Şimdi Ara

Windows 8.1 wifi performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. lenovo z 370 laptopum var windows 8 yukledim yaklasik 4 ay once. yeni evime tasindim burda telefon ile baglandigim wireless a laptop ile baglanamiyorum/ ancak cok yakin olarak baglanabliyorum. evim iki katli alt katda modem. telefonlarimla cok rahat baglaniyorum ama laptop ile baglanamiyorum . 2 - 3 dis baglanti gosteriyor ama baglanmiyor. acaba 7 ye geri mi donsem yoksa bu donanimsal bi sorunmu?

• 4 aydır laptoptan giremiyor musun internete?
  • onurdoyuran O kullanıcısına yanıt
    Bence sorun İşletim sisteminde değil mesafede, genellikle ev içinde kapı, duvar vs çoğaldıkça sinyal zayıflama sorunu çıkıyor. Bildiğim kadarı ile çözüm, ya daha uzun mesafeli bir modem almak ya da mevcut modeme AccesPonit alarak yayını genişletmek.
    Konu ilgili forumda bir anlatım mevcut. http://forum.donanimhaber.com/m_83908038/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 25 Şubat 2015; 12:47:32 >
  • Kablo ile baglaniyorum. Ve telefonlar cok rahat baglaniyor. S4 mini ve iphone5s in wifi gucu daha mi kuvvetli acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin üstündeki antenlerden ve menzilinden kaynaklanıyor. Bende de öyle, telefon 5 laptop 3 çekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.