Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

Bu yazıyı yok etmemizin bir yolu varmıdır peki?
     Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Şöyle bir şey deneyebilirsin, yazı gözüne çok batıyorsa...

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 2 Mart 2012; 21:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenzei

Settings bölümünden more pc settings'ı tıkladığımda açılmıyor yardımcı olabilecek var mı?

Çözürünürlüğünüzün en az 1024x768 olması gerek. Yoksa immersive uygulamalar açılmaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar Messaging uygulamasının ototmatik olarak oturum açmasını nasıl engelliyoruz. Sürekli benim MSN'yi açıyor.
  • messaging de bende arkadaşlarımı online ları göremiourum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Orijinalden alıntı: kenzei

Settings bölümünden more pc settings'ı tıkladığımda açılmıyor yardımcı olabilecek var mı?

Çözürünürlüğünüzün en az 1024x768 olması gerek. Yoksa immersive uygulamalar açılmaz.

Çözünürlük 1280x800 ama halen açılmıyor. Başka ne deneyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

AMD HD 4000 serisinde deneyip Driver kuran var mı?Varsa hangisini kurdunuz?
    Birde kapatma seçeneğinin yanında olan "Hazırda Beklet" seçeneği yok mu, ben mi göremiyorum.

Ben kurdum önceki sayfalarda paylaşılan win8 için olanı 4850 var.

Hocam şu linktekini mi yüklediniz acaba ;

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Windows8ConsumerPreviewDrivers.aspx

Ben bunu yükledim Cataclyst Control Center ancak hiçbir etkisi olmadı, yükleme falan çok kısa sürdü.Normalde yüklerken ekran bir defa açılıp kapanırdı falan hiçbir şey olmadı.

• Ben bugun w8 beta 32 bit surumunu kurdum. basta 64bit olani yuklemistim fakat ekran karti sorun cikardi mecburen 32bite dondum. bnm laptopta 2gb ram vardi gecen hafta 4gb taktim. nette arastirdim biraz her kafadan bir ses cikiyor yok 4gb gorur ama adresleyemez bazilari 32bitte 4gba kdr bazilariysa 3.25 gb diyor, kafam bayaa karisti. Simdik bu 32bitlik beta surumu 4gbi tam efektif olarak kullanirmi yoksa 3. parti bir uygulama mi yuklemem lazim 4gbi tanitmak icin? asagidaki scr shoti daha net bilgi vermesi acisindan koydum. yardimci olursaniz sevinirim..

• Win8'e ilk girişte gmail hesabımı girmiştim ama şimdi bir türlü aktif edemiyorum daha doğrusu bu ana kullanıcının mail adresini değiştirmem mümkünmüdür? Ekstradan bir email ekleyebiliyorum ama onunla oynama filan yapamıyorum.
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
    Windows 7 var bilgisayarımda, 2 tane de yerel diskim var 250 gb lık. C'de windows 7 kurulu.
    Ben Windows 8 cd'sini taktım çalıştırdım d'ye Windows 8 kurdum. Her şey güzel gitti kuruldu restartları attı.
    Sonra açılırken işletim sistemi seçme ekranı geliyor. Fakat burada Windows 8 i seçince ekran siyah kalıyor.
    Windows 7'ye girdim sorun yok fakat D sürücüm NTFS yazıyor ve girilmiyor. Orada 150 gb verim vardı. Acaba diyerek de biçimlendiremiyorum.
    Ne yapmam lazım?
    Windows 8'i nasıl çalıştırabilirim sorun ne
  • arkadaşlar gigabye 785gmt boardum ve buna entegre realtek ses kartım var bununla birlikte logitec x530 ses sistemim bir turlu 5.1 ses almayı başaramadım win7 driveri ni kurdum 5.1 olarak seçiyorum frontlardan rearlardan centerdan ses geliyor bastan ses gelmiyor bunu nasil düzeltebilirim(win7 de sorun yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: masis88

Ben bugun w8 beta 32 bit surumunu kurdum. basta 64bit olani yuklemistim fakat ekran karti sorun cikardi mecburen 32bite dondum. bnm laptopta 2gb ram vardi gecen hafta 4gb taktim. nette arastirdim biraz her kafadan bir ses cikiyor yok 4gb gorur ama adresleyemez bazilari 32bitte 4gba kdr bazilariysa 3.25 gb diyor, kafam bayaa karisti. Simdik bu 32bitlik beta surumu 4gbi tam efektif olarak kullanirmi yoksa 3. parti bir uygulama mi yuklemem lazim 4gbi tanitmak icin? asagidaki scr shoti daha net bilgi vermesi acisindan koydum. yardimci olursaniz sevinirim..

/>

32 Bit işletim sistemleri yapısı gereği en fazla 3.25 Gb Ram belleği kullanabilir, bunu hiç bir şekilde hiçbir programla yükseltemezsiniz.Bunun windowsun sürümüylede alakası yok yani 7'de, Vista'da , Xp'de de böyle.

• çok güzel çok performanslı ama dvdyi görmüyor arkadaşlar bi türlü çözemedim. bu arada metro uygulamaları ingilizceden almancaya dönüştü kendi kendi çok sinir bi durum... daha zok çalışmaları lazım daha stabil bi windows 8 için. ve kesinlikle başlat tuşu olmalı ya çok saçma ben illa bilgisayara dokunmak zorunda mıyım ya klavye kullanmak zorunda kalıyorum çok saçma
  • Arakadaşlar 8i kurduktan sonra Türkçe karakter sorunu yaşıyorum video oynatıcılarda. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim. Çok acil. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
    Windows 7 var bilgisayarımda, 2 tane de yerel diskim var 250 gb lık. C'de windows 7 kurulu.
    Ben Windows 8 cd'sini taktım çalıştırdım d'ye Windows 8 kurdum. Her şey güzel gitti kuruldu restartları attı.
    Sonra açılırken işletim sistemi seçme ekranı geliyor. Fakat burada Windows 8 i seçince ekran siyah kalıyor.
    Windows 7'ye girdim sorun yok fakat D sürücüm NTFS yazıyor ve girilmiyor. Orada 150 gb verim vardı. Acaba diyerek de biçimlendiremiyorum.
    Ne yapmam lazım?

D sürücüsü gitti mi, biçimlendireyim mi yoksa böyle görünmesi normal mi Yardıııııım

• quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
    Ne yapmam lazım?

win7 yi acıp verilerini kurtar sonra win8 in oldugu kısmı formatla.

• Dosyalarım win8 in olduğu ywrde yani d de işte, ama orayı da göremiyorum ki ntfs olarak görünüyor biçimlendirirsem gitmez mi her şey
  • Oh bee, laptobumun driverlarını yükledim touchpad sorunu ortadan kalktı sonunda rahatladım vallahi, artık win8'i rahat rahat kullanabilirim.
  • Abi niye win8 e girince siyah kalıyor :( CD yi taktım frmat ekranında D normal görünüyor, Win 7de NTFS yazıyor. Win8 e girince siyah kalıyor napmalıyım delirdim ya
  • Arkadaşlar biliyorum çok sıkıyorum ama bir yandan deli gibi öğrenmeye çalışırken çözemediğim problemleride buraya yazmaya çalışıyorum sağolun hepsinde yardımcı oldunuz

Amd'nin win8 için sürümünü kurdum ilk başta ekran bozuldu sonrasında düzeldi ondan sonra hiç ellemedim artık restart attığımda makinayı her açınca şu uyarıyı veriyor bana problem nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaşlar biliyorum çok sıkıyorum ama bir yandan deli gibi öğrenmeye çalışırken çözemediğim problemleride buraya yazmaya çalışıyorum sağolun hepsinde yardımcı oldunuz

Amd'nin win8 için sürümünü kurdum ilk başta ekran bozuldu sonrasında düzeldi ondan sonra hiç ellemedim artık restart attığımda makinayı her açınca şu uyarıyı veriyor bana problem nedir acaba?

Aynen bende de aynı sorun var . Büyük ihtimal laptop kullanıyorsun ve 2 ekran kartı var . Bende de durum aynı ve driverlarda sorunlarla karşılaşıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.