Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Arkadaşlar şu Firefox beni çıldırtacak, Win7'de de böyleydi Win8'de daha beter oldu.
    Firefox'u çalıştırıyorum bi yarım saat sonra kullanılmayacak derece takılıyor, tarayıcı resmen tıkanıyor.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Ne yapabilirim RAM'ı resmen sömürüyor. Farklı tarayıcıları denemek istemiyorum Firefox'dan çok memnundum taki son sürümlere kadar....
    Bikaç sürümdür böyle.

IE feci hızlı geldi gözüme birden

64-bit işletim sistemi, 32-bit uygulamalarını çalıştırmak için yüksek ram kullanır. Firefox'un 64 bit sürümünü yükleyin.

Güncel sürümün x64 sunumu var mı?

Dipnot: AIDA64 çalışıyor mu diye soranlar vardı, az önce kurdum sorunsuz çalışıyor.

chrome dan çok memnunum ben. denemişssinizdir mutlaka. firefox seçme sebebiniz ne ?

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Öndeki tarayıcı firefox arkadaki chrome. Firefox ve IE'da belirlediğiniz adreslerin çıktığı bi çita var.
    Chrome'da böyle bi özellik yok maalesef. Tercih etmememin başlıca nedeni bu :)

anladım.tabi istekler farklı olunca. aşağıda da benim task manager i paylaşıyım.chrome 32 bit bendede. ama baya az yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 1 Mart 2012; 22:01:54 >

• Choreme iyi işte bide şu istediğim olay olsa.
    Ayrı bi sorum olacak IE'i varsayılan tarayıcı nasıl yapabilirim? Şuan firefox.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baafie

quote:

Orijinalden alıntı: fs3558

slm arkadaslar.

şöle bir sorunum var

win 7 yüklü pc nin üstüne, harddiski bölümlendirmeden win 8 yükledim (yükledikten sonra anladim win 7 nin üzerine yüklediğimi)

win 8 i nasıl kaldırıp eski win 7 de dönebilirim

yardımlarınız için simdiden tşk.

ayni sorunu yasiyorum win 7 ye geri donmek istiyorum ayni hardiske yukledim nasil olacak yardim ederseniz sevinirim...

arkadaslar yardim edecek biri yok mu _
  • valla bilmiourum en başta yüklerken seçtim ben chrome u.
  • Battlefield 3'de punkbuster'lı serverlara giremedim bi türlü. PB yüzünden kicklenip atılıyorum.
    Herşeyini güncelledim ama banamısın demedi. PB'siz server'larda sorun yok şimdilik.
    Performans konusunda şimdilik bişey diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyksk

arkadaşlar windows 8 içerisinde mouse u ekranın herhangi bir köşesine getirdiğimde sistem 30sn ile 1 dk arası kitleniyor ve sonra yeniden toparlıyor kendini ancak bu noktalara geldiğimde olması gereken işlem ( sağ taraftaki ayarlar arama gibi özelliklerin olduğu bant ile sol tarafta start a ulaşılan küçük ekran) gerçekleşmiyor. aynı sıkıntı metro ekranındaki bir program weather - mail gibi uygulamaları kapatmak için yukarıya çıkıp basılı tuttuğum anda yaşanıyor. mouse un tuşuna basmayı bırakmassam 30 sn gibi bir süre sonra ancak kendini toparlıyor ve tutup aşağı sürükleyip kapatabiliyorum. böyle bir sorun yaşayan ve nasıl çözüldüğünü bilen var mı? sistemimin yetersiz olduğunu düşünmüyorum. i5 2500 işlemci 120 gb ssd disk ve 8 gb 1600mhz ram var.

NOT 1: sistem 7.5 puan alıyor.
    NOT 2: sağ tarafta çıkması gereken bar WINDOWS+C tuşuna basınca sorunsuz açılıyor.

Yani problemim sadece mouse köşelere geldiğinde kitlenme....

yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

kitlenme problemim nedense bilgisayarı ilk açtığımda vera restart yaptığımda gerçekleştiğini farkettim. oturumu kapatıp tekrar açtığımda kitlenme ortadan kalktı. stabil olana veya konuyla ilgili güncelleme gelene kadar sanırım bu şekilde kullanıcam :(

• quote:

Choreme iyi işte bide şu istediğim olay olsa.

varsayılan tarayıcın ie değil ve tekrar ie olmasını istiyorsun;
    herhangi bir htm dosyasını internet explorer ile açtığın zaman ie bir mesaj kutusu çıkarıp kendisinin varsayılan tarayıcı olmadığını, onu varsayılan taryıcı olarak isteyip istemediğini soracaktır bu soruya evet cevabını verdiğinde artık ie varsy. tarayıcı olacaktır...

şunu bi dene. olursa haber ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Choreme iyi işte bide şu istediğim olay olsa.

varsayılan tarayıcın ie değil ve tekrar ie olmasını istiyorsun;
    herhangi bir htm dosyasını internet explorer ile açtığın zaman ie bir mesaj kutusu çıkarıp kendisinin varsayılan tarayıcı olmadığını, onu varsayılan taryıcı olarak isteyip istemediğini soracaktır bu soruya evet cevabını verdiğinde artık ie varsy. tarayıcı olacaktır...

şunu bi dene. olursa haber ver

Sanırım o olaya bi daha hatırlatma dedim çıkmıyor öyle bişey.

• Herşey çok iyi gidiyor da büyük bir sorunum var HP 6020 Et kullanıyorum. Ati 6770m ve Intel HD var ikisinin de driver ını yükleyemiyorum. Bugün çıkan driver ını da yüklemeye çalışıyorum o da sorun çıkıyor.
  • Selam,
    Benim metro arayüzlü IE flashları göstermiyor. Flash player yükledim ama sonuç aynı. Bu sorunu nasıl çözerim?
  • quote:

internet optionsta advanced sekmesinde altta Reset var... onu denesene bi
  • Windows update 5 tane güncelleştirme gösteriyor... yapan var mı sorunsuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTech

Selam,
    Benim metro arayüzlü IE flashları göstermiyor. Flash player yükledim ama sonuç aynı. Bu sorunu nasıl çözerim?

dostum maalesef metro ie'de flash göstermiyor ama normal masaüstü ie'de flash gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Windows update 5 tane güncelleştirme gösteriyor... yapan var mı sorunsuz ?

Dostum ben yükledim güncellemeleri hiçbir sorun çıkmadı canavar canavar gördüğüm en hızlı OS mac dahil
  • Şifresiz nasıl açılıyor bu meret ya?... Direk açılsın istiyorum şifre istemeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

internet optionsta advanced sekmesinde altta Reset var... onu denesene bi

Yok dostum işe yaramadı.
    BF3'deki PB sorununu çözdüm, sorunsuz BF3 Mp oynanıyor performasıda Windows 7 'den daha iyi.
    Windows 8 de renkler daha canlı geldi bana oyunlarda. Kesinlikle güzel işletim sistemi, tam sürümü çıksın düşünmeden geçicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Şifresiz nasıl açılıyor bu meret ya?... Direk açılsın istiyorum şifre istemeden.

Control Panele gir şurdan kapatabilirsin.

• Hocam bende şöyle çıkıyor...

• o değil de windows 8'de açtığım utorrent rahatlıkla 2mb'ye ulaşabilecek bi torrenti baya bi düşük hızla indiriyor, 200ü geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Hocam bende şöyle çıkıyor...

Orda Manage another account var ona tıkla Guest göreceksin ona tıkla Turn on yap
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.