Merhabalar neyin sebep olduğunu anlamadığım garip bir sorunum var.
Windows durduk yere sapıtıyor.
Kullanıcı hesaplarında değişiklik yapamıyorum , yeni kullanıcıda oluşturamıyorum.
Ağ bağlantılarından Ethernet bağlantıma sağ tıklayıp özelliklere basıyorum (beklenmedik hata oluştu diyor)
Masa üstünde sağ tıklayınca Ekran çözünürlüğü ve Kişiselleştir sekmeleri İngilizce oluyor.
C : program files klasörüne hiçbir şey kopyalayamıyorum veya yeni klasör oluşturamıyorum.
Şu an aklıma gelenler bunlar ama ne yapmak istesem bir engel çıkıyor karşıma :)
3 kere kurulum yaptım hepsi sonunda bu hale geldi bu gibi sorunlar başına gelmiş ve çözüme ulaşmış arkadaşlardan cevap bekliyorum.
pikacuuuP
kullanıcısına yanıt
Microsoft'un Sitesinden Orjinal win8.1 İso Yansımalarını ındır. Temiz Bir Kurulum yap. Sorun Cozulecektir
quote:
Orijinalden alıntı: mrtuzn
Microsoft'un Sitesinden Orjinal win8.1 İso Yansımalarını ındır. Temiz Bir Kurulum yap. Sorun Cozulecektir
Windows u Dream Spark tan indirdim.
Microsoft'un sitesindeki İSO ya elimdeki (key) uymuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: pikacuuu
quote:
Olurmuki.. Win8.1 Sürümün ne ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pikacuuu
quote:
Olurmuki.. Win8.1 Sürümün ne ?
DreamSpark tan indirdiğim dosyanın tam ismi bu (tr_windows_embedded_8.1_industry_pro_with_update_x64_dvd_4050482)
pikacuuuP
kullanıcısına yanıt
oğrencı için olan win 8.1 senınkı. Onun ıcın Maalesef Mıcrosofttan ındırdığin İso Yansımaları Olmaz.. 8.1 Pro-Single Langue İndirilebiliniyor.. Ama DreamSpartan Daha Yenı Yada Nı eskı Iso yansımasını bulabılırsen Onlarla denemeni öneririm..