Bu messaging olayını anlayamadım yeni kurdum şu an win8 i. Windows live entegre mi yoksa yeniden mi kurucaz ?
Messaging, messenger'in metro görünümlü beta versiyonu. Pek bir özelliği yok (resim gönderme, smiley vs. gibi). Windows Live yeniden kurmak en mantıklısı gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Birşey soracağım old.windows adlı klasör çıktı şimdi artık windows 8'i kullanıyorum gayette kullanışlı ancak windows7'deki bazı programlar çalışmıyor gibi old.windows klasörün içindekileri normal program files'in içine mi atmalıyım tekrardan burada biraz kafam karıştı çünkü.
Excel'i bile görmüyor o yüzden.
Bir de Operada yer imleri vardı o kayboldu bunu nasıl halledicem bilmiyorum önemli kayıtlarım vardı çünkü.
Temiz format atmazsaniz eski windowsu old klasor altina toplar, oradaki program files in onemi yok, yeniden kurmalisiniz programlari
quote:
Orijinalden alıntı: alicans35
quote:
Orijinalden alıntı: RaúL
Bu messaging olayını anlayamadım yeni kurdum şu an win8 i. Windows live entegre mi yoksa yeniden mi kurucaz ?
Messaging, messenger'in metro görünümlü beta versiyonu. Pek bir özelliği yok (resim gönderme, smiley vs. gibi). Windows Live yeniden kurmak en mantıklısı gibi görünüyor.
Zaten connecting yazıyor bişey belirmedi liste vs. o yüzden anlamadım hiçbirşey. En iyisi dediğiniz gibi yapmak
sanalda kurdum ama Pc'ye kurmak için full türkçe sürümünü bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: venomvenom
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
Forumdaşlarım beni dinleyin lütfen kafa yorup şu sorunu halledelim benim
realtek hd audio var notebook'umda windows8 64 bit kurdum ve ses yok hoparlör simegesi aktif sanki ses çalıyormuş gibi ama çalan birşey yok teyp simgesi gibi s/pdif var
realtek'in çıkardığı tüm driverları uyumluluk moduyla tek tek denedim kurdum olmadı
chipset driver güncelledim directxi yeniledim yok yok, ses yok
windows 7ye döneyim diyorum alışır gibi oldum windows8'e bırakamıyorum
Eger ses yerinde carpi isareti falan yoksa surada ne gozukuyor , screenshot atabilir misin
hocam durum bu ses varmış gibi gözküyor ama ses yok sorun aygıtı yanlış tanımlaması o teyp simgesi yerine hoparlör simgesi olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Birşey soracağım old.windows adlı klasör çıktı şimdi artık windows 8'i kullanıyorum gayette kullanışlı ancak windows7'deki bazı programlar çalışmıyor gibi old.windows klasörün içindekileri normal program files'in içine mi atmalıyım tekrardan burada biraz kafam karıştı çünkü.
Excel'i bile görmüyor o yüzden.
Bir de Operada yer imleri vardı o kayboldu bunu nasıl halledicem bilmiyorum önemli kayıtlarım vardı çünkü.
bir şekilde eski program dosyalarına gir. operanın yer imleri dosyasını al, yeni kurduğun operada aynı yere atarsan çalışır.
şifrelerin de varsa eski USER klasörüne gir Appdata - Roaming - Opera - Opera klasöründeki wand.dat dosyasını alıp yeni windowsta aynı yere at... User içindeki yere...
operayı açınca yer imlerin ve şifrelerin eskisinden devam eder.
Oyunlarda sorun varmı arkadaşlar örneğin pes 2012 yada steam uyumlu mu
DVD Writer'i görmüyor arkadaşlar çözen var mı ?
Opera için teşekkürler,
şimdi ben peki bir akıllılık yapsam windows.old'dakilerin hepsini şimdiki windows8 deki program files'a atsam programların çoğu yanıt vermez değilmi?
Halbuki skype, oyunlar, diğer bazı programlar yanıt veriyor.
Kaspersky internet 2012 çalışıyomu acaba deneyen varmı
quote:
Orijinalden alıntı: wildnesss
quote:
Orijinalden alıntı: emrykn
quote:
Orijinalden alıntı: wildnesss
hay ben böyle metronun.. dev prew de aynı sorunla karşılaşmıştım çözümünü aramadım gerçide.. bu metro dan açtığımız uygulamaların kapama tuşu yokmu be? alt f4 mü kullanacaz illa??
"Uygulamaları kapatmanıza gerek yok, zira kaynak kullanmıyorlar."
Kısayol olarak kalıyor herhalde uygulamalar
iyide nası çıkıyoz uygulamadan??
bu şekilde kapatılabiliyor..
quote:
Orijinalden alıntı: zeratull
ne kaspersky'si yaw 3 gün önce çıktı sistem daha bismillah
Ya ben laptopa kurdum ama touchpad'i eskiden kapatabiliyordum dokunmatik açılıp kapanma tuşu olduğundan dolayı şimdi touchpad hep açık gözüküyor bunu bir türlü kapatamıyorum.
Hp'nin eskiden destek programı vardı onunla tüm bunlara ulaşabiliyordum şimdi onuda kaybettim.
Windows'u çok beğendim ancak bunlar olduğundan dolayı geri dönmek istiyorum nasıl dönebilirim? Windows7'nin üzerine kurdum zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia
quote:
Orijinalden alıntı: zeratull
ne kaspersky'si yaw 3 gün önce çıktı sistem daha bismillah
Yeni çıkmış olabilir bir çok kişi bir çok programı sorunsuzca kurup çalıştırdıklarını belirtmişler bende bu programın sorunsuz çalışıp çalışmadığını merak ettim
Virtual'boxda denemeden önce lütfen pcnize w8 kurmayınız
geri dönüşümü imkansız oluyor
Windowsun sitesinde 1360x768 çzöünürlüğü önermişler 1280x800 de kullansam sorun olurmu kullanan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia
Virtual'boxda denemeden önce lütfen pcnize w8 kurmayınız
geri dönüşümü imkansız oluyor
Neden imkansız oluyor bağımlılık mı yaratıyor yoksa :D
Gerçekten şimdi ben bunu win7'nin üzerine kurdum geri dönemezmiyim?
Niye şu touchpad sorun çıkarıyor anlamadımki o sorun çıkarmasa rahat rahat kullanacağım. off
Birde şu yeni win8'de birşeyi açtığım zaman programların adı tam olarak gözükmüyor win7'de yapmıştım ama bunda beceremedim bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
Win8'de programlar birleşik gözüküyor isimleri yok;
Win7'de programlar açık şekilde gözüküyordu;
AMD HD 4000 serisinde deneyip Driver kuran var mı?Varsa hangisini kurdunuz? Birde kapatma seçeneğinin yanında olan "Hazırda Beklet" seçeneği yok mu, ben mi göremiyorum.