Şimdi Ara

Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kendi düşüncem win7 sonra evkullanıcıları devri kapandı win8 ile kiosk pc dokunmatik devri başladı , cep tlf görüyoruz tuştakımları gitti dokunmatik devri başladı , bunda sonra herhalde hologram görüntü , hareket sensöre duyarlı ve ses komut ile pcler yönetilip kullanılarak çıkacak , evdeki bilgisayarlarımızı bizde bu sayede yöneteceğiz,kullanacağız
  • Normalde bugün yayınlanacaktı, yine yetişmedi ertelendi herhalde?
  • official olarak bugün yayınlanacaktı gerçekten.Şu saat itibarı ile hala yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drax*

official olarak bugün yayınlanacaktı gerçekten.Şu saat itibarı ile hala yok.

Büyük ihtimalle akşam 8'de filan gelir çünkü güncellemeler her ayın ikinci haftası akşama doğru yayınlanıyor tabi Türkiye saati ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 8 Nisan 2014; 13:48:21 >
  • Geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orijinalden alıntı: drax*

official olarak bugün yayınlanacaktı gerçekten.Şu saat itibarı ile hala yok.

Büyük ihtimalle akşam 8'de filan gelir çünkü güncellemeler her ayın ikinci haftası akşama doğru yayınlanıyor tabi Türkiye saati ile.

http://www.extremetech.com/computing/178091-how-to-download-and-install-windows-8-1-update-1-for-free-right-now

• Windows 8.1'de zaten otomatik olarak masaüstünden başlatma seçeneği var zaten, Update'e gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Windows 8.1'de zaten otomatik olarak masaüstünden başlatma seçeneği var zaten, Update'e gerek yok

Onu bulamayanlar var
  • ANAM ÇOŞTU LAN BİLGİSAYARIM!!!!

Az önce update1'ı yükledim. Bilgisayar en az 3 katı hızlandı diyebilirim. Aman yarabbi bu ne hız???

Bu arada yeni özellikler gerçekten daha da güzel yapmış Windows 8.1'i.

• asiboldon kullanıcısına yanıt
    nerden yükledin bende 8.1 var bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ed1s

nerden yükledin bende 8.1 var bulamadım

Ben torrent ile indirdim. Ancak şimdi gördüm. 2 post yukarıda paylaşılan bir sayfa var.

http://www.extremetech.com/computing/178091-how-to-download-and-install-windows-8-1-update-1-for-free-right-now

Oradaki sıralama ile yükleyin.
    Yalnız benim arayüz ingilizce. İngilizce W8.1 üzerine Updade1'ı yükledim.

Ancak sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Yükleyin siz. Bir şey olmaz. En kötü "yüklenemedi" uyarısı çıkar.

Not: Linkteki güncellemeler resmidir. Şüpheniz olmasın.

Windows updateden güncellesek daha iyi olmaz mı
  • ed1s E kullanıcısına yanıt
    Fark etmez. Az önce de yazdığım gibi. Resmi güncellemeler bunlar.
    İçin rahat edecekse akşamı bekle.
    Akşama kadar bekliycem güncelleme yoksa bu siteden indircem
  • üstadlar bende söyle bir sorun var
    Asus k551lb pc ye win 7 yükledim fakat driver bulamayınca win 8.1 pro yükledim. ve bu sorunla karşılaştım.. yükleme esnasındaki yeniden başlatmada dahil her kapatıp açtığımda bu sorun ortaya çıkıyor. fix windows u kullandığımda ise sorun yok diyor. lütfen yardımcı olun. win 8 i flashtan yükledim. tüm win 8.1 driverları asusun driver dvdsinden yükledim
    Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor'

• CrashBone kullanıcısına yanıt
    Fikirlerinize tamamen saygı duyuyorum. Herkes aynı olmak zorunda değil tabi ki. Fikirlerinize saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum ve firmaların bu bakış açısıyla bakmamasına şükür ediyorum. Zira 2050 yılında XP ile çalışmayı kesinlikle istemiyorum.
  • xp görünce miğdem bulanıyo
  • sıcak sıcak geldi
  • Update 1 bende hala çıkmadı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.