Şimdi Ara

Windows 8 64 Bit Format Atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an Windows 8 32 bit kullanıyorum ram sınırı olduğu için 64 bit yapıcam.Rufustan bootable usb oluşturdum.Fakat format atmaya çalıştığım zaman ise cmd ekranı geliyor ve hiç bir şey olmuyor,öyle bekliyor.Farklı iso.larla da denedim fakat hep cmd ekranı gibi ekran geliyor ve öyle kalıyor devam etmiyor.Bilgisayardan fazla anlamıyorum ne yapmam gerek?

Bu arada işlemci 64 bit destekliyor.

• Arkadaşlar bilen yok mu yoksa ayrıntısız mı anlattım sorunu?Şu ana kadar Windows 7 32 bit pro,Windows 7 64 bit Ultimate ve Windows 8 32 bit sürümlerini USB den sorunsuzca formatlamıştım. ama Windows 8 64 bit iso dosyasını Rufus tan USB ye atıp formatlamaya çalıştığımda cmd ekranı gibi ekran geliyor ve normalde devam etmesi gerekirken ekranda imleç yanıp sönüyor....Ne yapmam gerek??
  • Yeris Y kullanıcısına yanıt
    Farklı programlar dene. Mesela universal usb installer. Bu program linux ve Windows un hemen her sürümünü bootable olarak hazırlayabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca iso dosyasında problem olabilir.? Farklı bir iso bul. Eğer universal usb installer programıyla da olmazsa yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.