Şimdi Ara

windows 8 32 bit keyi 64 bit için kullanılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar win8 32 bit aldım ancak şu an 64 bbit olana ihtiyacım var acaba 32bit keyimi 64 için kullanabilir miyim ? nasıl kullanabilirim?

• Kesinlikle kullanılıyor, aynı keyi ayni bilgisayarda kullanmak şartıyla 32bit veya 64 bit olarak defalarca kurulum yapıp defalarca aynı keyle aktive edebiliyorsun. Yalnız, 32 bitten 64 bite geçerken veya tersinde temiz kurulum yapmak gerekiyor.
    Aynı şekilde aynı key başka bir dilde Windows 8 için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dromeas -- 22 Kasım 2012; 18:55:53 >
  • Evet kullanabilirsin.
  • Orginal win 8 pro 64 bit linki var mı MS de acaba?
  • ben de ariyorum ama bulamadım. nettekiler de ne kadar güvenli doğrusu o da bilinmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonael

Orginal win 8 pro 64 bit linki var mı MS de acaba?

MS'den bulamazsınız, en güzeli elinde 64-Bit dvd si olan birinden yararlanmak, çevrenizde yoksa bu zor tabii. Internetten bulunur, ama ne kadar güvenli olur bilinmez. 4shared.com dan bir arayın, virus taşıyan dosyalara karşı çok dikkatliler, benim bir kaç dosyam döndü virus var diye, taradım, haklılarmış. Aklıma geldi, bendeki orjinal dvd yi iso layıp 4shared e yüklemeyi bir deneyeyim, ücretsiz kullanıcı olduğum için bu büyüklükteki bir dosyayı yüklememe izin verir mi bilmiyorum. Becerebilirsem haberdar ederim..
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Internete yükledim,http://forum.donanimhaber.com/m_68442948/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68442948 adresinde bulabilirsiniz indirme linklerini..
  • oem versiyonlarında kullanılmaz box olanlarda kullanabilirsin..
  • Sıfırdan 64 bit windows 7 yükledim üzerine windows 8 download linkini çalıştırdım, biraz yorucu ama temiz bir yöntem tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.