Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada arkadaşlar dvd sürücümü görmüyor hiç böle bişi başına gelen yok mu. açılışta dvd çalışıyor problem yok ama windows 8 hiç bi şekilde görmüyor. aygıt yöneticisinde bile yok yani sürücüsü yok desem sarı ünlem olur. bu arada masa üstü resmine göre saydam pencerenin rengi otomatik değişiyor bu da güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 3 Mart 2012; 21:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Bakalım SSD ile kaç sn de açılcak Win7 ye göre.

4-5 sn farketti

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

windows gezgininde bi klasörün içindeyken dosyaları kafamıza göre sıralayabiliyo muyuz? win7'de böle bi seçenek yoktu. illa ada, tarihe, boyuta kendi sıralıyodu.

maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Mart 2012; 21:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

4-5 sn fasketti

quote:

windows gezgininde bi klasörün içindeyken dosyaları kafamıza göre sıralayabiliyo muyuz? win7'de böle bi seçenek yoktu. illa ada, tarihe, boyuta kendi sıralıyodu.

maalesef

Cevap için teşekkürler.

• SSD ile Windows 7'de 14-15 saniye de açılıyordu. Bunda 5-6 saniye civarında...
  • quote:

quote:

4-5 sn fasketti

quote:

maalesef

valla benim acer 3820 de 20 sn de açılıodu artık 7-8 sn de açılıo :)) baya farketi bennde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Birşey daha sormak istiyorum bu yardımınız için teşekkür ederim ama peki bunu da ekleyebiliyormuyuz? bayağı araştırdım ama bulamadım?
     Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Windows 8'de görev çubuğuna hızlı başlat ekleme

1) Öncelikle gizli klasörler görünür durumda değilse görünür hale getirin. Aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi "Hidden items"in başında tik işareti olsun.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

2) Görev çubuğu kilitli ise kilidi kaldırın. Bunun için görev çubuğuna sağ klik yapıp "Lock the taskbar"ın başındaki tik işaretini kaldırın.

3) Görev çubuğuna sağ klik yapın; buradan "Toolbars" ve ardından "New toolbar.." seçeneğini seçin. Açılan pencereden "Computer\Local Disc (C:)\Users\(kullanıcı ismi)\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer" konumuna gidin ve "Quick Launch"ı seçip "Select Folder"a basın.

4) Görev çubuğuna eklenen Quick Launch'ın başındaki yeri en sola doğru sürükleyin. Ardından görev çubuğunda Quick Launch'ın olduğu boş bir yere sağ klik yapıp "Show title" ve "Show Text"in başındaki tik işaretlerini kaldırın.

5) Düzenleme işlemi bittikten sonra görev çubuğunu yeniden kilitleyebilirsiniz. Görev çubuğuna sağ klik yapın ve "Lock to taskbar"ın başına tik işareti koyun.

Görev çubuğunun son hali:

Quick Launch'taki simgelerin olduğu klasöre aşağıdaki konumdan ulaşıp müdahale edebilirsiniz.

Computer\Local Disc (C:)\Users\(kullanıcı ismi)\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

• Bu arada 8mbps ttnet kullanıcısıyım utorrent ile 850kb görüyorum.
    Bi arkadaş yazmıştı hani w8'de torrent yavaş diye alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pir

SSD ile Windows 7'de 14-15 saniye de açılıyordu. Bunda 5-6 saniye civarında...

benim pc 25 sn de açılıyordu 20 sn ye düştü daha

ssd için gereken AHCI ekranı baya tutuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Mart 2012; 21:54:51 >
  • Arkadaşlar dvd sürücüsü görmüyor kimse bilmiyor mu nasıl düzeleceğini
  • mail i msn kullanıcı adım ve şifre ile açmıştım her açılışta otamatik açılıyor ama bir türlü nerden kapatacağım bulamadım. Şifreyi oradan kaldırmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

Arkadaşlar dvd sürücüsü görmüyor kimse bilmiyor mu nasıl düzeleceğini

maalesef...
    yabancı forumları araştırdım, msdn de bile konu açılmış ama çözüm yok.

ben zaten pc yi yavaşlattığına inandığım için kendimi rahat hissetmek adına dvd romun kablolarını takmıyorum, kasa içinde yatıyor öyle. Benim için pek sorun değil
  • Yukarıdaki arkadaş çok sağolsun başlat menüsünü dediği gibi yaptım süper oldu.

Bu arada bende de niyeyse internet yavaş anlamış değilim ya windows 8'e geçtiğimden beridir hiç adam gibi bir yerde sörf yapamadım bir saatte yükleniyor google resmen.

Bakalım umarım sorun bundan dolayı değilir.
  • quote:

quote:

SSD ile Windows 7'de 14-15 saniye de açılıyordu. Bunda 5-6 saniye civarında...

benim pc 25 sn de açılıyordu 20 sn ye düştü daha

ssd için gereken AHCI ekranı baya tutuyor...

Çok fazla hocam, kullandığın SSD nedir?
  • quote:

Yukarıdaki arkadaş çok sağolsun başlat menüsünü dediği gibi yaptım süper oldu.

Bu arada bende de niyeyse internet yavaş anlamış değilim ya windows 8'e geçtiğimden beridir hiç adam gibi bir yerde sörf yapamadım bir saatte yükleniyor google resmen.

Bende de böyle bir sorun vardı. Anakartın kendi ethernet driverını sildim düzeldi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Arakadaşlar 8i kurduktan sonra Türkçe karakter sorunu yaşıyorum video oynatıcılarda. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim. Çok acil. Teşekkürler.

bölge ve dil ayarlarında Türkçe seçili mi ?
    bende de bazı programlarda ı ğ sorunluydu Control Panelden Language kısmından hallettim.

Evet Türkçe seçili. Yani sağ altta görev çubuğunda TUR yazıyor. 3-4 video oynatıcıda da sorun aynı. Ben de alt yazıları notepad ile açıp Türkçe karakterleri (ş,ı,ğ), (s,i,g) ile toplu halde değiştirerek hallediyorum. Başka türlü bi çözüm bulamadım. Bu arada beta olmasına rağmen hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bir kere bile ne dondu ne de çöktü.

• quote:

quote:

quote:

Arakadaşlar 8i kurduktan sonra Türkçe karakter sorunu yaşıyorum video oynatıcılarda. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim. Çok acil. Teşekkürler.

bölge ve dil ayarlarında Türkçe seçili mi ?
    bende de bazı programlarda ı ğ sorunluydu Control Panelden Language kısmından hallettim.

Evet Türkçe seçili. Yani sağ altta görev çubuğunda TUR yazıyor. 3-4 video oynatıcıda da sorun aynı. Ben de alt yazıları notepad ile açıp Türkçe karakterleri (ş,ı,ğ), (s,i,g) ile toplu halde değiştirerek hallediyorum. Başka türlü bi çözüm bulamadım. Bu arada beta olmasına rağmen hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bir kere bile ne dondu ne de çöktü.

Video oynatıcı derken, kurulu olan mı, yoksa netten izlediğin mi hocam?

• Arkadaşlar Dvd Writer'i hala görmüyor bu problemi çözebilen var mı ?
  • quote:

quote:

Yukarıdaki arkadaş çok sağolsun başlat menüsünü dediği gibi yaptım süper oldu.

Bende de böyle bir sorun vardı. Anakartın kendi ethernet driverını sildim düzeldi...

Ya galiba bende şu an aynı sorunu yaşıyorum yanda diğer makina var speedtest yaptık 10 mbit gözüktü bunda ise kilobyte'larda geziyor. Siz tam olarak neyi sildiniz anlatabilirmisiniz bende sizin gibi adımları uygulayacağım. Driver silme olayını tam bilmediğimden dolayı size danışmak istedim bu konuda.

Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer iyi akşamlar

• Hocam Control Center'dan programs vs...'ye gir. Orda ethernet driver felan yazar zaten ona tıkla uninstal et...
  • touchpad driver ı yükleyemedim bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.