Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Arkadaşlar oyunu yüklerken kullanıcı arayüzü hatası alıyorum.

Edit: Problem çözüldü, sağ tık "propertiers" den windows7 uyumlu yaptım oldu, herhangi bir programda kurulum hatası alırsanız bu şekilde yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannondale -- 1 Mart 2012; 18:22:39 >
  • bir gün içinde 3 kez pc donndu ama mouse hareket ettirebiliyorum basamıyorum çok garip format atıp mı yükleseydim üstüne yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

virtual boxla yüklemeye calısıyorum ama hata veriyo...anlamadım...flaslamakmı lazım yoksa ?

aynen bende denemedim sanal kuruluma izin vermedi flash disk bott gibi bi hata veriyo pek anlamadım..

bende kuramadım bi türlü, sorunu çözen var mı?

Virtualbox ile kurmaya çalıyorum, siyah ekran hatası alıyorum, nedir bu sorun.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer'

BF3 deneyen var mı ? :)

Ben yukledimm gercektenn muhtesem calsio. Ekran kartiylada alakali tabiki ama cidden inanilmaz stanilbenimki :)) masaallah deyin valla nazar degdiricem. Cok begendim

performans fark etti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

quote:

Ben yukledimm gercektenn muhtesem calsio. Ekran kartiylada alakali tabiki ama cidden inanilmaz stanilbenimki :)) masaallah deyin valla nazar degdiricem. Cok begendim

performans fark etti mi?

kesinlikle çokk farkediyor. Özellikle bütün sistemi formatlayıp yeniden yüklerseniz daha stabil çalılşıcağını düşünüorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

Arkadaslar yaa resmen nazar degdirdim iyiy iyi dedim. Su yeni cikan ati ekran karti surucusunu yuklerkenn ekran gitti birden. Bilgisaayar aciliyor ama ekrann yokkk :(( siyah

hocam format at belki ise yarar..

evet formatladım tekrar kökten :) nese düzeldi bida aasla yüklememm.

Hocam slimdriver diye bi program var, microsot onayli. Her turlu driveri bulur, bi deneyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

Gördüğüm kadarı ile kullanıcılar windows 8 kullanmakta zorlanıyor.
    Şunu diyebiliriz işlevsellik azalmış şıklık artmış.

kullanmakta zorlanmıyoruz aslında. bazı özellikleri farkları keşfediyoruz.

keşfetmekten zevk alıyoruz
    dolu tarafını görmek lazım bence...

win7 den biraz daha hızlı. bu haliyle kullanıp tekrar win7 kurmaya niyeti olmayan bir sürü insan vardır şimdiden.
  • Arkadaşlar 29 Şubat itibariyle Windows 8'in resmi beta sürümü Microsoft tarafından açık olarak indirmeye sunuldu başlığı uzun süredir bilgisayara geçemediğimden güncelleyemiyordum şuan itabibariyle başlığı güncellemekteyim, kurulum videosu, kullanım ve içerikleriyle birazdan karşınızda olmayı planlıyorum takip edenlere teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

quote:

performans fark etti mi?

Arkadaşta bilmiyorum bende Win7'den hiçbir farkı yoktu.Ne çoğaldı,ne azaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Arkadaşlar 29 Şubat itibariyle Windows 8'in resmi beta sürümü Microsoft tarafından açık olarak indirmeye sunuldu başlığı uzun süredir bilgisayara geçemediğimden güncelleyemiyordum şuan itabibariyle başlığı güncellemekteyim, kurulum videosu, kullanım ve içerikleriyle birazdan karşınızda olmayı planlıyorum takip edenlere teşekkürler...

eline sağlık , iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

Gördüğüm kadarı ile kullanıcılar windows 8 kullanmakta zorlanıyor.
    Şunu diyebiliriz işlevsellik azalmış şıklık artmış.

kullanmakta zorlanmıyoruz aslında. bazı özellikleri farkları keşfediyoruz.

keşfetmekten zevk alıyoruz
    dolu tarafını görmek lazım bence...

win7 den biraz daha hızlı. bu haliyle kullanıp tekrar win7 kurmaya niyeti olmayan bir sürü insan vardır şimdiden.

mesela ben :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar yaa resmen nazar degdirdim iyiy iyi dedim. Su yeni cikan ati ekran karti surucusunu yuklerkenn ekran gitti birden. Bilgisaayar aciliyor ama ekrann yokkk :(( siyah

hocam format at belki ise yarar..

evet formatladım tekrar kökten :) nese düzeldi bida aasla yüklememm.

Hocam slimdriver diye bi program var, microsot onayli. Her turlu driveri bulur, bi deneyin derim

çok teşkkürler güzel programmış :D

• Arkadaşlar yüklediğim oyunlardan şu kanıya varıyorum windows 8 windows 7 'ye göre % 7 yada %5 gibi daha fazla performanslı.
  • BF3'ü indirmeye başladım. 2 saat sonra sonuçları paylaşırım
  • Arkadaşlar masaüstüne computer simgesi nasıl atılıyor ya? Metro'dan ulaşmanı dışında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Arkadaşlar masaüstüne computer simgesi nasıl atılıyor ya? Metro'dan ulaşmanı dışında...

Masaüstüne sağ tıkla. Personalize'e tıkla. Sol tarafta Change desktop icons var. Oradan ekleyebilirsin.
  • Ya daha dün çıktı betası ilk güncelleştirmeler geldi kurdum Maşallah

Bu arada kız arkadaşım ben yokken evde pc'yi açmış bana diyorki az önce nasıl böyle muhteşem bir görüntü var diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Arkadaşlar masaüstüne computer simgesi nasıl atılıyor ya? Metro'dan ulaşmanı dışında...

Masaüstüne sağ tıkla. Personalize'e tıkla. Sol tarafta Change desktop icons var. Oradan ekleyebilirsin.

Tşk. ederim. Bir sorum daha var; pek kurcalamadım ama pc'yi şifresiz direk açmanın yolu nerde?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

BF3'ü indirmeye başladım. 2 saat sonra sonuçları paylaşırım

Dostum iyi yapıyorsun ama ben şeye karşıyım mesela bu sistem daha dün çıktı 7 ay önceki oyundan ne kadar randıman alırsın
    ya'ni sonuçta wndows 7 için yazılmış bir oyun bf3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 1 Mart 2012; 20:20:52 >
  • Arkadaşlar Metro arayüzündeyken mouse tağ tıklarsanız aşağıda All aps çıkacak ona tıkladığınız zaman bütün yüklü olan
    programlar, denetim masası vs. hepsi burda.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.