Şimdi Ara

Windows 8.1 Uyumlu Antivirüs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaspersky ye buradan not verinde sorun çabuk düzeltilsin bu beta sürümden beri devam eden bir durum 6 aydır hiç birşey yapmadıklarının kanıtı bune ya para verdik.
    Not Compatible yani uyumlu değil diyeceksiniz.

http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/CompatCenter/ProductDetailsViewer?Name=Kaspersky%20Pure&vendor=Kaspersky%20Lab&ModelOrVersion=13&Type=Software&tempOsid=Windows+8.1

Sorunu kasperky Türkiye ye bildirmek için, üye olup, yardım talebi açacaksınız. http://my.kaspersky.com/tr/

Sorun çözülünce buraya nasıl çözdüğünüzü belirten bir konu açacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 19 Ekim 2013; 23:33:34 >

• gonuldagi kullanıcısına yanıt
    http://www.kaspersky.com/
    2014 versiyonu çıktı onu kur dene
  • Sinek.Papaz S kullanıcısına yanıt
    Bizimki kaspersky pure 3.0 ama sizin dediğinizde olmuyor. bize 2023 versiyon lazım
    şimdilik eset 7 kur serial atarım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek.Papaz

şimdilik eset 7 kur serial atarım sana

Birde onu deneyelim :D olursa isterim
    Eset Smart Security 7.0
    http://www.eset.com/tr/download/home/detail/family/5/?installer=offline
    Uygun işletim sistemini seç 32 bit 64 bit ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 20 Ekim 2013; 1:28:53 >
  • Sinek.Papaz S kullanıcısına yanıt
    Teşşekkürler.

otomatik Tarama yaparken işlemcinin canını okuyor @Sinek.Papaz
    bir kere ilk tarama yapıyor sonra zaten sistemi yormadan çalışır bence en iyis..... kasbersky pc açıldıktan 3 dk sonra açılıyor ve aşırı kasıyor bir sürü ıvır zıbır eklenti tavsiye etmemkuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 20 Ekim 2013; 0:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Kaspersky internet security 13 sorunsuz çalışıyor;

Windows 8.1 Uyumlu Antivirüs

Tarih seni yazacak nasıl becerdin hiç bir sorun çıkmadımı

Win 8 pro yu mağazadan 8.1 e yükselttim sadece.Tek yaptığım bir kere tıklamaktı gerisini halletti kendiliğinden
    Gerçi Kaspersky ve win8+media center orj lisanslı ürünler.
  • Haa sen kurulum yapmadın eski kurulum çalışmaya devam etti, kaldır bir daha kur bakalım ne olacak.
    Biz temiz kurulum yaptık fark orda dün gece geldiler 3. formatı attım gene olmadı.
  • Bitdefender Internet Security 2013 sorunsuz çalışıyor.
  • Avira AntiVir 2014 Free Edition sorunsuz çalışıyor.
  • Kaspersky destek i arayan oldumu ne diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 21 Ekim 2013; 12:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bitdefender Internet Security 2013 sorunsuz çalışıyor.

Bende önce Bitdefender Free kurdum testlerde algılama ve performans oranı en yüksek antivirüs ancak ücretsizi iş yapmadı indirdiğim programları sağ tık yapıp tara dediğimde anlam veremediğim bir şekilde tarama sırasına aldı buda güvenlik zafiyeti oluşturuyor. Daha önce TTNet'in bedava verdiği Mcafee kullanıyordum ancak oda çok kasıyordu şimdi avast yükledim deniyorum algılama oranı fena değil ve güzel özellikleri var ayrıca Türkçe buda olmazsa son olarak AVG deneyeceğim olmadı tekrar Mcafee'ye dönerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mavera|

quote:

Bitdefender Internet Security 2013 sorunsuz çalışıyor.

Bende önce Bitdefender Free kurdum testlerde algılama ve performans oranı en yüksek antivirüs ancak ücretsizi iş yapmadı indirdiğim programları sağ tık yapıp tara dediğimde anlam veremediğim bir şekilde tarama sırasına aldı buda güvenlik zafiyeti oluşturuyor. Daha önce TTNet'in bedava verdiği Mcafee kullanıyordum ancak oda çok kasıyordu şimdi avast yükledim deniyorum algılama oranı fena değil ve güzel özellikleri var ayrıca Türkçe buda olmazsa son olarak AVG deneyeceğim olmadı tekrar Mcafee'ye dönerim.

Ben paralı sürümü kullanıyorum gerçekten çok iyi bir program size de satın almanızı öneririm şu an 59 euro fakat indirimleri yakalarsanız 20 euro ya kadar düşüyor. Zaten testler de ya birinci ya ilk üçte fakat ben takıntılı biriyimdir çokta çokta alış veriş yapıyorum internetten hiç bir sorun yaşamadım zaten safe pay özelliği ile on adım öne geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2K kullanıcısına yanıt
    O kadar para vermesine gerek yok bence biraz işten anlıyorsa kolaylıkla güncel keylere ulaşıp bedava kullanabilir ;)
  • Hocam işini düzgün yapıyor parayı hak ediyor 45-50 tl de yılda bir şey değil diye diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 21 Ekim 2013; 22:53:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam işini düzgün yapıyor parayı hak ediyor 45-50 tl de yılda bir şey değil diye diye düşünüyorum

Kul hakkına giriyor aslında bedava kullanıyoruz. Eset Kasbersky Bitdefender hangisi olursa olsun aslında Windows 8.1 ve Office 2013 programı bende ne ararsan bedava =) Her programa para vermeye kalksak kardeşim evi nasıl geçindirip nasıl birikim yapacağız =) Programlara vereceğim parayı gider yardıma muhtaç insanlara veririm =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

quote:

Hocam işini düzgün yapıyor parayı hak ediyor 45-50 tl de yılda bir şey değil diye diye düşünüyorum

Kul hakkına giriyor aslında bedava kullanıyoruz. Eset Kasbersky Bitdefender hangisi olursa olsun aslında Windows 8.1 ve Office 2013 programı bende ne ararsan bedava =) Her programa para vermeye kalksak kardeşim evi nasıl geçindirip nasıl birikim yapacağız =) Programlara vereceğim parayı gider yardıma muhtaç insanlara veririm =)

Seçim sizin hocam herkesin düşüncesi , etik değerleri kendine benim Winamp , Office , Bitdefender hepsinin ücretli sürümü yüklü ücretini ödüyorum yasal yollar ile ama film ve müzikler korsan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.