Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: jrblue

quote:

arkadaşlar mimar bi arkadaşım da geçmek istio. autocad archicad 3ds max. bu üç programı deneyen var mı ? uyumsuzluk yapar diye çok korkuo.

programların windows 7 ve sonrasında çıkan versiyonlarından birini yüklemesi daha mantıklı olacaktır. Önceki sürümler windows 7 de bile sıkıntı yaratabiliyordu.
    En kötü ihtimal uyumluluk modunda kullanması gerekebilir.

kesin kullanabilir mi ? çünkü çok önemli . silerse tekrar 7 de yükleyemez sonra. Kullanan ve yükleyen var mı ?

sizin için deniyorum biraz beklerseniz elimde autocad 2010 ve 3dsmax 2009 var şimdi kuruyorum sizin için

• DH dend e tam not aldıysa ben kesin beğenmekle kalmam bayılıırm heralde ama final RTM sürümünü bekleyecem.. daha android 2.3.6 dan 4.0.3 e geçmeyi bile planlamıyorum bir 3 ay
  • Denemek isteyenler yükleyip test etsin tesadüfen bazı yabancı forumlarda gördüğüm Win8nin DX 10 ve 11 APIsini daha verimli kullandığını yorumu yapıyorlar.Performansını Win7 ile kıyasladğınızda hissetiriyor
    Masaüsütünde Xp ve Win7'den gelen alışkanlıklarımız olunca Win8'de biraz afallıyorsun format atıp Win8 kurdum ben beğendim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar mimar bi arkadaşım da geçmek istio. autocad archicad 3ds max. bu üç programı deneyen var mı ? uyumsuzluk yapar diye çok korkuo.

programların windows 7 ve sonrasında çıkan versiyonlarından birini yüklemesi daha mantıklı olacaktır. Önceki sürümler windows 7 de bile sıkıntı yaratabiliyordu.
    En kötü ihtimal uyumluluk modunda kullanması gerekebilir.

kesin kullanabilir mi ? çünkü çok önemli . silerse tekrar 7 de yükleyemez sonra. Kullanan ve yükleyen var mı ?

sizin için deniyorum biraz beklerseniz elimde autocad 2010 ve 3dsmax 2009 var şimdi kuruyorum sizin için

çok teşkkürler. bekliyorum cevabınızı sabırsızlıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

DH dend e tam not aldıysa ben kesin beğenmekle kalmam bayılıırm heralde ama final RTM sürümünü bekleyecem.. daha android 2.3.6 dan 4.0.3 e geçmeyi bile planlamıyorum bir 3 ay

bence zaman kaybetmeden deneyin :)) gerçekten olmuş yani. metroya bayıldım. çok eğlenceli bişi. EĞER uygulamalrda iyice artarsa ki çok artıcağına eminim, muhteşem bişi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 2 Mart 2012; 0:07:44 >
  • Üniversitenin bağlantısıyla 20 dakikada indi, eve gidince yeni aldığım ssd ye kurmayı düşünüyorum...

Ama beğenirsem (ki genel olarak beğenilmiş gördüğüm kadarıyla) 8 Mart 2010'da 248 tl ye aldığım win7 home premium'u ne yaparım, işte onu bilemiyorum... Orjinal aldıkta hata mı ettik şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

DH dend e tam not aldıysa ben kesin beğenmekle kalmam bayılıırm heralde ama final RTM sürümünü bekleyecem.. daha android 2.3.6 dan 4.0.3 e geçmeyi bile planlamıyorum bir 3 ay

bence zaman kaybetmeden deneyin :)) gerçekten olmuş yani. metroya bayıldım. çok eğlenceli bişi. EĞER uygulamalrda iyice artarsa ki çok artıcağına eminim, muhteşem bişi olur

iki programda sorunsuz olarak kuruldu ve çalıştı. Programları kullanmayı bilmediği için deneme yapamadım fakat ilk ekranlarına kadar sorunsuzca çalıştı...

• quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Üniversitenin bağlantısıyla 20 dakikada indi, eve gidince yeni aldığım ssd ye kurmayı düşünüyorum...

Ama beğenirsem (ki genel olarak beğenilmiş gördüğüm kadarıyla) 8 Mart 2010'da 248 tl ye aldığım win7 home premium'u ne yaparım, işte onu bilemiyorum... Orjinal aldıkta hata mı ettik şimdi

wistadan 7 ye geçiş hakkı vermişlerdi bi ara ücretsiz..
    öyle bi durum olursa işine yarayabilir...
    gerçi onda da belirli tarihlerde alma şartı vardı galiba ama...
  • Opera 64bit kurdum

youtube ile video açtım...flash bile istemeden oynattı iyi mi

ilk kazığını da attı galiba opera x64...
    az önce pc dondu reset attım... ama yine de kullanıyorum ... bir daha yapmaz inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 2 Mart 2012; 0:38:24 >
  • F1 2011 çalıştıramadım, sanırım Razor'dan kaynaklanıyor; deneyen olursa haber verirse sevinirim.
  • Arkadaşlar bir hatamı düzeltmek istiyorum
    All apps de ki programları C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs bu adresten silebilirsiniz
  • Battlefield 3 oynadım sorunsuz çalışıyor. Windows 7 kullanıyorken de Wartape modunda oynuyordum bunda da Wartape'e aldım ses kalitesi çok çok iyiydi. Bir tek ben mi böyle hissediyorum ama ses kalitesi çok artmış gibi geldi. Denemek için müzik de açtım dağlar var gibi sanki arada.
    Store'dan uygulama indirebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GobliN

Battlefield 3 oynadım sorunsuz çalışıyor. Windows 7 kullanıyorken de Wartape modunda oynuyordum bunda da Wartape'e aldım ses kalitesi çok çok iyiydi. Bir tek ben mi böyle hissediyorum ama ses kalitesi çok artmış gibi geldi. Denemek için müzik de açtım dağlar var gibi sanki arada.

youcam ve bir oyun indirdim sorun yok bende
  • quote:

Arkadaşlar bir hatamı düzeltmek istiyorum
    All apps de ki programları C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs bu adresten silebilirsiniz

Metrodakileri de sağ tıklayınca altta Unpin seçeneği çıkıyor. Oradan silebilirsiniz...
    Örneğin Winrar kalır ama winrar helpi silersiniz...
  • quote:

quote:

Battlefield 3 oynadım sorunsuz çalışıyor. Windows 7 kullanıyorken de Wartape modunda oynuyordum bunda da Wartape'e aldım ses kalitesi çok çok iyiydi. Bir tek ben mi böyle hissediyorum ama ses kalitesi çok artmış gibi geldi. Denemek için müzik de açtım dağlar var gibi sanki arada.

Her şey çok iyi güzel de Store'dan bir şey indirmeye çalışınca your purchase couldn't be completed hatası alıyorum. Google'da da araştırdım pek bi bilgi bulamadım.
  • quote:

quote:

bende indirdim. cut the rope çok güzel bi oyun :))
  • arkadaşlar hani region veya language ayarlarından diyeceğim ama bende de türkçe seçili durumda.
    Oturum açarken locale oturum açmıştım storede mail adresimi girdim ve indirdim. BU arada oyunu bende beğendim
  • Top Free de 5 yıldız gözüme çarptı, indirdim... iimiş cut rope

mail sign in isteyince eski bi hotmal adresimi ve şifresini girdim, sorunsuz indi oyun...
    o kısım biraz Anroid market gibi...
  • Arkadaşlar alın size normal başlat menüsü kullanmak isteyen varsa eğer bu ayarları yapmanız ve restart atmanız yeterli

Press Windows Key + R (Windows 8 Shortcuts)
    Type regedit
    Browse toHKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer.
    Double-click RPEnabled
    Change its value from 1 to 0
  • Mail uygulamasında gmailimi kullanabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.