Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Windows tuşu + Print Screen

birlikte basılınca otomatik olarak ekranı kitaplığınızdaki resimler klasörüne kaydediyor...

Artık bu iş için de ek program gerekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bir sürpriz daha arkadaşlar

birlikte basılınca otomatik olarak ekranı kitaplığınızdaki resimler klasörüne kaydediyor...

oha bu süpermiş beğendim bayağı
  • quote:

Bir sürpriz daha arkadaşlar

teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

quote:

Orijinalden alıntı: cancagir58

quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

@Pir dikkatle bakarsanız görüceksiniz bende böyle kullanıyorum artık denedim sonuçta

bu arada yeni bir özelliği bilmeyen arkadaşlar için paylaşıyorum dosyaları kopyalarken istediğimiz yerde pause ettirebiliyoruz.
    Önemli bir özellik

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Üstadım burada masaüstü resmini upload edebilirmisin çok hoşuma gitti . Şimdiden teşekkürler

bir ipucu:
    bu şekilde istediğiniz resimleri sürükleyip google görsellerin arama alanına atarsanız size istediğiniz çözünürlükte sonuçları veriyor.
    bu tarz masaüstü ekran görüntülerinin örjinal hallerini ve çözünürlüğü düşük resimlerin yüksek çözünürlüklü versiyonlarını bulmakta birebir.

hocam ipucu çok işe yaradı, bilmiyordum çok kullanışlı sağol ;)

• Arkadaşlar ben de Windows 8 Consumer Preview sürümünü bilgisayara kurdum. Ama şu andaki tek sorunum ses aygıtını görmemesi.

Bu sorunu nasıl düzelteceğim yardım edin lütfen.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BUSTER BAXTER -- 3 Mart 2012; 19:31:16 >

• quote:

Bir sürpriz daha Windows 8 den...

isoyu açacak default program olarak Windows Explorer seçtim. sağ tıklayınca Mount diyor... Sanal sürücü programlarına ihtiyaç kalmaz inş... en uyuz olduğum program Daemon Tools dur

Süper bir özellikmiş senin sayende daha yeni fark ettim :D

• Arkadaşlar ie10 sorunlu çalışıyor Facebook a resim upload edemiyoruz ve yorum falan yolladığımız zaman bu yorum yollanmadı browserı kapatıp tekrar deneyin falan diyor
  • Peki arkadaşlar metro arayüzündeki ikonları nasıl değiştiriyoruz örneğim Office kurdum Word u metro ara yüzüne attım ordaki ikonu nasıl değiştiriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trygain

Peki arkadaşlar metro arayüzündeki ikonları nasıl değiştiriyoruz örneğim Office kurdum Word u metro ara yüzüne attım ordaki ikonu nasıl değiştiriyoruz?

Normalde değiştirme şansın yok.

Ama o programın kısayolunu masaüstüne alıp (eğer yoksa program filestan alabilirsin exe nin kısayolunu) orada simge değiştirdikten sonra "Pin to Start" diyerek metro arayüzüne atarsan istediğin simgeyle gidiyor.

böyle bi mantık yürüttüm de emin olmak için de denedim şimdi oldu
  • Birçok arkadaş masaüstü arka plan resmimi çok beğenmiş bende upload ettim.
    Güle güle kullanın

http://www.dosya.tc/server12/Tiqled/f.jpg.html
  • quote:

bir ipucu:
    bu şekilde istediğiniz resimleri sürükleyip google görsellerin arama alanına atarsanız size istediğiniz çözünürlükte sonuçları veriyor.
    bu tarz masaüstü ekran görüntülerinin örjinal hallerini ve çözünürlüğü düşük resimlerin yüksek çözünürlüklü versiyonlarını bulmakta birebir.

olmadı
  • Takip
  • quote:

isoyu açacak default program olarak Windows Explorer seçtim. sağ tıklayınca Mount diyor... Sanal sürücü programlarına ihtiyaç kalmaz inş... en uyuz olduğum program Daemon Tools dur

Developer Previewde de vardi o.

• quote:

quote:

bir ipucu:

olmadı

Ben buldum dostum tikla gayet guzel wallpapermis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 3 Mart 2012; 20:28:39 >

• quote:

quote:

bir ipucu:

olmadı

neden olmadığını kısa bilgi ile saptamak zor.
    google a sürüklemeyeceksiniz. googleda görsellerde araya geldikten sonra arama kısmına sürükleyip atacaksınız o esnada o alan genişliyor zaten o alana atacaksınız.
    diğer tarayıcılarda oluyor mu bilmiyorum ama firefoxta direkt bu sayfada resme basılı tutarak diğer sekmeye geciorum ve ole surukleyip dahi arama yapabiliyorum. pcye hiç indirmeye gerek kalmadan.

bi de videolu deneyeyim anlatımı;
    http://www.youtube.com/watch?v=t99BfDnBZcI

• quote:

quote:

quote:

bir ipucu:

olmadı

neden olmadığını kısa bilgi ile saptamak zor.
    google a sürüklemeyeceksiniz. googleda görsellerde araya geldikten sonra arama kısmına sürükleyip atacaksınız o esnada o alan genişliyor zaten o alana atacaksınız.
    diğer tarayıcılarda oluyor mu bilmiyorum ama firefoxta direkt bu sayfada resme basılı tutarak diğer sekmeye geciorum ve ole surukleyip dahi arama yapabiliyorum. pcye hiç indirmeye gerek kalmadan.

Her tarayiciya geldi sirasiyla; en once Chrome'a gelmisti. Gayet guzel ozellik. Ozellikle fake ya da onceden yapilmis resimleri aratmak icin birebir.

• quote:

use the chrome or firefox diyor karı...
    ben operada denedim... ama deneme amaçlı chrome kurmuştum bakarım şimdi.. teşekkürler
  • Bakalım SSD ile kaç sn de açılcak Win7 ye göre.
  • quote:

Siz söyleyince baktım,çok iyi bi özellik. Sorunsuz çalışıyor. Deamon tools'dan kurtulduk artık hiç sevmezdim zaten o programı

• windows gezgininde bi klasörün içindeyken dosyaları kafamıza göre sıralayabiliyo muyuz? win7'de böle bi seçenek yoktu. illa ada, tarihe, boyuta kendi sıralıyodu.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.