Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhuntus81

ben kaç kere başlattım cd de koydum disk yönetimine de girdim yok :(

Ben dvd writerın kablolarını takmıyorum, ayda yılda bir işime yarıyor takıp geri söküyorum.

Demek ki win8 dvd hiç kullanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: meo60

arkadaşlar benim bilgisayarda win7 yüklü ve tek sürücü var ( C: ) acaba disk yöneticisinden ayırsam bir sürücü o ayırdığıma win8 kursam açılışta seçim ekranı çıkar mı ? nette biraz baktım genelde linux ile win için anlatmışlar onunda grub ekranını linux kuruyolar.
    yani kısaca bana win 7 ile birlikte win 8 nasıl kurabilrim genel bi bilgi verebilirmisiniz

aynen dediğin gibi yapıcaksın C:'DEN 15GB civarı birim küçült sonra oraya win 8 yükle.ben öyle yaptım.sorunsuz çalışıyor.açılışta win 7`mi win 8`mi açılsın diye soruyor.ayrıca sonra win 8`i kaldırmak istersen.başlat çalıştır (msconfig yaz)enter.önyükleme windows 8`i sil.eski haline geri döner
  • çok güzel kesinlikle win 7 den çok daha hızlı tepki veriyo ama dvd sürücü görmüyo ya çok sinir oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmurattix

quote:

Orijinalden alıntı: meo60

arkadaşlar benim bilgisayarda win7 yüklü ve tek sürücü var ( C: ) acaba disk yöneticisinden ayırsam bir sürücü o ayırdığıma win8 kursam açılışta seçim ekranı çıkar mı ? nette biraz baktım genelde linux ile win için anlatmışlar onunda grub ekranını linux kuruyolar.
    yani kısaca bana win 7 ile birlikte win 8 nasıl kurabilrim genel bi bilgi verebilirmisiniz

aynen dediğin gibi yapıcaksın C:'DEN 15GB civarı birim küçült sonra oraya win 8 yükle.ben öyle yaptım.sorunsuz çalışıyor.açılışta win 7`mi win 8`mi açılsın diye soruyor.ayrıca sonra win 8`i kaldırmak istersen.başlat çalıştır (msconfig yaz)enter.önyükleme windows 8`i sil.eski haline geri döner

çok sağol ben de tam yeni indirmiştim. birazdan yüklemeye başlıyorum o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meo60 -- 2 Mart 2012; 13:45:07 >

• DVD Yazıcılarınıza isterseniz bi Firmware güncellemesi yapmayı deneyin. Belki sorun çözülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

win 8 dokunmatik özelliğin win 7 ye uyarlaması gibi olmuş biraz ama güzel olmuş, kısayolları, ekran geçişlerini öğrenince çok pratik bir kullanımı var.

win 8 tamamen ileriye dönük hazırlanmış:

dokunmatik her türlü cihaz için düşünülmüş gibi. hatta samsungun s pen teknolojisi bile düşünülmüş gibi. Dokunmatik klavyeyi açarsanız, orada klavye çeşitlerinde kalemle yazılan şekli ( siz mause ile de yapabiliyorsunuz) tanıyıp karaktere çeviren sistemde var.

bunun gibi bir çok gizli özellik var.

kullandıkça ortaya çıkıyor.

tam sürüme kadar ufak rötuşlarla güzel bir işletim sistemi bizi bekliyor arkadaşlar. Win7 zaten güzeldi, win 8 ondan daha güzel.

ben bulamadım mause ile yazılan klavyeyi, nasıl aktif edecez ?

• Arkadaşlar, lock screendeki denizaltı resmini değiştrirebiliyor muyuz? Nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Logitech G15 klavyesinin Driver'ını kurdum ama program başlamıyor bi türlü, uyumlulukdan Win7'yi de seçip denedim işe yaramadı. verdiği hata;

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

http://www.eventghost.org/forum/viewtopic.php?f=4&t=1740 dedigine gore winusb.dll de hata varmis, win 7 den calisan versiyonunu kendinizinki ile back up alarak degistirip deneyebilirsiniz isterseniz...

• bu windows old klasörünü silsem bişey olmaz demi artık windows 7 kullanmıcam da
  • Forumdaşlarım beni dinleyin lütfen kafa yorup şu sorunu halledelim benim

realtek hd audio var notebook'umda
    windows8 64 bit kurdum ve ses yok
    hoparlör simegesi aktif sanki ses çalıyormuş gibi ama çalan birşey yok
    teyp simgesi gibi s/pdif var

realtek'in çıkardığı tüm driverları uyumluluk moduyla tek tek denedim kurdum olmadı

chipset driver güncelledim directxi yeniledim yok yok, ses yok

windows 7ye döneyim diyorum
    alışır gibi oldum windows8'e bırakamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

bu windows old klasörünü silsem bişey olmaz demi artık windows 7 kullanmıcam da

Hazır yeniyken temiz bir kurulum yap bence
  • kuranlar beğendiler mi W8i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

Arkadaşlar, lock screendeki denizaltı resmini değiştrirebiliyor muyuz? Nasıl?

başlat+c ---- more pc settings --- lock screen ordan seçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

bu windows old klasörünü silsem bişey olmaz demi artık windows 7 kullanmıcam da

Hazır yeniyken temiz bir kurulum yap bence

şimdi gidip dvd alıp baştan kurmam lazım ki bence gerek yok gibi, zaten yakınlarda dvd satan da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Logitech G15 klavyesinin Driver'ını kurdum ama program başlamıyor bi türlü, uyumlulukdan Win7'yi de seçip denedim işe yaramadı. verdiği hata;

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

http://www.eventghost.org/forum/viewtopic.php?f=4&t=1740 dedigine gore winusb.dll de hata varmis, win 7 den calisan versiyonunu kendinizinki ile back up alarak degistirip deneyebilirsiniz isterseniz...

Yok dostum işe yaramıyor, logitec'in Lcd'li klavye modellerinde başka driver sorunu yaşayan oldumu acaba ?
    Edit: Driver Pc'nin açılmasınıda engelledi. Açılışta kitlendi klavyenin usbsini çıkarttım düzeldi. Driverı mause ile kaldırdım şuan sorun yok. Anlaşılan LCD'yi kullanamayacaz Win8'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 2 Mart 2012; 15:07:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

Arkadaşlar, lock screendeki denizaltı resmini değiştrirebiliyor muyuz? Nasıl?

başlat+c ---- more pc settings --- lock screen ordan seçebilirsin

çok teşekkürler, bu ayarları öğrendiğim iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

kuranlar beğendiler mi W8i?

Ben beğendim
  • Arkadaşlar Türkce Desteği varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

Arkadaşlar Türkce Desteği varmı?

henüz türkçe dil olarak verilmedi...
  • 2 gündür kullanıyorum şu haliyle bugüne kadar çıkan bütün işletim sistemlerini sollar internette gezinmek şimşek hızı donma yok dosya çekmek acayip hızlı oyunlar deseniz ne siz sorun ne ben söyleyim yok böle bir işletim sistemi
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.