Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

SSD ile Windows 7'de 14-15 saniye de açılıyordu. Bunda 5-6 saniye civarında...

benim pc 25 sn de açılıyordu 20 sn ye düştü daha

ssd için gereken AHCI ekranı baya tutuyor...

Çok fazla hocam, kullandığın SSD nedir?

ilk dugmeye bastigin an ile bu surelerde aciliyor. siz boot dan sonraki sureden bahsediyorsunuz sanirim

• Balık gelene kadar 22 saniye, metroya kadar 6-7 saniye sürüyor. Sistem imzada. AHCI açık. Çok uzun sürüyor bios ekranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkyZ

Balık gelene kadar 22 saniye, metroya kadar 6-7 saniye sürüyor. Sistem imzada. AHCI açık. Çok uzun sürüyor bios ekranı.

Hocam mekanik hdd kullanıyosun olsun o kadar...
  • A]rkadaşlar Merhabalar bundan 15 gun kadar once Pazarland dan aldığım 7 bin 300 Tl lik Leptoplar ın ;

1. partisi Siparişimden 1 hafta sonra yani geçen hafta 2. Partisi ise bugun geldi

Özet Gecicem bu denlı güzel bir kampanya için bekleme süresi çok da önemli değildi...

ve bu süre zarfından benimle inanılmaz güzel bir şekilde ilgilendiler ve sürekli iletişim halinde oldular

2 üründe stok kalmadıgından ve tedarık edemedıklerınden 1 inin yerıne b800 işlemcili bir ürün önerdiler kabul etmedim

2. ürünün yerine ise daha güzel bir ürün önerdiler bende kabul ettim

bu kadar ürünü kullanmak iicn almadım halıyle amacım satmak ve bişeyler kazanmak

Normall şartlar altında internette degilde Çevremde güzel karlarla ürün satan birisiyim... Ortalama % 17 - 25

7 bin tl tek cekim aldıgım leptopları normalde kampanya ile faydalanaarak mayıs ayında erteleme veya peşin alısverişleri 3 taksıte bölen 2 kampanyadan da faydalanamadım halıyle 6 gun sonra odemesi gelicek 7 tl nin ama hic problem degil

Pazarland kampanyasını kacırmıs tüm arkadasların hala bir sansı var

oradakı fiyatlar tek cekım fiiyatları ıdı ve kargo ücretsiz

şimdi Axess kampanyaları cok gündem de

aldııgm leptopların üstüne biraz % 8 gibi bir kar koyup satmayı dusunuyorum kı zaten internette sürekli ürün satan birisiyim

Gittigidiyor - Sahibinden ve SanalPazar - ebay Hepsinde ki Nick im Muraty_55 tir Hepsindeki toplam işlem sayım 100 civarıdır hepsindeki puanım % 100 dür sonuc oalarak güvenli bir satıcıyım :)

% 5 komisyonla sanalpazardan 12 taksit

% 10 komisyonla Gittigidiyordan Axess özel 12 taksit ve 200 tl ye kadar % 10 chip para ( yani 1800 tl ye aldıgnız bir ürüne 180 tl chip para ) ile cok güzel bir sekilde albilrisiniz Bu kampanya sadece 4 mart gecesıne kadra devam ediyor elinizi cabut tutmanız sizin karınıza

Ürünler hic acılmamıstır - Faturaları duruyor ve kargo ücretsizdir

Ciddi Alıcılar P.M atabilir ve son Söz Kesinlikel Pazarlık Teklif etmeyiniz !!!

ürünlerin Hepsi Yarın Öğlene kadar sanalpazar da yer alıcaktır İsteyen kişiler icin Gittigidiyor a a ilan verilecektir

Modellerini yazıcam fiyatları yarın öglen 12 gibi acıklanıcak ...SAYGILARIMLA

İşte O Modeller Bazı Modeller Free Dos dediğimiz İşletim sistemsiz olarak gelirler isteyen arkafdaslara da Ücretsiz Windows 7 kurulumu yaptıktan sonra gereklı programaları yukleyebılırm...

ACER AS5733ZP-622G32MIKK P6200 2G 320G 15.6

ACER AS5755-2434G50MNKK I5-2430 4G 500G 15.6

HP PG A3S76EA i5-2430M 4GB 500G 15.6 1GB VGA

ASUS K53SV-SX795R i5-2430M 3GB 500GB Win 7 Home Premium

SAMSUNG 300E5A-S06TR i5-2430 4G 500GB 15.6 W7 P 1G

ASUS K53SV-SX581D i5-2430 4GB 500GB 15.6 DOS 1GB

SAMSUNG 300E5A-S0CTR i3-2350 4G 320G 15.6 W7B 1GB

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkyZ

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Son broadcom driver'ini kurdum makinayı resetledim başta gene aynı internet yavaştı sonradan "eee başlarım(küfürü anladınız)" diye bağırarak wireless'e reset attım, linksys kullanıyorum şifresini felan herşeyini tekrardan ayarladım şimdi 8 mbit'e geldi sonunda.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Şimdi düşünüp duruyorum "bumuydu yani?" diye söyleniyorum gerçekten gökte ararken yerde buldum.

Şu an benimki de normal ama pek ümitlenme derim tekrarlayabilir.

Yok yok düzeldi artık, eskiden maksimum 180'le download yapardı o da arada bir genellikle 70'lerde download yapıyordu, şimdi ise 1mbit'i geçiyor download hızı. Tüm programlarımı saatler sürmeden kurdum sonunda win7'yi çok özlüyordum ama şu sorunu hallettim ya artık hiç özlemiyeceğim

• Windows 8'i en kısa yoldan kapatmanın yolu: Windows 8 Masaüstüne Kapatma Kısayolu Ekleyin
    Umarım faydalı olur..
  • origin - bf3 gibi programlarda sorun yoksa ben de kurmayı düşünüyorum. gerçi az önce işlemcimi beğenmedi (4.8ghz i3 550) 1ghz'den yavaş diyor.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 4 Mart 2012; 2:18:50 >
  • Watermarkdan programsız kurtulmanın yolunu bulmuşlar

C:\Users\MaDxxxx\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\CachedFiles

içindeki resmi paint ile açıp Cons Prew yasınızı sildim kaydettim. sonra metro tarafına geçip Sign Out dedim geri açtım hesabı yazı yok

benim wp siyah olduğu için yazının üstünü karaladım paintte
  • quote:

Watermarkdan programsız kurtulmanın yolunu bulmuşlar

içindeki resmi paint ile açıp Cons Prew yasınızı sildim kaydettim. sonra metro tarafına geçip Sign Out dedim geri açtım hesabı yazı yok

next desktop background seçeneğine tıklayınca geri geliyor yazı, bütün resimlere uygulamak lazım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

origin - bf3 gibi programlarda sorun yoksa ben de kurmayı düşünüyorum. gerçi az önce işlemcimi beğenmedi (4.8ghz i3 550) 1ghz'den yavaş diyor.

ISOyu indirip oradan yukleyince belki duzelir ama ben de bilmiyorum.

• quote:

Sabah sabah iyi haber teşekkürler paylaşım için süper oldu şimdi.

Birşey sormak istiyorum son kullanım tarihi felan varmı bu win8'in?

• Windows 8 i yükledikten soınra Wİn7 açamadım. Pc kapanıp durdur her açtığımda :S
  • Arkadaşlar bilgisayarı Türkçe karakter olarak kullanıyorum ama text'te yazılan birşey olsun veya şu resimde verdiğim örnek gibi birşey olsun Türkçe karakterleri görmüyor bunu nasıl halledebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Sabah sabah iyi haber teşekkürler paylaşım için süper oldu şimdi.

Birşey sormak istiyorum son kullanım tarihi felan varmı bu win8'in?

• Merhaba arkadaslar Kies Programını kurabilen varmı? Telefonun driverını tanıtmam gerekiyor ne Kies programı açılıyor bende nede USB_Driver exe si,Windows 7 den usb driverlerını yedekledim olmadı aktardım olmadı,uyumluluk ayarları yaptım olmadı,.NET Framework 3.5 da yükledim yine olmadı,deneyen varmı?Benim için çok onemli Android için uygulama geliştiriyorum olmazsa mecbur tekrar Windows 7 dönmem gerekicek yarın iş var sonuçta
  • Valla ben şu anda format atamıyacağımdan dolayı win8'de vmware kurdum onun içinede win7'yi kurup projelerimi orada hallettim. Yoksa hafta içi benimde kafam ağrıyacaktı. Daha doğrusu düne kadar problemi hallettim şimdi artık işlerimi win8'de yapıyorum.

Araştırmakta fayda var yabancı kaynaklarda belki bulursun bence bir bak benimde nokia suite'i tanıtmam çok zor olmuştu saatlerimi almıştı bir türlü senkronizasyonu yapmıyordu ama seninki ayrı birşey tabii.
  • Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum şu Amd'nin güncellemesini nereden yapabilirim daha doğrusu bu sürüm için güncellemesi şu anda mevcutmudur?

• speedtest ile safaride 2 kere test yaptım 10mbps altına düşmedi ttnetin netlimitsiz paketi ile

ayrıca iso olayı harika olmuş
  • Arkadaşlar bende de şu sorun var, bilgisayarı açtığımda balıktan sonra hata mesajı gelip restart atılması gerektiği söyleniyor hata da bad pool caller hatasıymış.bazı durumlarda bu hata geliyor. bilen var mı acaba
  • merhaba arakadaşlar bende katıldım windows 8 kuranlar kervanına yanlız bi sorum var
    internette video veya flash içerikli sitelere girince videoları donuk donuk 1 mbsn ile gösteriyo varmı böyle bişeyle karşılaşan
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.