldığında metro başlangıç açılıyor ilk, buraya kadar herşey normal. fakat yaklaşık 8 sn. kadar sonra masaüstüne dönüyor ekran. sizde de böyle mi? değilse ne yapmalı değişmemesi için?

vertaluk senin sorunun basit cevaplayayım.

~~ Start8'i Yükledikten Sonra Bilgisayar Açılışta Metrodan Masaüstüne Atıyor. Neden ? ~~

ÇÖZÜM
    Arkadaşlar bu bir sorun değil programın bir ayarı nasıl düzeltebileceğimiz resimde belirtilmiştir.
    (Programı açıp Control>>Automatically go to desktop When I sign in yazısının tikini kaldırın.

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakineMühendisiyim -- 30 Kasım 2012; 2:10:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan
    Başka bir konuda okuduğuma göre Avast TuneIn radyonun çalışmasına engel oluyormuş..

ben yıllardır kullanırım hiç birşeyi engellediğini görmedim engellesede ayarı var çok basit
  • değerlendirmeler gayet güzele benziyor
  • win defender yeter de artar arkadaşlar boşuna sisteminizi yormayın, hele ki avast! avg fln olsa anlarım da avast-nod-kaspersky bunlardan uzak durun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar dün Hp G6 serisinden satın aldım ve win 8 i yeni kullanmaya başladım.. işim gereği autocad kullanmak zorundayım ancak autocad 2008 ve 2010 yükleyemedim.. bununla ilgili internetten baktığımda sadece autocad 2013 kuranların cevaplarını bulabildim.. yardımızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

win defender yeter de artar arkadaşlar boşuna sisteminizi yormayın, hele ki avast! avg fln olsa anlarım da avast-nod-kaspersky bunlardan uzak durun

zaten kaspereky haricindeki antiviruslere guveniyorsaniz vay halinize. sistemi iyi olanlar kasper kursun baslangictan kaldirsin lazm olnca acip taratsin isi bitince kapatsin.

bu arada ben bjk__murat
    basit bir kisaltma kotu soz yuzunden 7gun ban vermisler daha nicelerini gordum cezasiz kaliyor.bana garezi var herhalde adminin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fattalerror

Merhaba arkadaşlar dün Hp G6 serisinden satın aldım ve win 8 i yeni kullanmaya başladım.. işim gereği autocad kullanmak zorundayım ancak autocad 2008 ve 2010 yükleyemedim.. bununla ilgili internetten baktığımda sadece autocad 2013 kuranların cevaplarını bulabildim.. yardımızı bekliyorum..

yükleyemedim derken direk yüklenirken mi hata verdi yoksa programmi acilmiyor.?
    her halükarda hem setupa hemde programin simgesine sag tus yonetici olarak calistir . calisirsa ozelliklerden her zaman yonetici olarak calistir secin.

bu arada bu gece konuyu güncelleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakineMühendisiyim -- 29 Kasım 2012; 14:38:27 >
  • kim ugraşacak hocam onun her seferinde..
    benim tavsiye mse ya da avgdir, boşuna sisteminize yük bindirmeyin profildeki sisteme bile antivirüs kurmuyorum sen sistemi güçlü olan kursun diyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakineMühendisiyim

quote:

Orijinalden alıntı: fattalerror

Merhaba arkadaşlar dün Hp G6 serisinden satın aldım ve win 8 i yeni kullanmaya başladım.. işim gereği autocad kullanmak zorundayım ancak autocad 2008 ve 2010 yükleyemedim.. bununla ilgili internetten baktığımda sadece autocad 2013 kuranların cevaplarını bulabildim.. yardımızı bekliyorum..

yükleyemedim derken direk yüklenirken mi hata verdi yoksa programmi acilmiyor.?
    her halükarda hem setupa hemde programin simgesine sag tus yonetici olarak calistir . calisirsa ozelliklerden her zaman yonetici olarak calistir secin.

bu arada bu gece konuyu güncelleyecegim.

Autocad 2010 u Setuptan kurmaya çalıştığımda "You can not install this product on the current operating system" diye hata veriyor.. 64 bit olmasına rağmen neden boyle anlayamadım..

Autocad 2008 de ise Error altında İşlem başarıyla tamamlandı Failed to copy the following files: .manifest eula diye yazı çıkıyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fattalerror -- 29 Kasım 2012; 17:12:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MakineMühendisiyim

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

win defender yeter de artar arkadaşlar boşuna sisteminizi yormayın, hele ki avast! avg fln olsa anlarım da avast-nod-kaspersky bunlardan uzak durun

zaten kaspereky haricindeki antiviruslere guveniyorsaniz vay halinize. sistemi iyi olanlar kasper kursun baslangictan kaldirsin lazm olnca acip taratsin isi bitince kapatsin.

bu arada ben bjk__murat
    basit bir kisaltma kotu soz yuzunden 7gun ban vermisler daha nicelerini gordum cezasiz kaliyor.bana garezi var herhalde adminin.

m.chip.com.tr/haber/2012-sonbaharinin-en-iyi-24-antivirusu_37218.html

neden illa kasper .norton kullanıyorum ara ara silip başka avler ile taratiyorum gayet sorunsuz.

• avg internet security 2013 kurdum herhangi bi sorun yok.

ama az önceilk kez update yaptım bilgisayar birden yavaşladı eskisine oranla 2 kat yavaşladı açılma süresi desem yeridir
  • arkadaşlar bir sorunum var win8 de kablosuz geçici ağ ( bilgisayarlar arası) kuramıyorum..lütfen yardıımm ediinn !!
  • Allah allahhhhh!! Windows 8'de 3dsmaxda açılmıyor artık :S Bardaki settingside açamıyorum denen oluyor bu olay bilen varmıı
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkof

Allah allahhhhh!! Windows 8'de 3dsmaxda açılmıyor artık :S Bardaki settingside açamıyorum denen oluyor bu olay bilen varmıı

Uygulamalarla ilgili sorunun bitti mi, girebiliyor musun artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Orijinalden alıntı: volkof

Allah allahhhhh!! Windows 8'de 3dsmaxda açılmıyor artık :S Bardaki settingside açamıyorum denen oluyor bu olay bilen varmıı

Uygulamalarla ilgili sorunun bitti mi, girebiliyor musun artık?

Bitmedi windows 8 sorunlar zincirini beraberinde getirdi. O barda settingse giremiyorum + storedede settingse giremiyorum :S

• 30 gün dolmasını, ertesi günü beklemeden, start8'in registered olduğunu nasıl anlarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertaluk

30 gün dolmasını, ertesi günü beklemeden, start8'in registered olduğunu nasıl anlarız?

programı açtığında continue trial çıkmaz.

üstte masaüstüne atma sorununa cevap verdim.

konu güncellenicek ama malesef banlı olunca güncelleyemiyorum anasayfayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakineMühendisiyim -- 30 Kasım 2012; 2:14:17 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.