Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nazar değmesin ama herkes bişiler yazmış. yok almanca oluo, bsplayer çalışmıo, office yüklenmio. bende hiç bi problem olmadı nerdeyse. ne yüklesem çalışıyor. sistem çok stabil. sadece açılıştaki parolayı kadıramadım. onun dışında bi sorunum yok.
  • Kullandıkça daha hızlanıyor gibi geldi bu Win8 bana. İyice sevmeye başladım, Win7'de kurulu Win8'den sonra bi kere bile açmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

nazar değmesin ama herkes bişiler yazmış. yok almanca oluo, bsplayer çalışmıo, office yüklenmio. bende hiç bi problem olmadı nerdeyse. ne yüklesem çalışıyor. sistem çok stabil. sadece açılıştaki parolayı kadıramadım. onun dışında bi sorunum yok.

forumda nasıl kaldırıldığı yazıyor control panale gir ordan User accounts'a gir ayarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Kullandıkça daha hızlanıyor gibi geldi bu Win8 bana. İyice sevmeye başladım, Win7'de kurulu Win8'den sonra bi kere bile açmadım

Aynen bendede durum aynı win8 hergün biraz daha hızlanıyor gibi çok stabil gözlerim yaşardı 1 hata olmaz mı ya sen windowssun kendine gel hata istiyorum
    virüs istiyorum, spy,trojan ama yok ki yok

Bu arada windows 8'de mavi ekranda devrim olmuş artık şirin mi şirin bir smile karşılıyor bizi evet mavi renk hala var

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 4 Mart 2012; 20:05:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

quote:

nazar değmesin ama herkes bişiler yazmış. yok almanca oluo, bsplayer çalışmıo, office yüklenmio. bende hiç bi problem olmadı nerdeyse. ne yüklesem çalışıyor. sistem çok stabil. sadece açılıştaki parolayı kadıramadım. onun dışında bi sorunum yok.

forumda nasıl kaldırıldığı yazıyor control panale gir ordan User accounts'a gir ayarla

local acount a geçtim ama yok yne kalkmadı parola
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Kullandıkça daha hızlanıyor gibi geldi bu Win8 bana. İyice sevmeye başladım, Win7'de kurulu Win8'den sonra bi kere bile açmadım

Aynen bendede durum aynı win8 hergün biraz daha hızlanıyor gibi çok stabil gözlerim yaşardı 1 hata olmaz mı ya sen windowssun kendine gel hata istiyorum
    virüs istiyorum, spy,trojan ama yok ki yok

Bu arada windows 8'de mavi ekranda devrim olmuş artık şirin mi şirin bir smile karşılıyor bizi evet mavi renk hala var

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Aslında benim çözemediğim bi sorun var, daha önce konuya da yazdım.
    Logitech G15'in driver'ı sorun çıkartıyor. Logitech forumda da hatadan bahsedilmiş fakat ne anlatmaya çalıştıklarını anlamadım.

http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/G15-and-windows-8/td-p/803569

Aldığım hata;

Sanırım sorunsuz kullananlar varmış Win8'de driverı ama ben ne yaptıysam bu hatadan kurtulamadım.

• quote:

quote:

quote:

Ben yaptım oldu ama sende dene olacak.

• arkadaşlar benim gibi metro uygulamaların bazılarında Almanca olarak görme sorunu yaşayanlar varsa control panel den Turkish seçeneğinin altına English i de eklesinler var olanlar kaldırmasın ;) çözümü bu Almanca uygulamaları İngilizce kullanmanın garip bir şekilde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yaptım oldu ama sende dene olacak.

[iimage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/259824/779AF5B1A958499180AD568D776D2605.jpg[/simage]

Merhaba bendede şöyle bir problem var belki bilirsiniz;
    Administrator adında bir kullanıcı var ancak ben onu kullanmıyorum kendi diğer administrator hesabım var ancak gel gelelim ne şekilde denersem deneyeyim kullanmadığım administrator'u silmeyi bir türlü bulamadım ama kendi administrator hesabımdan girdiğimde kendiminkinde delete butonu var. Bunu nasıl çözebilirim?
    Bu administrator'u kaldıramıyorum;
    http://i.imgur.com/TKN33.jpg
    http://i.imgur.com/MHbIL.jpg
    Bu da diğer administrator hesabım bunda delete seçeneği mevcut;
    http://i.imgur.com/sBhF1.jpg
    Eğer iki account var olduğundan dolayı bilgisayarınız kasmaz veya bir sorun teşkil etmez diyorsanız böyle bırakacağım sadece aklıma takıldı sormak istedim.

Sorun çözülmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 4 Mart 2012; 20:49:47 >

• Herkese yardım ediyorum biri bana etmedi DVD ' writeri'i görmüyor w8 ve bu sadece bende değil çoğu kişide böyle çözebilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 4 Mart 2012; 20:35:44 >
  • quote:

Herkese yardım ediyorum biri bana etmedi DVD ' writeri'i görmüyor w8 ve bu sadece bende değil çoğu kişide böyle çözebilen var mı ?

hocam gormuyor degıl ılk basta vardı degılmı sonradan gıttı ıse sana cozumunu soyleyım

"Çalıştır" ingilizce oldugu icin "run" girin ve regedit 'i yazıp calıstırın ve şunları yapın
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318 tıklayın ve

Sağ paneldeki UpperFilters veya LowerFilters anahtarları varsa uzerıne tıklayın ve acılan ekrandakı degerı sılın pc yenıden baslatın olmazsa sayat yıne aynı yere gırın ve bu ıkı UpperFilters ve LowerFilters degerini silin sonra yenıden baslatın mutlaka olacaktır kolay gelsın

• Geri döndüm windows 7 ye daha kullanıma uygun bir sürüm değil bence bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaplan

quote:

Herkese yardım ediyorum biri bana etmedi DVD ' writeri'i görmüyor w8 ve bu sadece bende değil çoğu kişide böyle çözebilen var mı ?

hocam gormuyor degıl ılk basta vardı degılmı sonradan gıttı ıse sana cozumunu soyleyım

"Çalıştır" ingilizce oldugu icin "run" girin ve regedit 'i yazıp calıstırın ve şunları yapın
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318 tıklayın ve

Sağ paneldeki UpperFilters veya LowerFilters anahtarları varsa uzerıne tıklayın ve acılan ekrandakı degerı sılın pc yenıden baslatın olmazsa sayat yıne aynı yere gırın ve bu ıkı UpperFilters ve LowerFilters degerini silin sonra yenıden baslatın mutlaka olacaktır kolay gelsın

Dostum dediğin yerlere geldim şimdi burda ne yapmam gerekiyor UpperFilters veya LowerFilters yazısı yok

• hocam bır sanıye ben sana burayı upload edeyım dırek uygula sen sende gorunmuyor
  • quote:

hocam bır sanıye ben sana burayı upload edeyım dırek uygula sen sende gorunmuyor

dostum gönderdiğin dosyayıda denedim olmadı
  • quote:

hocam bır sanıye ben sana burayı upload edeyım dırek uygula sen sende gorunmuyor

Kardeşim imzanı aldım. Bir sıkıntı yoktur umarım :)
  • arkadaşlar bende şöle bi sorunda oluştu. iki ekran kartım var. ama ikinci olanı aktif hale getiremediğim için şarjım çok çok az gidio. eskiden 6 saat gidiodu. şimdi nerdeyse 1 buçuk saat zor dayanıo.
  • Beyler Windows 7'ye nasıl dönerim,açılırken geliyor fakat o c'de var ve bozuk Win7 benim d'deki win7 sağlamdı,çok sorunlu win8 eski oyunlarda sorun çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

quote:

Kardeşim imzanı aldım. Bir sıkıntı yoktur umarım :)

sıkıntı kesınlıkle olmaz
  • Oyunları fazla oynayan arkadaşlara tavsiyem windows 7'de kalmaları ha bende oyun çok oynuyorum bir sorunum yok amma
    çok eski oyunlarda uyum sorunu olduğu doğru.

Mesela denedim.

Fifa 12
    Pes 2012
    Assasians Reveolations
    BF3
    MW3

çalışıyor bu benim denediklerim
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.