Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

Bu olayı geçtim şimdide çıldırmama ramak kaldı mail adresim gmail olarak giriş yapıyordum ama bir türlü şifreyi kabul etmiyor kullanıcı olarak giremiyorum bunuda guest'ten girerek yazdım. Control panel'den ayarlara gireceğim gene administrator'un şifresini istiyor vallahi saç baş yoldurtur bu sistem.

Local Account yapmadın mı ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bilgisayarı Türkçe karakter olarak kullanıyorum ama text'te yazılan birşey olsun veya şu resimde verdiğim örnek gibi birşey olsun Türkçe karakterleri görmüyor bunu nasıl halledebilirim acaba?
     Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Şu sorunu nasıl halledebilirim text'i açıp "ş" yazıp kaydetmeye kalksamda bu uyarıyı veriyor;
     Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Bunun yüzünden altyazılı film izleyemiyorum türkçe karakter sorunu var.

Control Panel\Clock, Language, and Region

buradan tüm ayarları Turkey yapsana bi...

Region tıkla
    Format Turkish (Turkey)
    Location Turkey
    Administrative den de Change System Local : Turkish (Turkey)

Language kısmı da böyle bende...

ilk başta bende de idm de ı ve ş harfleri sorunluydu, bu ayarlarla oynayınca düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: uheym

HD 3600 serisi için ne zaman çıkar acaba

4000 serisi de listede yok ama 4000 serisi kullanıp da o sürücüyü yükleyip kullanan var.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bilgisayarı Türkçe karakter olarak kullanıyorum ama text'te yazılan birşey olsun veya şu resimde verdiğim örnek gibi birşey olsun Türkçe karakterleri görmüyor bunu nasıl halledebilirim acaba?

Şu sorunu nasıl halledebilirim text'i açıp "ş" yazıp kaydetmeye kalksamda bu uyarıyı veriyor;

Bunun yüzünden altyazılı film izleyemiyorum türkçe karakter sorunu var.

Denetim masasında Region ayarlarında Administrative sekmesi altında Language for non Unicode programs grubu içinde System Local'i Turkish Turkey yapmayı dene kardeşim, muhtemelen bundan...

• Yaw bu windows 8 de fotograflari nasil goruntulicez
  • local hesaba geçtim ama hala şifre soruyorr yaa :(( yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Yaw bu windows 8 de fotograflari nasil goruntulicez

sağ tıkla open with, windows photo wiever
  • Beyler benim sesde sorun var ya, arada takılıyo şarkı çalarken, aynı zamanda film izlerken de oluyo realtek hd audio ükledim bi yararı olur mu diye bişey farketmedi, ne yapsak düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

quote:

Yaw bu windows 8 de fotograflari nasil goruntulicez

sağ tıkla open with, windows photo wiever

Mutesekkirim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_user

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Windows 8 resmi beta sürümü Microsoft tarafından indirilmeye sunuldu. Aşağıdaki linkleri kullanarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Şuan içinTürkçe dil desteği bulunmamakta fakat tam sürümde veya daha gelişmiş bir betada Türkçe dil desteğini alacağı kesin. şimdilik aşağıdaki bağlantılardan İngilizce 32 ve 64 bit sürümlere ulaşabilirsiniz...

İngilizce Sürümler

64 bit (x64) (3,1 GB) :
    Sha 1 karma - 1288519C5035BCAC83CBFA23A33038CCF5522749
    http://iso.esd.microsoft.com/WCPDL/BD1B8A49393E30CC9C4E5C88457D73E964F1F3B18/Windows8-ConsumerPreview-64bit-English.iso

32 bit (x86) (2,3 GB) :
    Sha 1 karma - E91ED665B01A46F4344C36D9D88C8BF78E9A1B39
    http://iso.esd.microsoft.com/WCPDL/BD1B8A49393E30CC9C4E5C88457D73E964F1F3B18/Windows8-ConsumerPreview-32bit-English.iso

Ürün Anahtarı: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

sayfayı yenileyeceğim derken ; tanıtım yükleme, kısayollar, kullanım kolaylıkları vs vs bekliyorduk.

bir kopyala yapıştırla savuşturmuşsun ilk sayfayı

Aynen öyle yapmış

konunun yükünü kaldıramazsan başkası baksın arkadaşım, win8 konusu devamlı ilgilenilmesi gereken bir konu sonuçta

• Windows 8 e office 2010 pro kurabilen varmi????
  • metro arayüzündeki takvimde milli bayramlar kendiliğinden işaretli
  • arkadaşlar tam sürüm 4 ay içinde çıkar mı? acil cevap bekliyorum. ona göre program yükleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,
    bende bugün consumer preview u kurdum ve email adresimle giriş yaptım ve bu windows bana çok karmaşık geldi öncelikle bir ikincisi mail im photos falan almanca oldu bir türlüde düzeltemedim nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Beyler benim sesde sorun var ya, arada takılıyo şarkı çalarken, aynı zamanda film izlerken de oluyo realtek hd audio ükledim bi yararı olur mu diye bişey farketmedi, ne yapsak düzelir.

.
  • quote:

Windows 8 e office 2010 pro kurabilen varmi????

ben kurdum ve sorunsuz olarak kullanıyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaşlar tam sürüm 4 ay içinde çıkar mı? acil cevap bekliyorum. ona göre program yükleyeceğim.

Hayır çıkmaz tahminim Ekim 2012
  • quote:

Windows 8 e office 2010 pro kurabilen varmi????

kurdum çok iyi çalışıyor
  • arkadaşlar mp3 lerimizi metro arayuzundeki müzik ler bolumunde görme sansımız varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trygain

arkadaşlar mp3 lerimizi metro arayuzundeki müzik ler bolumunde görme sansımız varmı?

Müziklerini kitaplıklardaki Music kısmına at sonra metro arayüzünde ki music kısmına gir 10 saniye bekle ve müziklerin orda olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.