Şimdi Ara

windows 8.1 yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar bilgisayar konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
    Eve laptopum tamamen elden çıktığı için masaüstü topladım ASUS M5A 73L ana kart takılı AMD 5600/5700 ekran kartı 4 gb kingston ram var (bunun sebebi xp kurulu olması normalde 8 gb dı hata verdiği için 4 gb olarak takılı) takılı bir bilgisayar topladım Monitör olarak 22'' sunny axen marka led tv aldım.
    Windows xp kurulu oğlum oyun oynasın diye :))
    Birde windows 8 kurulu internete bağlandığımda windows 8.1 ücretsiz indirin diye bir link çıktı bende indirdim ancak yükleme sonunda bilgisayar açıldığında ekranda ''DESTEKLENMİYOR'' yazısı çıkıyor ve sonra eski windows sürmünüz yükleniyor diyor ekranda da -0xC1900101-0x30018- hata kodu çıkıyor.
    Bunun ile ilgili açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

• yiğido580 kullanıcısına yanıt
    Pc cokmus tekrar format atin ve win 8 zi yukleyin o bende cikiyor yuklemiyorum bosuna kota yapmissin o 3.80 gb bir oyun yada filim indirseydin daha iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çökme falan yok şu an kullanıyorum. Windows 8 olarak ve xp olarak sadece 8.1 yükleme sorunu var
    Ayrıntılı bir şekilde yazdım.
  • Hocam uygulama mağazasına girip yüklemeyi denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mağazadan yükledim ancak yükleme sona erip bilgisayar açıldığında ekranda ''DESTEKLENMİYOR'' diyor tekrar kapanıp eski windows sürümü ile açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.