Şimdi Ara

windows 8 açılma hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. windows 8 pro aldım ve yükselttim. Sistem kuruldu ve ben de disk temizleme ile windows.old klasörünü sildim. ekran kartı driver vs kurdum. sonra yeniden başlattığımda bilgisayarın sorunla karşılaştığı bildirimi geldi. ''page fault in nonpaged area'' hatası veriyor. Bilgisayar açılmıyor. bu sorunu nasıl halledebilirim ? Güvenli modda açamadım. shift+f8 tuşu da işe yaramadı.(donanımsal sorun olduğuyla ilgili bilgiler de aldım ama az önce windows 7 yükledim ve sorunsuz bir şekilde kuruldu ve çalışıyor. donanımsal olsa windows 7 kurulduktan sonra da yapması gerekmez miydi ?)

• Ekran kartını sitesinden güncel indir ve kur yine dene.
  • dostum neden yükseltme yaptınki direk temiz format atıp yükleseydin sorunlarla karşılaşmazdın hemde daha hızlı olurdu
  • evet katılıyorum. En iyisi temiz yükleme yapmak. Madem eski dosyalarını tutacaktın niye Windows.old dosyasını sildin. Emin ol içinde vardır gizli bir sistem dosyası falan ondan olabilir hatalar
  • ya o temiz şekilde kurulum yaparken de windows diski görmüyor. windows kurulumunda sürücü seçin uyarısı veriyor. biostan hdd ide yaptım yine olmadı.
  • DVD ile temiz bir kurulum yapayım dedim ama lisansı kabul etmedi. Ben de usb flash ile temiz bir kurulum yaptım lisansı da kabul etti ve kuruldu. Ama programlarda uyum sorunu var galiba. kaspersky pure 2.0 ve chrome yeni sürümünü yükledim sistem yeniden başlatılırken yine aynı hatayı verdi. Bende onarım yaptırdım. Onarımdan sonra kaldırılan uygulamalar diye masaüstünde bir rapor vardı. Baktım ki kaspersky ve chrome'u kaldırmış. Bende avastı kurdum. Bu uyumsuzluk neden oldu anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet 52 -- 28 Ekim 2012; 11:26:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.