Şimdi Ara

Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
10.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben kendimi yonetici olarak tanitamadigim bir sisteme neden geceyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hallettim dostum sağol. registry nin de izinleri varmış.
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Türkçe'si: önce bozuyoruz sonra tamir ediyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldi update den tarattırnız boşuna uğraşmayın o şekil

• win7ye dönüyorum

• pek bi değişim olmadı
  • olmamış microsoftcum sen windows 9 çıkarmadan adam olmuycaksın anlaşıldı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah windows ah bunlarida mi gorecektik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orka55 -- 9 Nisan 2014; 15:52:34 >
  • Siz sanırım her şeyi görsellik zannediyorsunuz. Güncellemenin açıklamasına bakarsanız nelerin geldiğini görürsünüz. Başlat daha sonra gelecek, birden duyrulunca herkes güncelleme 1 ile gelecek sandı. Doğaldır. Microsoft'un hataları var, geç kaldırlar kesinlikle ancak yeterli bilgi sahibi olmadan yorum yazmak modu oldu maalesef.

Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 9 Nisan 2014; 16:41:44 >

• 2.030 gb olarak geldi bana ama Office 2013 güncellemesi de vardı içinde
  • Update öncesine kadarki tüm güncellemeleri almış olduğum windows 8.1 x64 proya dün itibariyle yine windows update üzerinden update 1 i sorunsuz bir şekilde kurdum.İlk farkettiğim açılış hızındaki 1-2 snlik iyileştirme oldu.Metro arayüzünü pek kullanmadığım için ne değiştiği hakkında pek bir fikir edinemedim ama kurulumu ve devamında herhangi bir sorun olmaması gayet iyi oldu.

Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor' Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor'Windows 8.1 Update 1 video inceleme 'Windows 8.1'in kullanımı kolaylaşıyor'

• Bende 8 kullanıyorum fakat 8.1 geçmedim bile gözümde büyüyor onu yüklemek diyebilirim ben şahsen 7 le arasındaki farkın pek fazla olduğunu düşünmüyorum 7 de iyi ama 8 tabiki daha bu arada metro arayüzüde pek fazla kullanmıyorum birde bazen hala daha bazı driver ve exe yüklemelerinde sorun çıkartabiliyor 8.1 nasıl denemek lazım
  • windows ta uygulama ne allah aşkına ya dokunmatik tablet kullanmıyorsam niye uygulama açayım program yükler onu kullanırım masa üstünde, ileri gideceğine geri gidiyor, pc yi mobil cihaz haline getiriyorlar önce sonra da geliştirdik yeniden ekledik diyorlar, ben klasik başlat menü programı kurup kullanıyorum, modern arayüze de bakmıyorum bile

• Arkadaşlar bu güncelleme benim pc ye gelmedi güncellemeleri otomatik yükle seçeneğinde olmasına rağmen halen gelmedi benim pcye.
    Güncellemeleri denetle deyincede hiç bir güncelleştirme yok diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: missing_88

Arkadaşlar bu güncelleme benim pc ye gelmedi güncellemeleri otomatik yükle seçeneğinde olmasına rağmen halen gelmedi benim pcye.

Windows 8.1 yüklerken bana geldi normalde eğer sende 8.1 deysen o ara o güncellemede gelmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: missing_88

Arkadaşlar bu güncelleme benim pc ye gelmedi güncellemeleri otomatik yükle seçeneğinde olmasına rağmen halen gelmedi benim pcye.

Windows 8.1 yüklerken bana geldi normalde eğer sende 8.1 deysen o ara o güncellemede gelmiştir

Hayır dostum update1 gelmedi

• Hayır orasında değilim de neden en önemli sorunlar dururken herkes ufak tefek şeylerden bahsediyor ki? Ya win 8 olan Asus Zenbook'umu windows store dan 8.1'e yükselttim 4 ay önce. Herşey normaldi ama baştan kurmak istediğim zaman Recovery bölümünün boşaldığını gördüm. 8.1'e yükseltilen neredeyse tüm laptopların fabrika ayarlarına döndürme özelliği uçtu arkadaşlar. Bakalım benden başka kimler farkedip de şikayet edecek. Ben ediyorum sonuç yok. Update yaparken sormuyor bile hiçbirşey. Kurulum bitince hooop bi bakıyoruz recovery bölümü 20,01GB 100% boş. Ohh ne güzel. 8.1 harddisklerde 20 GB yer açıyor diye reklam da yapsınlar bari! Servise verdim geri yükleteceğim ama tabiki orjinalde geldiği gibi 8.0 yükleyecekler. Sonra her update'te yeniden mi servislik olacağız? !!!
  • Burada çok sayıda kişinin şikayetini içeren bir de link var recovery bölümünün gitmesine istinaden!

http://www.technologytell.com/gadgets/133905/windows-8-1-update-leaves-oem-owners-with-broken-restore-function/
  • Disk yönetiminde yanlış gösteriyor sanırım boş alanı, endişelenmeyin. MiniTool ile bakınca dolu görünüyor ama disk yönetiminde %100 boş kurtarma bölümü. PC'yi açarken recovery tuşuna basınca sorunsuz açılıyor fakat denedim. Ancak %100 silinmiş olsa recovery açılmazdı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.