Şimdi Ara

Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada şimdi geldi arkadaşlar yükledikten sonra etkilerini yazarım.
  • Metro uygulamalarını normal uygulama gibi kapatma fln gelmiş yeni başlat menüsü daha gelememiş yeni başlatı win 9 da koyarlar gibime geliyor :):)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gelcek diye format atmıştım ancak eski güncellemeleride yüklemek gerekıyomus sanırım gozukmuyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Metro uygulamalarını normal uygulama gibi kapatma fln gelmiş yeni başlat menüsü daha gelememiş yeni başlatı win 9 da koyarlar gibime geliyor :):)

Başlat menüsü ileri ki güncellemeler de gelecekmiş. Windows 9 değil yani :) Artık Windows 8.5 mi olur ne olur bilinmez ama yine gelmesi uzun sürer gibi.
  • Adam. A kullanıcısına yanıt
    Bence 9 ile gelir neyse beklemeye devam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İniyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyutu nedir arkadaslar? Ayrica magazadanmi indiriyorsunuz yoksa denetim mwsasindaki updaten mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update den indiriyorsun. 887 MB da boyutu.
  • Öyle aman aman bişey beklemeyin ..

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Bu sozunuzden yola cikarak 8.1 gibi kutulu yuklu surum gelmicek sanirsam??
    8.1 kutulu almistim direk bunu kurup bide update kurcaz ...ugrasicaz yine...

• Çok fazla olmamakla birlikte bir hızlanma söz konusu. Mouse için getirilen yenilikler kısmen ihtiyaçları karşılıyor. Modern arayüz uygulamalarının tam ekran değil de pencere olarak açılabilme seçeneği getirilseydi çok iyi olurdu. Görev çubuğunun modern arayüz de gezinirken görünülebilir olması bence iyi olmuş. Görüntüde yenilik olarak pek fazla bir şey yok. Arkaplan da çalışmalar olmuş zira başta da söylediğim gibi bir hızlanma söz konusu. Mağazanın tasarımının değişeceği belirtilmişti. Hatta Microsoft bizzat kendisi bunu göstermişti fakat aşağıda ki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere benim sistemim de bu değişilik bulunmuyor. Bu bir tek ben de mi yoksa başkalarında da var mı? Kısacası @bio technolog un da dediği gibi öyle aman aman bir şey beklemeyin. Bazı yenilikler kolaylıklar sunulmuş ama pekte fazla bir şey yok ortada.

Önemli : Bilgisayarınız da Aero Glass 8.1 kurulu ise bunu kaldırmadan güncelleştirmeyi yapmayınız. Açılışta problemlere sebebiyet veriyor. Ha açılıyor ama sinir edici bir şekilde sizi uğraştırıyor ve bir an açılmayacak duygusuna bile kapılabiliyorsunuz. Tabi ki açıldıktan sonra da mevcut program işlevlerini yerine getiremiyor. Bu yüzden her türlü kaldıracağınız şeyi baştan kaldırın ve açılışta benim gibi sorunlar yaşamayın.

Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor'

• indi yükleniyor ama inen tek dosya önceden yayınlananlar 4 dosyadan aşağı değil sitelerde parça parçamı geliyor nedir :)
  • Başlat menüsü falan gelmedi

• Bence güncelleme baya yararlı olmuş elbette geliştirilmesi gereken çok şey var ancak şu haliyle bile insanlar windows 7 den vazgeçecektir diye düşünüyorum. Windows 7 gözümde çok hantal görünüyor artık.
  • Kayda değer bir gelişme yok, Başlat olsaydı daha çok ilgi görürdü. Burada incelemesini yapmıştım birkaç gün önce:

http://biltek.info/incelemeler/inceleme-windows-81-update-1-bahar-guncellemesi_y290.html
  • Açılışta böyle bir uyarı alan var mı? br ay önce sızan update 1 i yükledim ama yüklemeden hemen sonra değil bir kaç hafta sonra çıktı. bugün yeni updateleri yükledim düzelmedi. işin garibi iki pc var ikisinde de aynı.
    Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor'

ekleme: çözümü buldum galiba. deniyorum birazdan
    http://www.kapilarya.com/fix-getting-explorer-exe-error-on-windows-8-start-up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 9 Nisan 2014; 1:54:01 >

• Hobar kullanıcısına yanıt
    oncelikle ortada update 1 veya sp1 gibi bir dagıtım yok, sadece basit 880mblik bir update varki microsoft bile buna update 1 demiyor sadece update diyor, yani anlayacagınız ortada w8.1 sp1 gibi bisey veya esdegeri yogh....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 9 Nisan 2014; 3:03:43 >
  • İsminin ne olduğunu boşver şimdi yukarda linkini verdiğim çözümü uygulamaya çalışıyorum ama registry nin bazı bölümleri değiştirilemiyor. Bu da onlardan biri. yönetici olarak ve güvenli modda çalıştırmayı denedim ama değişmiyor.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows

içindeki Load anahtarı altında da bu değer var. C:\Users\Erhan\LOCALS~1\Temp\msmkovrki.exe

sanırım ben bu dosyayı sildim. sizde ne değer var? Bir de bahsettiği yolda öyle bir dosya var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 9 Nisan 2014; 3:21:10 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    ilginc birisin, updatenin isminin ne oldugunuda bos verdik,erhanbey gelelim sorununa, temp klasoru gecici dosyalar icin kullanılır, yılın 365 gunu ve 6 saatinin herhangi bir kısmında temp klasorunun icini bosaltabilirsin, suanda ben temp klasorunu temizledim, ve kayıt defteri degerine gelecek olursak o yolda sadece 2 deger kayıtlı ve bunlardan biri load degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 9 Nisan 2014; 3:49:12 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.