Şimdi Ara

windows 8.1 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba evde 3 bilgisayar var 2 si 8.1 kurulu diğeri 7 benim sorunum wifi olmasına rağmen 8.1 olan cihazlarda bağlantı kopması nette araştırdım denileni yaptım ttnet musteri hizmetlerinden bilen 1 kişi bana bu olayı söyledi ondan önce haberim yoktu sagolsun baya yardımcı oldu ama dediği işlemleri yapmama rağmen sorun düzelmedi format attım gene değişen birsey yok download veya online oyun oynarken kopması cok canımı sıkıyo bayadırda bu sorunla karşı karşıyayım yardım eden olursa sevinirim

• cagdas70 kullanıcısına yanıt
    dostum hiç biri bi işe yaramadı kuzenimin makinası 8.1 misal onla online oyun oynuyoz onda kopma olmuyor hiç bi zaman ama kardeşimle oynayınca hep oluyo denemediğim şey kalmadı en güncel wifi sürümü en eski sürüm ya bi programdan çakışıyor dicem ama kuzenimin makinasındada hemen hemen aynı programlar var hiç kopma yaşamıyor
  • H.I.M. H kullanıcısına yanıt
    8.1de bazı donanmımlarla wi fi uyumsuzluğu var sanırım.
    Mesela bende asus ultrabook var, w8 yüklü geldi. 8.1e otomatik yükseltmesi için onay verdim ve wifi kopmaya başladı. Defalarca açıp kapamadan tekrar bağlanmıyordu. Servisle görüştüm, 8.1 uyumsuzluğu dediler, yolladım win8 yüklendi(kendim dönemedim, w8.1in yükleme sektörünü de bozduğunu söylediler)
    Şimdi win8 ile mutlu mesut devam ediyorum.
    Sizde de böyle birşey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

8.1de bazı donanmımlarla wi fi uyumsuzluğu var sanırım.
    Mesela bende asus ultrabook var, w8 yüklü geldi. 8.1e otomatik yükseltmesi için onay verdim ve wifi kopmaya başladı. Defalarca açıp kapamadan tekrar bağlanmıyordu. Servisle görüştüm, 8.1 uyumsuzluğu dediler, yolladım win8 yüklendi(kendim dönemedim, w8.1in yükleme sektörünü de bozduğunu söylediler)
    Şimdi win8 ile mutlu mesut devam ediyorum.
    Sizde de böyle birşey olabilir.

olabilir dediğiniz hocam ama w7 vardı kardeşimde o zamanda kopma yapıyodu ama w8 varken bendede olmuyodu kopma olmazsa öyle yapıyım inşallah düzelir sadece aklıma takılan w7 dede yapması
  • Proxy1 kullanıcısına yanıt
    w8 kurmama rağmen gene yaptı hocam hiç bi yerde bulamadım bu sorunu sırf bu yüzden bilgisayarı satıcak raddeye geldim
  • H.I.M. H kullanıcısına yanıt
    Yani sizin durum farklı demek ki.
    Olabilecek şeyler:
    - Modeme uzak olabilirsiniz
    - Pcnin wifi donanımında bir arıza olabilir

Sıkıntılı durum hocam, umarım bir an önce çözersiniz.
    yok cihaza yakın 4-5 mt mesafe var 2 makina yaşamamız kötü ilk zamanlar hiç böyle bi sıkıntım yoktu aldıgımda w8 gayet güzel calısıyodu 1-2 bisey daha denicem olmazsa windows 7 gecicem artık ilginiz için tesekkurler genede
  • Modemin fireware ni yükseltmeyi denedin mi?
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    en günceli şuan hocam windows 7 gecicem artık çözüm bulamadım tam hiç degilse 7 de kopma yasamam
  • arkadaşlar, dün süper bi laptop aldım i5 8gb ram ssd diskli vs. pc uçak hızında fakat wifi ile nete girdiğimde çoook yavaşlıyor facebooku bile zor açıyor fakat ethernet kablosu taktığımda hiçbir sorun yok çok akıcı ve hızlı, tekrar kablosuz bağlandığımda yine yavaş, sistem win 8.1, sorun modemden zannederek başka arkadaşın modeminde denedim yine aynı, kafayı yiyecem bu yüzden 15 gün geçmeden severek aldığım ve cok beğendiğim pc yi iade etmeyi düşünüyorum bu konuda fikir verebilecek olan varmı
    teşekkürler iyi forumlar
    BEN SORUNU BÖYLE ÇÖZDÜM . ARTIK KOPMA YOK :https://plus.google.com/+ugurdo/posts/Kuyc1piawk2?pid=6159089673390279074&oid=117153588269343116895

(tüm yorumları okumadan direkt yazdım . umarım iyi olmuştur :)
     windows 8.1 wifi sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

arkadaşlar, dün süper bi laptop aldım i5 8gb ram ssd diskli vs. pc uçak hızında fakat wifi ile nete girdiğimde çoook yavaşlıyor facebooku bile zor açıyor fakat ethernet kablosu taktığımda hiçbir sorun yok çok akıcı ve hızlı, tekrar kablosuz bağlandığımda yine yavaş, sistem win 8.1, sorun modemden zannederek başka arkadaşın modeminde denedim yine aynı, kafayı yiyecem bu yüzden 15 gün geçmeden severek aldığım ve cok beğendiğim pc yi iade etmeyi düşünüyorum bu konuda fikir verebilecek olan varmı
    teşekkürler iyi forumlar

usb adaptör olabilir . kalem tipi 30 tl gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_do

quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

arkadaşlar, dün süper bi laptop aldım i5 8gb ram ssd diskli vs. pc uçak hızında fakat wifi ile nete girdiğimde çoook yavaşlıyor facebooku bile zor açıyor fakat ethernet kablosu taktığımda hiçbir sorun yok çok akıcı ve hızlı, tekrar kablosuz bağlandığımda yine yavaş, sistem win 8.1, sorun modemden zannederek başka arkadaşın modeminde denedim yine aynı, kafayı yiyecem bu yüzden 15 gün geçmeden severek aldığım ve cok beğendiğim pc yi iade etmeyi düşünüyorum bu konuda fikir verebilecek olan varmı
    teşekkürler iyi forumlar

usb adaptör olabilir . kalem tipi 30 tl gibi

sorun çözüldü, pildeyken yavaş prize takınca hızlıydı sonradan farkettim, ayarlardan wifi ayarını tam performans yapınca düzeldi...

• Bir süre sonra, makina kendini benim müdahele etmeme izin vermeden tekrar 8.1e yükseltti ama bu sefer kopma olmadı.
    Sanırım düzeltmişler.
    Teşekkürler.
    Rica ederim
    Gözün aydın

Temiz kurulum ve sonrada Disk imajı alın rahat edinhttps://www.youtube.com/playlist?list=PLPESIb1ITHdtPpk9E1aR2RsA0uRNkWoJo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.