Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Mail uygulamasında gmailimi kullanabilir miyim ?

Mail uygulamasına tek bir hesap ekleniyor sanırım kurcaladım add new account tarzı bir şey göremedim. Gmail hesabını Microsoft hesabına dönüştürüp kullanma imkanın da var eğer Gmail'i iş için kullanıyorsan daha önemliyse öyle yapmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 2 Mart 2012; 1:21:59 >
  • win 8 dokunmatik özelliğin win 7 ye uyarlaması gibi olmuş biraz ama güzel olmuş, kısayolları, ekran geçişlerini öğrenince çok pratik bir kullanımı var.

win 8 tamamen ileriye dönük hazırlanmış:

dokunmatik her türlü cihaz için düşünülmüş gibi. hatta samsungun s pen teknolojisi bile düşünülmüş gibi. Dokunmatik klavyeyi açarsanız, orada klavye çeşitlerinde kalemle yazılan şekli ( siz mause ile de yapabiliyorsunuz) tanıyıp karaktere çeviren sistemde var.

bunun gibi bir çok gizli özellik var.

kullandıkça ortaya çıkıyor.

tam sürüme kadar ufak rötuşlarla güzel bir işletim sistemi bizi bekliyor arkadaşlar. Win7 zaten güzeldi, win 8 ondan daha güzel.

• merhaba arkadaslar benim pc de xp kuruluydu denemek icin windows 8 i kurdum simdi pc otomatik windows 8 ile aciliyor xp ye geri donmem mumkun mu veya acilista hangi sistemle baslayacagini sormasini falan ayarlayabilirmiyim butun ayarlarim xp de kaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GobliN

quote:

Mail uygulamasına tek bir hesap ekleniyor sanırım kurcaladım add new account tarzı bir şey göremedim. Gmail hesabını Microsoft hesabına dönüştürüp kullanma imkanın da var eğer Gmail'i iş için kullanıyorsan daha önemliyse öyle yapmanı tavsiye ederim.

gmail hesabımı win8 indirirken vermiştim. şimdi kaydetmek istediğimde zaten kayıtlı diyor ama giriş yapmak istediğimde microsoft hesabı değil diyor

bu arada opera x64 denendi ve ikinci çökmeden sonra silindi
    normal operayı deniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack99

merhaba arkadaslar benim pc de xp kuruluydu denemek icin windows 8 i kurdum simdi pc otomatik windows 8 ile aciliyor xp ye geri donmem mumkun mu veya acilista hangi sistemle baslayacagini sormasini falan ayarlayabilirmiyim butun ayarlarim xp de kaldi

Computer'a sağ tıklayın Properties / Sol taraftan Advanced System Settings / Advanced sekmesinde bulunan Startup and And Recovery Settings / Default Operating System Xp'yi seçin isterseniz veya Time to display list of operating systems seçili değilse seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 2 Mart 2012; 2:24:05 >

• Win 8 in geleceğin sistemi olduğunu ve Win 7 nin zamanla güncelliğini yitirceğini öngörürsek linux tarzı OS larla uğraşmıyosanız en azından beta sürümündeyken herkesin bu sürümü deneyip zorluk çekmemek açısından bir kez denemesi gerekir diye düşünüyorum
  • Güzel sistem olmuş gerçekten win 8. Creative x-fi ses kartımı tanımadı bir tek. onu da win 7 driverını kurup hallettim. herşey sorunsuz çalışıyor şimdi ;) yeni arayüze alışmak zaman alacak gibi duruyor
  • metro arayüzünü kapatma işlemi daha önceki versiyonda çalışıyordu. Birisi deneyip sonuç yazarsa sevinirim.

Windows+R tuşlarına basıp açılan çalıştır ekranına “regedit” yazıp enter tuşuna basın.
    karşınıza Windows kayıt defteri gelecek. Açılan ekranda soldaki ağaç yapısını kullanarak “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer” kısmına gelin.
    Burada “RPEnabled” kaydına çift tıklayın ve “1″ olan değerini “0″ yapın ve kayıt defterini kapatın.
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer” kısmına geldikten sonra Burada “RPEnabled” kaydı yok...?
  • win 8 sonrası dvd sürücüsü gözükmüyor başına gelen çözüm bulan var mı ?
  • Aşağıda ki adresde dil paketleri var, indirip deneyen oldu mu?

http://forums.mydigitallife.info/threads/30328-Windows-Developer-Preview-Language-Packs
  • iyimiş bu paketler deeneyen olursa yazsınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: GobliN

quote:

Ben ekledim 2 hesap, mesajlarda da neredeyse tum online yerler cikti, cunku live hesabima bagli gmail, facebook vardi ve hepsinin chat islemini oradan hallettim aksam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Aşağıda ki adresde dil paketleri var, indirip deneyen oldu mu?

http://forums.mydigitallife.info/threads/30328-Windows-Developer-Preview-Language-Packs

Ben kurdum language packlerden türkçeyi,yüzde 85 civarı bi degişim oluyor.ama kuruluma dikkatli devam etmeniz lazım,sistem göçebiliyor.aksam tr dil paketini waik kullanarak entegre etmeyi denicem

saygılar
    Legion

• beyler bişey sorucam elimde boş dvd yok usb bellek de yok, iso olarak indirdim dedim bir umut evde dvd bulurum belki ve bulamadım, şimdi ben bunu deamon tools ile açıp direk kursam setup dan ne olur..
  • Selamlar
    Windows 8 kurmak istiyorum,fakat 3 defa denememe rağmen DN ile başlayan ve aynen yazdığım product key kabul etmiyor,hatalı diyor.
    Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı.
  • arkadaşlar dokunmatik dell inspiron one 19 kullanıyorum dokunmatik uyum sorunu yaşarmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

beyler bişey sorucam elimde boş dvd yok usb bellek de yok, iso olarak indirdim dedim bir umut evde dvd bulurum belki ve bulamadım, şimdi ben bunu deamon tools ile açıp direk kursam setup dan ne olur..

Wİn 8i kurulumu HDD yaptım ,NT6 HDD Yükleyici v2.8.7 isimli küçük 1 yazılım var onu kullan

Win 8 iso kalıbını Demon Toolsa yerleştir.İso kalıpın İçinde bulunan dosyaları HDD bölünmüş ise o kısma kopyala arkasından NT6 HDD Yükleyici yazılımı kopyaladığın Win 8 dosyaların içine atıp çalıştırıyorsun MOD 2 seçdikten sonra PCyi yeniden başlatıyorsun, PC açılışta seçenek olarak NT6 HDD Yükleyici Mod 2 seçeneğini ile geliyor şecip Win 8 kurulumunu başlıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

beyler bişey sorucam elimde boş dvd yok usb bellek de yok, iso olarak indirdim dedim bir umut evde dvd bulurum belki ve bulamadım, şimdi ben bunu deamon tools ile açıp direk kursam setup dan ne olur..

Wİn 8i kurulumu HDD yaptım ,NT6 HDD Yükleyici v2.8.7 isimli küçük 1 yazılım var onu kullan

Win 8 iso kalıbını Demon Toolsa yerleştir.İso kalıpın İçinde bulunan dosyaları HDD bölünmüş ise o kısma kopyala arkasından NT6 HDD Yükleyici yazılımı kopyaladığın Win 8 dosyaların içine atıp çalıştırıyorsun MOD 2 seçdikten sonra PCyi yeniden başlatıyorsun, PC açılışta seçenek olarak NT6 HDD Yükleyici Mod 2 seçeneğini ile geliyor şecip Win 8 kurulumunu başlıyorsun...

dostum güzel anlatmışsın saol ama bi sorun war benim hard disklerimin hiç biri boş değil hepsi full dolu, boşta bölümlenmiş alanım yok yani, şu anda yaratmam da zor olur

şöyle yapamazmıyız mesela direk win 8 kursam C ye, aynı zamanda hem win 7 hem win 8 kullanma şansım yok mu, yani direk iso dosyasının içindeki setup ı kursam

• Başka bir topicde de sordum. Önceki developer sürümde regedit'ten basit bir ayarla klasik başlat menüye ve masaüstüne ulaşılabiliyordu. Lakin bu sürümde mevcut yöntem veya yöntemler henüz işe yaramıyor.

Resmen insana ayak bağı olan bu metro arayüzünden kurtulmanın bir yolu yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.