Şimdi Ara

32 Bit Programı 64 Bitte Çalıştırmak ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
100.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar. Bizim bi program var Solidworks diye. Onu arkadaşa yükledim ama program 32 bit destekliyo arkadaşın PC 64 Bit Win 7 . Bu proramı nasıl çalıştırabiliriz onda. Bi yama,patch, vs bişey var mıdır acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

32 Bit Programını 64 Bitte Çalıştırmak

32 bit uygulamaları veya oyunları, 64 bit işletim sistemlerinde çalıştırmak isteyebilirsin. Bu işlem her zaman mümkün olmasa da, bazı durumlarda 32 bit programları 64 bitte çalıştırabilirsin.

32 Bit Oyununu 64 Bitte Çalıştırma

Birçok eski oyun 32 bit olarak tasarlanmıştır. Bunları 64 bit bilgisayarında çalıştırmak için bir emülatör kullanman gerekebilir. Örneğin, DOSBox, Windows'ta eski DOS oyunlarını çalıştırmana olanak tanır.

32 Bit Uygulamayı 64 Bitte Çalıştırma

32 bit uygulamalar genellikle 64 bit sistemlerde çalışmazlar. Ancak, bazı uyumluluk modları veya sanallaştırma yazılımları kullanarak bunları çalıştırabilirsin. Örneğin, Windows 10'da 32 bit programları WOW64 uyumluluk modunda çalıştırabilirsin.

32 Bit Programını 64 Bit Yapma

32 bit programları 64 bit programlara dönüştürmek mümkün değildir. Farklı mimarilere sahiplerdir ve doğrudan uyumsuzluklar vardır.

64 Bit Bilgisayarda 32 Bit Oyun Çalıştırmak

64 bit bilgisayarlarda 32 bit oyun çalıştırmak için emülatör kullanmak en yaygın yöntemdir. Emülatörler, eski oyunların çalışması için gereken donanım ve yazılım ortamını taklit ederek çalışır.

Sonuç

32 bit programları 64 bit sistemlerde çalıştırmak her zaman mümkün olmasa da, uyumluluk modları, emülatörler ve sanallaştırma gibi çeşitli yöntemlerle bazı durumlarda yapılabilir. Ancak, 32 bit programları 64 bit programlara dönüştürmek mümkün değildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarıı ..
  • Arkadaşlar biriniz yardım etsin. Kimsenin bu konu hakkında bilgisi yok mu yav.
  • Eğer bir 32 bit bir program 16 bit komutlar kullanmıyorsa ya da sanal veya gerçek donanımsal sürücülere sahip değilse 64 bitlik işletim sisteminde sorunsuz çalışacaktır.
  • Program çalılmıyor diyorum sen bana öyle olmazsa böyle olursa çalışır diyosun.

Benim sorunum çalışmayan programı yama,patch vs. ile çalıştırmak ..
  • commandosun ilk versiyonu var.98 yılında çıkan.16 bitlik

win 7 64 bitte nasıl çalıştırabilirim.illa ek bi işletim sistemi mi kurmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebad.07

Program çalılmıyor diyorum sen bana öyle olmazsa böyle olursa çalışır diyosun.

Benim sorunum çalışmayan programı yama,patch vs. ile çalıştırmak ..

İlk mesajda çalıştırılmadığına dair bir anlam çıkaramadım. Sadece yüklendiği belirtilmiş. Eğer çalışmıyorsa dediğim şeyler yüzündendir ve bu yüzden programın 64 bitlik sürümü gerekebilir. Ama şöyle de bir ihtimal var. Bu program msi uzantılı ek çalıştırma paketleri kurdu ise bunların içinde 64 bit olursa kurmasını engelleyen satırlar vardır. 7zip ile msi lar açılıp bu satırlar düzenlenince çalışabilir. Tamamen varsayım üzerinde söylüyorum ama programın 64 bitlik sürümünü kurmak tabi ki de en kesin çözümdür. Daha verimsiz diğer bir çözüm programı sanal bilgisayardan çalıştırmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 64 bit sistemde 32bit cad programları çalışmaz çünkü licence server servisleri 32bittir.
  • uyumluluk modunu dene. sadece program için değil lisans servisleri içinde kullan
  • Tüm cevaplar için teşekkür ettim herkese. Deneyeceğim tek tek.
  • Yolu yok. 64 bit olanını bulacaksın.
  • Tamamdır ..
  • Lisans programı sürü ile çalışıyorsa sürücü olarak 64 bitlik versiyonunu kurmak isteyecektir ve bunu uyumluluk ile kuramazsınız. uyumluluk programlar içindir, sürücü kurulmasını sağlamaz.
  • 64 bitlik makinada autocad kuramıyorum yokmu başka yolu
  • Xp mode yükleyerek çözebilirsin.
    Öncelikle windows 7 pro ve üstü yüklü olması lazım.
    Ardından verilen linkten Virtual Pc 'yi yükleyip kuruyoruz.
    Ondan sonra XP Mode yüklüyoruz, böylelikle 7 de açılmayan programları açabiliyoruz.

Bilişim Notları
    Windows 7 XP Mode Direk Download |
    http://www.aliortul.net/windows-7-xp-mode-direk-download.html

umarım işine yarar

• Kardeşim bak Dosbox adında bir program var 32 Bit programları 64 Bit açılmasına fln yardımcı oluyor. Bende böyle bi konu üzerinde yardım arıyodum buldum ve seninde ihtiyacın olduğunu gördüm inş işe yarar kardeşim. Heh unutmadan söyleyeyim direk indirme ilk önce yazıyı dikkatle oku sonra 'Ne yapacam yav ben' deme. Buyur link:http://www.sanalmercek.com/2012/10/32-bit-programlar-64-bitte-calstrma.html
  • 64 bite yükseltebiliyorum ama işletim sistemim 32 bit olduğu için yüklenmiyor ne yapmalıyım?
  • Aylin.A A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın çok eski değilse 64bit işlemci varsa, işletim sistemine format at gitsin. windows 10, windows 7 64 bit falan kur..

Herşeyi çalıştırır..

Bir diğer çözüm
    vmware 5.0 sanal pc oluşturma yazılımı kurup
    İçinine istediğin windowsu kur, üzerinede istedigin yazılımı kur çalışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.