Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optimus teknoloji olan laptoplarda Optimus kurulamadığı için ikinci ekran kartı konusunda sıkıntı var. Hatta intel driver ini kurmaya çalıştığımda ekran simsiyah oldu. Bu optimus teknolojisinin win8 e uygunluğu konusunda deneyip çözenler varsa bilgi verirlerse sevinirim. Bir de win8 de işlemci ısısı laptoplarda sanki daha yüksek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Windows 8 e office 2010 pro kurabilen varmi????

ben kurdum ve sorunsuz olarak kullanıyorum ;)

''The language of this installation package is not supported by your system. '' hocam boyle hata veriyor halbuki windows ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_user

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_user

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Windows 8 resmi beta sürümü Microsoft tarafından indirilmeye sunuldu. Aşağıdaki linkleri kullanarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Şuan içinTürkçe dil desteği bulunmamakta fakat tam sürümde veya daha gelişmiş bir betada Türkçe dil desteğini alacağı kesin. şimdilik aşağıdaki bağlantılardan İngilizce 32 ve 64 bit sürümlere ulaşabilirsiniz...

İngilizce Sürümler

64 bit (x64) (3,1 GB) :
    Sha 1 karma - 1288519C5035BCAC83CBFA23A33038CCF5522749
    http://iso.esd.microsoft.com/WCPDL/BD1B8A49393E30CC9C4E5C88457D73E964F1F3B18/Windows8-ConsumerPreview-64bit-English.iso

32 bit (x86) (2,3 GB) :
    Sha 1 karma - E91ED665B01A46F4344C36D9D88C8BF78E9A1B39
    http://iso.esd.microsoft.com/WCPDL/BD1B8A49393E30CC9C4E5C88457D73E964F1F3B18/Windows8-ConsumerPreview-32bit-English.iso

Ürün Anahtarı: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

sayfayı yenileyeceğim derken ; tanıtım yükleme, kısayollar, kullanım kolaylıkları vs vs bekliyorduk.

bir kopyala yapıştırla savuşturmuşsun ilk sayfayı

Aynen öyle yapmış

konunun yükünü kaldıramazsan başkası baksın arkadaşım, win8 konusu devamlı ilgilenilmesi gereken bir konu sonuçta

aynen öyle,

konuyu açıyorsan, konunla da ilgileneceksin.

Arkadaşlar biraz ihmal ettim biliyorum ama 15-20 dk. içinde kurulum aşamalarını ayrıntılı şekilde anlatan bir yazı ardından da kısmetse birde video eklemeyi düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Arkadaşlar masaüstüne computer simgesi nasıl atılıyor ya? Metro'dan ulaşmanı dışında...

Masaustu sag tikla properties- change desktop icon(sol ustte) ordan bilgisayar simgesini seciyorsun ve upply diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: meo60

arkadaşlar benim mail takvim almanca oldu sanırım ama diğer her yer ingilizce onu nasıl düzeltebilirim bi yolu var mı ?

birde ben c: sürücüsündeki win 7 nin üzerine kurdum win8 i C: sürücüsünde win 7 yi old diye bi klasörün içine attı bazı arkadaşlar win 7 dönmenin tek çözümü format dewmiş biraz önce kurcalarken denetim masasında win7 file recovery diye bişey gördüm acaba onu yapsam win7 ye direk dönebilirmiyim

arkadaşlar şu almanca olayının yok mu bir çözümü ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar benim mail takvim almanca oldu sanırım ama diğer her yer ingilizce onu nasıl düzeltebilirim bi yolu var mı ?

birde ben c: sürücüsündeki win 7 nin üzerine kurdum win8 i C: sürücüsünde win 7 yi old diye bi klasörün içine attı bazı arkadaşlar win 7 dönmenin tek çözümü format dewmiş biraz önce kurcalarken denetim masasında win7 file recovery diye bişey gördüm acaba onu yapsam win7 ye direk dönebilirmiyim

dillerden ingilizceyi silince öyle oluyormuş. dillere ingilizceyi geri eklemek lazımmış... US English vs vs... bir önceki sayfanın sonuna doğru bak

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

quote:

dillerden ingilizceyi silince öyle oluyormuş. dillere ingilizceyi geri eklemek lazımmış... US English vs vs... bir önceki sayfanın sonuna doğru bak

çok saol dediğiniz gibi yapınca oldu.

• Başlık güncellendi, devamı gelecek inşallah...
  • quote:

Başlık güncellendi, devamı gelecek inşallah...

Sign in to your PC ekranının altına live hesabı ile değil de bilgisayar hesabını kullanarak giriş yapmak için gerekenleri de ekle bence hocam...

her girişte live şifresi girmek eziyet

Dont want to sign in Microsoft Accountu seçmiştim galiba... tam hatırlamıyorum ama doğrudan local account ile açtım pc yi ve şifre de koymadım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Başlık güncellendi, devamı gelecek inşallah...

Sign in to your PC ekranının altına live hesabı ile değil de bilgisayar hesabını kullanarak giriş yapmak için gerekenleri de ekle bence hocam...

her girişte live şifresi girmek eziyet

Dont want to sign in Microsoft Accountu seçmiştim galiba... tam hatırlamıyorum ama doğrudan local account ile açtım pc yi ve şifre de koymadım zaten.

Peki hocam uyardığın için teşekkürler, nasıl değiştirileceğini ekliyeyim sonra kurulum aşamasındakileri yeniden anlatırım şimdi tekar kurmak uzun iş her ne kadar Virtualbox olsada...

• quote:

Peki hocam uyardığın için teşekkürler, nasıl değiştirileceğini ekliyeyim sonra kurulum aşamasındakileri yeniden anlatırım şimdi tekar kurmak uzun iş her ne kadar Virtualbox olsada...

yeniden resimli anlatmaya gerek yok bence ya...
    Sadece

"Live hesabınızla her seferinde giriş yapmak zorunda kalmamak için windows 7 ve öncesindeki gibi bilgisayar üzerinde bir yerel kullanıcı hesabı açabilirsiniz. Bunu için "Dont want to sign in Microsoft Account" kısmına tıklayın"

desen yeterli olur sanırım. Devamını format atabilen herkes getirebilir bence

ilerde yavaş yavaş bazı sık karşılaşılan sorunların çözümünü ve sık kullanılabilecek özelliklerin kısayolunu da eklersen ilk mesaja süper olur

örneğin :

Windows tuşu + Print Screen : Masaüstü ekran görüntüsünü otomatik olarak Resimlerim klasörüne kaydeder

Metro uygulamalarını kapatmanın en kolay yolu pencerenin üstünden tutarak uygulama penceresini ekranın altına sürükleyip bırakmak...

CP son kullanım tarihi Ocak 2013... biri sormuştu sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Mart 2012; 3:17:36 >

• Arkadaşlar ben biraz geri kaldım da.Şimdi 8 tam olarak çıktı mı çıkacak mı?
  • Windows 8 uyumlu Kaspersky Internet Security 2013 Beta sunulmuştur :http://special.kaspersky-labs.com/3A8VCJNYOJN7JYU8HFUW/

Kurulum bitince reboot yapayım mi sorusuna hayır demeniz gerekmekte win 8 için.
  • Bu CPden sonra herhangi bir beta cikacak degil mi hic olmazsa RC gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

Bu CPden sonra herhangi bir beta cikacak degil mi hic olmazsa RC gibi?

CP zaten beta, EULA da bu belirtiliyor kurmadan önce. Bundan sonra release candidate çıkacak. Şu an Pre Release candidate aşamasında :

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

• win8 dvd writerı görmüyor hiç biyerde çözüm yok ya :( laptop uma kurdum ama dvd sürücüsü aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor yani sürücü filan alakası yok hiç yok gibi davranıyor win 8 nasıl bi iş bu ya başka böyle şey başına gelen var mı? 3 4 kere kurdum yine aynı yine aynı....

acaba usbden kurduğum için olabilir mi ? dvdye yazdırıp win8 i dvd den kursam görürmü çünkü açılışta dvd çalışıyor yani bios görüyor ama win 8 görmüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 5 Mart 2012; 19:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

win8 dvd writerı görmüyor hiç biyerde çözüm yok ya :( laptop uma kurdum ama dvd sürücüsü aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor yani sürücü filan alakası yok hiç yok gibi davranıyor win 8 nasıl bi iş bu ya başka böyle şey başına gelen var mı? 3 4 kere kurdum yine aynı yine aynı....

acaba usbden kurduğum için olabilir mi ? dvdye yazdırıp win8 i dvd den kursam görürmü çünkü açılışta dvd çalışıyor yani bios görüyor ama win 8 görmüyor...

Bios'tan buldurmaya çalışın ürünü...

• baska konuya da yazdim ama burayada yaziyim.. arkadaslar w8 preview vers. daemon tools ile kurdum ama kurulum yaparken hicbisey sormadan windows 7 uzerine kurdu.. c icinde windows old klasoru hala duruyor ve geri donmek istiyorum ve bu aksam mutlaka yapmaliyim..yardimci olursaniz cok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

win8 dvd writerı görmüyor hiç biyerde çözüm yok ya :( laptop uma kurdum ama dvd sürücüsü aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor yani sürücü filan alakası yok hiç yok gibi davranıyor win 8 nasıl bi iş bu ya başka böyle şey başına gelen var mı? 3 4 kere kurdum yine aynı yine aynı....

Bios'tan buldurmaya çalışın ürünü...

biosta görüyor ama açılışta. daha başka nasıl gösterebilirim ki yardımcı olursanız çok sevinicem

• Bunda XBOX Live Var Nasıl Birşey Açıklarmısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.