SHA-1 kontrolü yapan var mı? Benimki hiç tutmuyorda.
pek sarmadı tablet kullanıyo gibi hissettim :S
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Niye şu touchpad sorun çıkarıyor anlamadımki o sorun çıkarmasa rahat rahat kullanacağım. off
Birde şu yeni win8'de birşeyi açtığım zaman programların adı tam olarak gözükmüyor win7'de yapmıştım ama bunda beceremedim bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
Win8'de programlar birleşik gözüküyor isimleri yok;
Win7'de programlar açık şekilde gözüküyordu;
görev çubuğuna sağ tıklayın > Properties > Taskbar buttons'u "Never Combine" yapın.
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
AMD HD 4000 serisinde deneyip Driver kuran var mı?Varsa hangisini kurdunuz? Birde kapatma seçeneğinin yanında olan "Hazırda Beklet" seçeneği yok mu, ben mi göremiyorum.
Ben kurdum önceki sayfalarda paylaşılan win8 için olanı 4850 var.
bi arkadaş windows 8 e türkçe dil geldi demiş, geldi mi gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: alicans35
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Niye şu touchpad sorun çıkarıyor anlamadımki o sorun çıkarmasa rahat rahat kullanacağım. off
Birde şu yeni win8'de birşeyi açtığım zaman programların adı tam olarak gözükmüyor win7'de yapmıştım ama bunda beceremedim bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
Win8'de programlar birleşik gözüküyor isimleri yok;
Win7'de programlar açık şekilde gözüküyordu;
görev çubuğuna sağ tıklayın > Properties > Taskbar buttons'u "Never Combine" yapın.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Şaşkınspor
bi arkadaş windows 8 e türkçe dil geldi demiş, geldi mi gerçekten
Orjinal dil paketi yok ortalıkta. Win7'den çevrilme dil paketleri var o da tamamını türkçeleştirmiyor.
İndirme işlemi tamamlandı. Saat 12'ye doğru kurulumu halledip görüşlerimi paylaşırım.
xbox oyunlarını nasıl oynacağız xboxtaki gibi bi eleman var.
quote:
Orijinalden alıntı: AC@DC
xbox oyunlarını nasıl oynacağız xboxtaki gibi bi eleman var.
şaka mı bu ?
Ya ben şu touchpad'i bit türlü yapamadım kapatamıyorum niyeyse. Lanet olsun şu laptopa
İndirmeye başladım sanal pc kurup bakıcam nasılmiş
Windows 7 den daha performanslı olduğu kesin. Birde başlat butonu eklesek süper olur. metro arayüzümü ne hoşuma gitmedi ama performans olarak bayağı iyi. battlefield 3 w7de full ayarlarda çok az ara ara kasarken şimdi baktım windows8 de hiç kasma falan yok.
Driver işini ne yaptınız?
Arkadaşlar yapamıyorum artık pes ettim, touchpad denen sinir şeyi bir türlü kapatamadım bu win8'i nasıl geri win7'ye alırım bu konuda birşeyler yapabilirmiyim yoksa geri dönüşü yokmudur? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum
arkadaslar yeniden kurulum yapmak zorunda kaldim i5 460m islemcili imzamdaki laptopuma formattan sonra chipset ve turbo boost driver kurmama gerek varmi win7 driverini
Settings bölümünden more pc settings'ı tıkladığımda açılmıyor yardımcı olabilecek var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: DreamGod
Driver işini ne yaptınız?
10 gün kadar sabr etmeniz lazım artık Amd ve Diğer donanım üreticileri driver çalışmalarına başlamış.
quote:
Orijinalden alıntı: GobliN
quote:
Orijinalden alıntı: fadetoblack99
merhaba arkadaslar benim pc de xp kuruluydu denemek icin windows 8 i kurdum simdi pc otomatik windows 8 ile aciliyor xp ye geri donmem mumkun mu veya acilista hangi sistemle baslayacagini sormasini falan ayarlayabilirmiyim butun ayarlarim xp de kaldi
Computer'a sağ tıklayın Properties / Sol taraftan Advanced System Settings / Advanced sekmesinde bulunan Startup and And Recovery Settings / Default Operating System Xp'yi seçin isterseniz veya Time to display list of operating systems seçili değilse seçin.
teskkurler hocam baktim oraya ama sadece windows 8 gozukuyor.Ben win 8 le ayni disk bolumune kurdum xp yi , xp yi yedekler diye dusunmustum .C nin icine baktim windows old diye bir klasorun icinde xp dosyalari duruyor kurtarmamin bir sansi var mi acaba bir suru belgem orda kaldi cunku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade.to.Black -- 2 Mart 2012; 21:59:07 >