Bildirim
Windows 8.1 x64 bit sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
32 bit sağlıklı bir şekilde kuruluyor mu? -
Evet 32 bit sorunsuz kuruluyor 2 farklı DVD Denedim 1. yol Film Dükkanı olan birisi var burda o bilgisayar ve ps 3 -4 le felanda ilgileniyor ondan aldım kurulumda bu hatayı verdi . internetten bi iso indirdim onu DVD 'ye yazdım yine aynı bu hatayı verdi son olarak isim vermiyim reklam olur baska bir siteden bi link buldum ordan indiriyorum USB ile atmayı denicem. -
bios ayarlarını default yap
UEFi yoksa DVD den normal kurulum dene.. -
DVD'ye Yazdıgım içerikte uefi uzantılı birşey göremedim birde efi uzantılı dosyalar vardı onun yanı sıra win 7 32 bit ve win 8 32 bitte format dosyalarını acınca setup görünürken bunda resource tu yanlıs hatırlamıyorsam setup onun içinde. -
Bios ayarlarını sıfırla tekrar dene. -
bios pilini çıkarınca bios sıfırlanıyor. sıfırladıktan sonra hemen format atmayı mı deniyim peki ya yine hata verirse ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X