Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bu yazıyı yok etmemizin bir yolu varmıdır peki?
     Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Şöyle bir şey deneyebilirsin, yazı gözüne çok batıyorsa...

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Koptum ya Hocam süpersin yaw

• Arkadaşlar Win7'nin üzerine Win8'i kurmuştum şimdi geri Win7'ye dönmek istiyorum forumlarda bayağı araştırdım ama bulamadım nasıl yapıldığını burada detaylı birisi yazmış ama tam anlamadım yanlış birşey de yapmak istemiyorum iş projelerim var win8'de çalışmadığından dolayı dönmem gerekiyor;

http://www.intowindows.com/how-to-uninstall-windows-8/

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar biliyorum çok sıkıyorum ama bir yandan deli gibi öğrenmeye çalışırken çözemediğim problemleride buraya yazmaya çalışıyorum sağolun hepsinde yardımcı oldunuz

Amd'nin win8 için sürümünü kurdum ilk başta ekran bozuldu sonrasında düzeldi ondan sonra hiç ellemedim artık restart attığımda makinayı her açınca şu uyarıyı veriyor bana problem nedir acaba?

Aynen bende de aynı sorun var . Büyük ihtimal laptop kullanıyorsun ve 2 ekran kartı var . Bende de durum aynı ve driverlarda sorunlarla karşılaşıyorum.

Driverleri baştan kuruyorum git gide düzeliyor laptop, sende dene istersen. Şimdi 340 mb'lik ekran kartı driverini kuruyorum bakalım onu da yaparsam bu sorun ortadan kalkacak diye düşünmekteyim.

Ne yaptın düzeltebildin mi ?

İnternet biraz yavaş dün yüklemeyi açık bırakmıştım ama uykuya geçmiş makina o nedenle tekrardan başladı yüklemeye.

Zaten çalışmalarımın kaynağını kaybettim bu düzelmesse geri dönmeyi planlıyorum bakalım.

Genede sonucu haber vereceğim.

Tamamdır. Ben ne yapsam olmadı bu arada Laptop HP 6020ET

Yok olmuyor bir türlü benim laptop'ta 6030-et. Geri dönmek için çırpınıyorum şu anda varya.

• quote:

Arkadaşlar Win7'nin üzerine Win8'i kurmuştum şimdi geri Win7'ye dönmek istiyorum forumlarda bayağı araştırdım ama bulamadım nasıl yapıldığını burada detaylı birisi yazmış ama tam anlamadım yanlış birşey de yapmak istemiyorum iş projelerim var win8'de çalışmadığından dolayı dönmem gerekiyor;

O old windows klasöründen geri windows 7 ye dönme ihtimaliniz yok.
    Sıfırdan Windows 7 kurulumu yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar biliyorum çok sıkıyorum ama bir yandan deli gibi öğrenmeye çalışırken çözemediğim problemleride buraya yazmaya çalışıyorum sağolun hepsinde yardımcı oldunuz

Amd'nin win8 için sürümünü kurdum ilk başta ekran bozuldu sonrasında düzeldi ondan sonra hiç ellemedim artık restart attığımda makinayı her açınca şu uyarıyı veriyor bana problem nedir acaba?

Aynen bende de aynı sorun var . Büyük ihtimal laptop kullanıyorsun ve 2 ekran kartı var . Bende de durum aynı ve driverlarda sorunlarla karşılaşıyorum.

Driverleri baştan kuruyorum git gide düzeliyor laptop, sende dene istersen. Şimdi 340 mb'lik ekran kartı driverini kuruyorum bakalım onu da yaparsam bu sorun ortadan kalkacak diye düşünmekteyim.

Ne yaptın düzeltebildin mi ?

İnternet biraz yavaş dün yüklemeyi açık bırakmıştım ama uykuya geçmiş makina o nedenle tekrardan başladı yüklemeye.

Zaten çalışmalarımın kaynağını kaybettim bu düzelmesse geri dönmeyi planlıyorum bakalım.

Genede sonucu haber vereceğim.

Tamamdır. Ben ne yapsam olmadı bu arada Laptop HP 6020ET

Yok olmuyor bir türlü benim laptop'ta 6030-et. Geri dönmek için çırpınıyorum şu anda varya.

Ne adam gibi Intel Driverırı var ne de adam gibi Ati : )
    Ben bekliyorum ya zaten oyun oynamadığım için sıkıntı olmuyor. Diablo 3 çıkana kadar oyun oynamayacağım :D
    Ben ayrıca Logitech F710 u da kuramadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer'

quote:

Arkadaşlar Win7'nin üzerine Win8'i kurmuştum şimdi geri Win7'ye dönmek istiyorum forumlarda bayağı araştırdım ama bulamadım nasıl yapıldığını burada detaylı birisi yazmış ama tam anlamadım yanlış birşey de yapmak istemiyorum iş projelerim var win8'de çalışmadığından dolayı dönmem gerekiyor;

O zaman yapacak birşey yok yakın zamanda format atarım artık.

İlginiz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer'

quote:

O zaman yapacak birşey yok yakın zamanda format atarım artık.

İlginiz için teşekkürler.

Rica ederim.

• quote:

@Pir dikkatle bakarsanız görüceksiniz bende böyle kullanıyorum artık denedim sonuçta

bu arada yeni bir özelliği bilmeyen arkadaşlar için paylaşıyorum dosyaları kopyalarken istediğimiz yerde pause ettirebiliyoruz.
    Önemli bir özellik

Üstadım burada masaüstü resmini upload edebilirmisin çok hoşuma gitti . Şimdiden teşekkürler

• sırf bf3 deki performans artışı için kurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancagir58

quote:

@Pir dikkatle bakarsanız görüceksiniz bende böyle kullanıyorum artık denedim sonuçta

bu arada yeni bir özelliği bilmeyen arkadaşlar için paylaşıyorum dosyaları kopyalarken istediğimiz yerde pause ettirebiliyoruz.
    Önemli bir özellik

Üstadım burada masaüstü resmini upload edebilirmisin çok hoşuma gitti . Şimdiden teşekkürler

bir ipucu:
    bu şekilde istediğiniz resimleri sürükleyip google görsellerin arama alanına atarsanız size istediğiniz çözünürlükte sonuçları veriyor.
    bu tarz masaüstü ekran görüntülerinin örjinal hallerini ve çözünürlüğü düşük resimlerin yüksek çözünürlüklü versiyonlarını bulmakta birebir.

• Takipteyim.
  • eset 5 yükledim çalışıyor.

ama şu kampanyadan 6 aylık key alamadım... proxy ile girdim mail adresimi falan tamam dedi ama dünden beri gelmedi key mey
  • Bu arada Solitaire arızalandı... donuyor, kendi kendine kapanıyor falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bu arada Solitaire arızalandı... donuyor, kendi kendine kapanıyor falan

daha beta bu, normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bu arada Solitaire arızalandı... donuyor, kendi kendine kapanıyor falan

daha beta bu, normal

bugün oldu... bilgisayar uykuya geçerken açıktı galiba... ondan sonra oldu... reset attım ama halen aynı...

neyse artık cut the rope la idare ederiz

Kaldırıp tekrar kurdum düzeldi solitaire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Mart 2012; 17:16:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Beyler windows 8 çöktü sanırım, burda verilen dil paketini yükledim, reset attım makinaya hala ingilizceydi, sonra dil ayarlarını falan kurcaladım biraz, hesaplardan falan olur mu diye baktım, tekrar reset attı ve şimdi makina açılmıyo, güvenli mod da bile açamadım, napcam bilmiyorum

Bende ekran karti cikti yukleyin dediler yukledi coktui. Hiv bisi yuklemeyin arkadaslar. Guzel orhinali gibi kullanmaya calisin. Microsft un sitesi disinda yuklemicemnartik benn

Ben de win8 i indirirken amd cp driverı da beraber indirmiştim ama sorunları görünce kurmadım.
    gerçi sorunsuz kuranlar da var ama...

ben şu anda driver falan kurmadan geyet güzel hot pursuit 2010 oynayabiliyorum...
    kurmam için bir sepep yok

• Bir sürpriz daha Windows 8 den...

isoyu açacak default program olarak Windows Explorer seçtim. sağ tıklayınca Mount diyor... Sanal sürücü programlarına ihtiyaç kalmaz inş... en uyuz olduğum program Daemon Tools dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Mart 2012; 17:23:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Niye şu touchpad sorun çıkarıyor anlamadımki o sorun çıkarmasa rahat rahat kullanacağım. off

Birde şu yeni win8'de birşeyi açtığım zaman programların adı tam olarak gözükmüyor win7'de yapmıştım ama bunda beceremedim bunu düzeltmenin bir yolu varmı?

Win8'de programlar birleşik gözüküyor isimleri yok;

Win7'de programlar açık şekilde gözüküyordu;

görev çubuğuna sağ tıklayın > Properties > Taskbar buttons'u "Never Combine" yapın.

Birşey daha sormak istiyorum bu yardımınız için teşekkür ederim ama peki bunu da ekleyebiliyormuyuz? bayağı araştırdım ama bulamadım?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.