Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pir

Hocam Control Center'dan programs vs...'ye gir. Orda ethernet driver felan yazar zaten ona tıkla uninstal et...

Hocam buradan mı bahsediyorsunuz?

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Kusura bakmayın biraz kafa şişiriyorum ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Arakadaşlar 8i kurduktan sonra Türkçe karakter sorunu yaşıyorum video oynatıcılarda. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim. Çok acil. Teşekkürler.

bölge ve dil ayarlarında Türkçe seçili mi ?
    bende de bazı programlarda ı ğ sorunluydu Control Panelden Language kısmından hallettim.

Evet Türkçe seçili. Yani sağ altta görev çubuğunda TUR yazıyor. 3-4 video oynatıcıda da sorun aynı. Ben de alt yazıları notepad ile açıp Türkçe karakterleri (ş,ı,ğ), (s,i,g) ile toplu halde değiştirerek hallediyorum. Başka türlü bi çözüm bulamadım. Bu arada beta olmasına rağmen hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bir kere bile ne dondu ne de çöktü.

Video oynatıcı derken, kurulu olan mı, yoksa netten izlediğin mi hocam?

Kurulu olanlar hocam. Gom, VLC, SPlayer, hepsinde açtım videoları. Ama altyazılar hep sorunlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

touchpad driver ı yükleyemedim bir türlü

Bende de çalışmıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

touchpad driver ı yükleyemedim bir türlü

Bende de çalışmıyor :(

Ben 1 gün boyunca TouchPad'i çözmekle uğraşmıştım bilgisayarınızın modeline göre ana sitesinden driverleri kurun düzelecektir. Bende öyle yaptım düzelti çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Hocam Control Center'dan programs vs...'ye gir. Orda ethernet driver felan yazar zaten ona tıkla uninstal et...

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Burası hocam...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arakadaşlar 8i kurduktan sonra Türkçe karakter sorunu yaşıyorum video oynatıcılarda. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim. Çok acil. Teşekkürler.

bölge ve dil ayarlarında Türkçe seçili mi ?
    bende de bazı programlarda ı ğ sorunluydu Control Panelden Language kısmından hallettim.

Evet Türkçe seçili. Yani sağ altta görev çubuğunda TUR yazıyor. 3-4 video oynatıcıda da sorun aynı. Ben de alt yazıları notepad ile açıp Türkçe karakterleri (ş,ı,ğ), (s,i,g) ile toplu halde değiştirerek hallediyorum. Başka türlü bi çözüm bulamadım. Bu arada beta olmasına rağmen hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bir kere bile ne dondu ne de çöktü.

Video oynatıcı derken, kurulu olan mı, yoksa netten izlediğin mi hocam?

Kurulu olanlar hocam. Gom, VLC, SPlayer, hepsinde açtım videoları. Ama altyazılar hep sorunlu.

Hocam VLC'nin altyazı ayarlama kısmından Türkish seçili mi?

• quote:

quote:

quote:

Burası hocam...

Tamamdır buraya geldim "Ethernet" ile dediğiniz birşey var siz bunumu sildiniz bende emin olmak istiyorum şimdi yanlış yapıp'da geri dönememek korkusu varda.

Sizde böyle birşeyi sildiyseniz bende dediğiniz gibi yapacağım zaten başka çarem kalmadı

İnanın buraya girmek, resmi upload etmek bile ölüm resmen sanki 99 yılında telefon kablosuyla bağlanıyormuş gibi hissediyorum.

• Evet bendeki de aynı driver. Onu silip deneyin...
  • quote:

quote:

quote:

SSD ile Windows 7'de 14-15 saniye de açılıyordu. Bunda 5-6 saniye civarında...

benim pc 25 sn de açılıyordu 20 sn ye düştü daha

ssd için gereken AHCI ekranı baya tutuyor...

Çok fazla hocam, kullandığın SSD nedir?

force gt

bios 15 saniyede geçiyor... bios geçtikten sonra windows 5 saniyede açılıyor da.. bios işi bozuyor işte. o da AHCI BIOS 1.20 denen şey işte... baya tutuyor onu geçmesi, en uzun işlem o zaten...

windowsun açılması bile uzun sürüyor olabilir ama işlemcim kötü biraz, ondandır diye düşünüyorum.

anakart : z68p-ds3
    işlemci : pentium g620
    ram de gskill 8gb 1600mhz...2x4gb

• Hmm yok gene aynı gibi nasıl çözeceğim bunu ya. Şu problem ortadan kalksa rahatlıyacağım vallahi yandaki makinada 8mbit gösteriyor bende anca 1mbit
  • quote:

Hmm yok gene aynı gibi nasıl çözeceğim bunu ya. Şu problem ortadan kalksa rahatlıyacağım vallahi yandaki makinada 8mbit gösteriyor bende anca 1mbit

ie 10 mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

SSD ile Windows 7'de 14-15 saniye de açılıyordu. Bunda 5-6 saniye civarında...

benim pc 25 sn de açılıyordu 20 sn ye düştü daha

ssd için gereken AHCI ekranı baya tutuyor...

Çok fazla hocam, kullandığın SSD nedir?

force gt

bios 15 saniyede geçiyor... bios geçtikten sonra windows 5 saniyede açılıyor da.. bios işi bozuyor işte. o da AHCI BIOS 1.20 denen şey işte... baya tutuyor onu geçmesi, en uzun işlem o zaten...

windowsun açılması bile uzun sürüyor olabilir ama işlemcim kötü biraz, ondandır diye düşünüyorum.

anakart : z68p-ds3
    işlemci : pentium g620
    ram de gskill 8gb 1600mhz...2x4gb

Ahci açıp mı format attınız yoksa sonradan mı ahci'ye çevirdiniz?..

• quote:

quote:

Hmm yok gene aynı gibi nasıl çözeceğim bunu ya. Şu problem ortadan kalksa rahatlıyacağım vallahi yandaki makinada 8mbit gösteriyor bende anca 1mbit

ie 10 mu ?

Opera kullanıyorum. Driverleri elle kurdum, windows 8'e geçer geçmez internet hızı düştü kilobyte'larla download yapıyorum. Bazen 170 le indiriyor bazen ise 10 kb hız ile indirme yapıyor. 1 Saattir bazı şeyleri kapatıp deniyorum speedtest'i 50 kere denemişimdir bir türlü 1mbit üstüne çıkmadı.

İnternette böyle bir sorun yaşayan varmı onuda araştırıyorum ama anlamış değilim aynı interneti kullanan yanda bir makine daha var ondaki işletim sistemi win7 onda speedtest'ten baktığımızda 8mbit anında gösteriyor.

Üzüldüm vallahi böyle bir sorunun olmasına.

• quote:

ahci açıp format attım, ahci hep açık...
  • quote:

quote:

quote:

ie 10 mu ?

Opera kullanıyorum. Driverleri elle kurdum, windows 8'e geçer geçmez internet hızı düştü kilobyte'larla download yapıyorum. Bazen 170 le indiriyor bazen ise 10 kb hız ile indirme yapıyor. 1 Saattir bazı şeyleri kapatıp deniyorum speedtest'i 50 kere denemişimdir bir türlü 1mbit üstüne çıkmadı.

İnternette böyle bir sorun yaşayan varmı onuda araştırıyorum ama anlamış değilim aynı interneti kullanan yanda bir makine daha var ondaki işletim sistemi win7 onda speedtest'ten baktığımızda 8mbit anında gösteriyor.

ben de opera kullanıyorum. sorun yok.
    dün gece 900kb la indiriyordu utorrent...

yalnız ben formattan sonra hiç bişey kurmadım istemedikçe.
    aygıt yöneticisinde sorun veren çipset driver kurdum sadece...

• quote:

quote:

ahci açıp format attım, ahci hep açık...

Hocam bende bios ekranı 1 sn felan sürüyo...
  • quote:

quote:

quote:

ie 10 mu ?

Aynı sorun bende de var chrome ie hepsi aynı. Bu mesajı göndere basıp göndermemiş de olabilirim. Çok aşırı yavaş şansa arada giriyor sitelere google bile açılmıyor.

• Ben Firefox kullanıyorum, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım...
  • Bu arada Nvidia'da Windows 8 için grafik sürücülerini yayınladı.
  • touchpad sorunu yasayanlar synaptics driverını yukleyebilir windows 8 icin cikmamisti sanirim ama ben windows 7 64 bit icin olani kurdum diger hareketleri yapabiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.