Şimdi Ara

Windows 8.1 ve Windows 10 AMD Sürücü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Asus N61jq laptop sahibiyim. Ekran kartım amd 5370. Yaşadığım sorun kısaca şöyle. Amd nin sitesinden güncel sürücüyü windows 8.1 de kurduğumda, ekran parlaklığını sabit kalıyor değiştiremiyorum. FN kombinasyonu ile kısmaya çalıştığımda belirli bir seviyeden sonra ( burada da ekranda parlaklık sabit sadece parlaklık göstergesinde ki değerden bahsediyorum ) bilgisayar kapalıymışcasına ekran gidiyor. Tekrar FN kombinasyonu ile parlaklığı artırmaya başladığımda eski seviyeye geldiğinde parlaklık göstergesi, ekrana normal bir şekilde görüntü geliyor. Bunun dışında başkaca bir sorun yaşamıyorum windows 8.1 de. Windows 10 teknik ön izleme sürümünde ise (çift işletim sistemi kullanıyorum ) yine güncel sürücüyü kurduğumda aynı parlaklık sorununu yaşıyorum. Amd nin 13.1 sürücüsünü kurduğumda windows 8.1 tarafında sorun kalmıyor. Ama eski sürücü kullanmak istemiyorum tabi az da olsa oyunlarda performans katkısı olacağını düşünüyorum güncel sürücünün. Windows 10 da 13.1 sürücüsünü kurduğumda ise bilgisayarımda hiç bir oynatıcı ile video oynatamıyorum. Codec kurdum vlc gom vs. farklı farklı oynatıcılar denedim hepsinde de '' çalışmayı durdurdu hatası '' alıyorum. Windows 10 da yüklü gelen '' VİDEO '' uygulaması ile bazı dosya türlerini ise açabiliyorum.

Baya uzun yazdım ama sorunu net anlatabilmek istedim :) Benzer sorunla karşılaşan yada çözüm fikri olan var mı acaba ?

• kulüp mü varmış bir ara üye olayım....
  • anil456 A kullanıcısına yanıt
    bende de asus k52jk laptop var. windows 10 da ekran parlaklıgını kısınca bir seviye sonra ekran kapalıymış gibi kararıyor. çözümünü bulabildiniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de win 10 u yükleyince ekran parlaklık ayarını yapamıyorum.Asus n56 dp model pc de. Sürücüleri kaldırdım tekrar yükledim.Yok olmuyor. FN tusları ile parlaklık ayarı olmuyor alt sol köşedeki menüden olmuyor denetim masası ekran ayarların dan olmuyor :(
    Ekran parlaklığı en düşük ayarda kaldı :(
  • ecü kullanıcısına yanıt
    Geç yazıyorum kusura bakmayın, benim ekran kartı yandığı için kökten çözdüm bu sorunu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.