Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Windows 8 Pro ya geçiş yaptım. Ancak beklentimin altında kaldı. Yarın Windows 7 Ultimate ye geri dönüş yapacağım..
  • 2. win 8 ide inidirip win7 üzerine kurdum sony vaio laptopa hiç sorun yok
    yalnız şu Windows media center 2gündür gelmedi mailime ikisi içinde ayrı mail adresi verdim
    Microsoft media centeri kasıyor biraz anlaşılan bu arada daha önce bu media center i hiç kullanma ihtiyacıda duymadım
    bir süreliğine ücretsiz felan diyerek gaz mı veriyorlar ne? hani bedava sirke balden tatlıdır diyen herkez yükleniyor media center e
  • Arkadaşlar yardım talep ediyorum;
    75 TL ödeme ile online olarak Win 8 Pro 64 Bit yüklediğim bilgisayarım 1 hafta sonra power supply ve anakart arızası nedeniyle bozuldu. Arıza sonrası Win8'i nasıl yükleyebilirim. Elimde Orj. Win8 DVD'si yok. Sadece Key No mevcut ne yapmam lazım. Kolay bir yolu var mı? Yoksa 75 TL boşa mı gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: titan60

Arkadaşlar yardım talep ediyorum;
    75 TL ödeme ile online olarak Win 8 Pro 64 Bit yüklediğim bilgisayarım 1 hafta sonra power supply ve anakart arızası nedeniyle bozuldu. Arıza sonrası Win8'i nasıl yükleyebilirim. Elimde Orj. Win8 DVD'si yok. Sadece Key No mevcut ne yapmam lazım. Kolay bir yolu var mı? Yoksa 75 TL boşa mı gidecek.

e posta adresine key ile birlikte indirme linkide geliyor tekrar indir ama bu defa DVD ye yazdır 75 tl boşa gitmez merak etme olmadı microsofta yaz yada ara hallederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

2. win 8 ide inidirip win7 üzerine kurdum sony vaio laptopa hiç sorun yok
    yalnız şu Windows media center 2gündür gelmedi mailime ikisi içinde ayrı mail adresi verdim
    Microsoft media centeri kasıyor biraz anlaşılan bu arada daha önce bu media center i hiç kullanma ihtiyacıda duymadım
    bir süreliğine ücretsiz felan diyerek gaz mı veriyorlar ne? hani bedava sirke balden tatlıdır diyen herkez yükleniyor media center e

ilginç bana 2 tanesi 24 saatte geldi

• Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

2. win 8 ide inidirip win7 üzerine kurdum sony vaio laptopa hiç sorun yok

Doğru, bedava sirke baldan tatlıdır, tabii biraz merak da var ne mene bir şey imiş diye, bu gerekçelerle indirdim, makinedeki media dosyalarını koydum, biraz çalıştırdım deneme amaçlı, müzik, film, resim filan. Makineyi hiç kasmadı, daha düşük sistemlerde ne olur bilmem. Ama bana çok pratik bir uygulama gibi de gelmedi. Film için vlc, resim için picasa, müzik için de winamp kullanmadan öte cazip bir şey vermedi bana. Yükleyemeyenler üzülmesin, bir şey kaybetmiş olmazlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: titan60

Arkadaşlar yardım talep ediyorum;

Selam
    Elinizdeki KEY sizin Win8 yazılımıdır zaten.

Hangi işletim sistemini almışsanız aşağıdaki vereceğim linkten KEY numaranızı girerek onu indirip bir DVD'ye yazdırarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

Yapacağınız şlem;
    Sağ taraftaki Product Keys yazan yere tıklayın ve değişen ekranda hesabınızı girerek linkteki ISO dosyasını indirin..
    Bu kadar basit ve kolay bu yazılımı elde etmek..
    Kolay gelsin..

BURADAN YAZILIMA ULAŞABİLİRSİNİZ

Not: Verdiğim link Türkçe sürümler içindir. Eğer farklı bir dilde indirecekseniz soldaki seçeneklerden seçmelisiniz..

• Üstadım Cemal,

İyi pazarlar.

Yine süper bir bilgi ve link... Teşekkürler.

Sağlıcakla hoşçakalın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172
    orijinal olmamasına imkan yok çünkü satın aldım 29 tl lik kampanyadan ilginç soldaki yazıyı hiç farketmedim okadarda bakmıştım. neyse çok teşekkür ederim format atarsam dikkat ederim

Selam
    Satın almışsanız zaten sorun yok demektir. Ben sadece uyardım..

Kurulma işleminde de biraz profesyonellik gerektiriyor. Tabiri cahizse; Eşeğine binmiş sağına soluna bakmadan sürekli deh deh diyen yolcu misali, işletim sistemi kurulumu yapılmaz.
    Bir dahaki sefere dikkat edersiniz artık..
    Kolay gelsin..

• WİNDOWS 7 ULTİMATE kullanıyorum. virtual pc de yüklü. deneme amaçlı olarak sanal win8 i nasıl kurarım.(xp sanal olarak kurulu sorun yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 2 Aralık 2012; 11:41:23 >
  • VirtualBox ile sanal win8 kuruluyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

WİNDOWS 7 ULTİMATE kullanıyorum. virtual pc de yüklü. deneme amaçlı olarak sanal win8 i nasıl kurarım.(xp sanal olarak kurulu sorun yok)

Selam
    XP kurduğunuza göre, Win8'i de kurabilirsiniz.
    Denemeden bilgi almak ne kadar doğru onu bilemiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

WİNDOWS 7 ULTİMATE kullanıyorum. virtual pc de yüklü. deneme amaçlı olarak sanal win8 i nasıl kurarım.(xp sanal olarak kurulu sorun yok)

Selam
    XP kurduğunuza göre, Win8'i de kurabilirsiniz.
    Denemeden bilgi almak ne kadar doğru onu bilemiyorum?

denemeden buraya yazmazdım herhalde.. neyse ben sordum kendim cevaplayayım burdaki anlatıma göre virtualbox ile kurulabiliyor.http://www.windows8li.com/2011/09/virtualbox-ile-windows-8-kurma-resimli.html
  • quote:

denemeden buraya yazmazdım herhalde.. neyse ben sordum kendim cevaplayayım burdaki anlatıma göre virtualbox ile kurulabiliyor.http://www.windows8li.com/2011/09/virtualbox-ile-windows-8-kurma-resimli.html

Denemediğinize ve çözümü bulduğunuza göre, sorun ne oluyor burada?
  • quote:

quote:

Denemediğinize ve çözümü bulduğunuza göre, sorun ne oluyor burada?

sorun şu oluyor dostum; win7 de daha önce xp mode kurmuştum ve şuan çalışıyor ama win8 sanal olarak çalıştıramadım.burdaki arkadaşlardan win8i sanal kuran vardır diye buraya sorduk,bu kadar basit bu yazdıklarımdan denediğimi anlamışsındır artık. şimdi virtualbox ile kurulumu yapıyorum konuyu uzatmadan kapatalım artık
    Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 2 Aralık 2012; 12:51:14 >

• Dediginiz yontemleri denesem de acilis suresini dusuremedim.

Win7 15-20 sn de acilirken win8 25-30 sn de aciliyor ve ben ssd kullaniyorum.

Ssd kullandigim icin farkli bir sey mi yapmam gerekiyor acaba? Herkes ovmustu acilisini ben aradigimi bulamadim (gereksiz programlari da kapattim)

Sasirtici cunku sanirim ilk defa bir windows da diskin kati hal surucusu oldugu yaziyor yani sistem de ssd kullandigimi anlamis.

Bir de aero ozelligi yok mu yoksa kapali mi? Bir yolu yokmudur aeroyu getirmenin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 2 Aralık 2012; 13:31:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Dediginiz yontemleri denesem de acilis suresini dusuremedim.

Win7 15-20 sn de acilirken win8 25-30 sn de aciliyor ve ben ssd kullaniyorum.

Ssd kullandigim icin farkli bir sey mi yapmam gerekiyor acaba? Herkes ovmustu acilisini ben aradigimi bulamadim (gereksiz programlari da kapattim)

Sasirtici cunku sanirim ilk defa bir windows da diskin kati hal surucusu oldugu yaziyor yani sistem de ssd kullandigimi anlamis.

Bir de aero ozelligi yok mu yoksa kapali mi? Bir yolu yokmudur aeroyu getirmenin?

Biostan SSD ayarı yapıp AHCİ yi etkinleştirmen gerekmekte.Kurulum sonrası gerekliyse intel ahci sürücülerini yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Az önce Windows 8 Pro ya geçiş yaptım. Ancak beklentimin altında kaldı. Yarın Windows 7 Ultimate ye geri dönüş yapacağım..

Hocam...

8'i yükledikten sonra güncellemeleri aldın mı yoksa direkt kullanıp öylemi karar verdin? Tavsiyem güncellemeleri yükleyip karar vermen yoksa ilk hali yanıltıcı olabiliyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172
    orijinal olmamasına imkan yok çünkü satın aldım 29 tl lik kampanyadan ilginç soldaki yazıyı hiç farketmedim okadarda bakmıştım. neyse çok teşekkür ederim format atarsam dikkat ederim

Selam Satın almışsanız zaten sorun yok demektir. Ben sadece uyardım..
    Kurulma işleminde de biraz profesyonellik gerektiriyor. Tabiri cahizse; Eşeğine binmiş sağına soluna bakmadan sürekli deh deh diyen yolcu misali, işletim sistemi kurulumu yapılmaz.
    Bir dahaki sefere dikkat edersiniz artık..
    Kolay gelsin..

güzel benzetme ama ben eşşeğe binip sağama soluma herzaman bakanlardanım sadece gözden kaçırma var insanlık halidir

teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.