Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeamAnimus

o değil de windows 8'de açtığım utorrent rahatlıkla 2mb'ye ulaşabilecek bi torrenti baya bi düşük hızla indiriyor, 200ü geçmiyor

20mbit'lik internet ile orginden bf3 2.5ile çektim.
    Torrentde de 2.2'nin altına inmiyor. Yetersiz seeder olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeamAnimus

o değil de windows 8'de açtığım utorrent rahatlıkla 2mb'ye ulaşabilecek bi torrenti baya bi düşük hızla indiriyor, 200ü geçmiyor

win 8'le alakası yok aynısından daha düşüğünü win 7'de yaşıyordum zaman zaman bildiğin torrent işte ne zaman ne hızda indireceği belirsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

20mbit'lik internet ile orginden bf3 2.5ile çektim.
    Torrentde de 2.2'nin altına inmiyor. Yetersiz seeder olabilir mi?

Aksine seeder baya bi fazla.

quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

win 8'le alakası yok aynısından daha düşüğünü win 7'de yaşıyordum zaman zaman bildiğin torrent işte ne zaman ne hızda indireceği belirsiz.

Mac OS X Snow Leopard'da da böyle bi sorunum vardı da en azından Win7 ile rahat rahat indiriyordum, şimdi Win8'i yükledikten sonra böyle olunca Win8'den şüphelendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamAnimus -- 1 Mart 2012; 23:15:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Hocam bende şöyle çıkıyor...

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Orda Manage another account var ona tıkla Guest göreceksin ona tıkla Turn on yap

Olmadı hocam ya, neyse boşver böyle kullanalım bari...

• quote:

quote:

quote:

Hocam bende şöyle çıkıyor...

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Orda Manage another account var ona tıkla Guest göreceksin ona tıkla Turn on yap

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58262388

• @Pir dikkatle bakarsanız görüceksiniz bende böyle kullanıyorum artık denedim sonuçta

bu arada yeni bir özelliği bilmeyen arkadaşlar için paylaşıyorum dosyaları kopyalarken istediğimiz yerde pause ettirebiliyoruz.
    Önemli bir özellik

• Intel I3 550 4 ghz overclock
    8 Gb ddr3 ram
    64 gb Force gt ssd
    512 mb 9600GT

Bu sistem üzerinde şuan kullanmaktayım. Donma yaşayan arkadaşlar için bütün driverleri kurmadığınız zaman özellikle ekran kartı ve chipset donmalar oluyor benimde başıma geldi.

Metro arayüzüne ait programlı açtığımızda sağ tarafta açılan menüden o programını ayarını yapmak harika olmuş.
    Kurduğunuz her program kendini metro arayüzünde ki all apps bölümüne bütün gereksizleriyle beraber yüklüyor..
    Kısayol olarak C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs bölümünden kaldırabilirsiniz.
    Avermedi dijital tv kartımı hem kendi programıyla hem progdvb ile kullanabiliyorum.
    Boşta ram tüketimi 1-1.5 gb arası dolanıyor.
    Firefox kullananlar tam stabil çalışmıyor başlık menüsü filan karışabiliyor renkler filan.
    Aida ve cpuz gpuz sorunsuz çalışıyor.
    Şimdilik bu kadar konuyu takipteyim bildiğim kadarıyla yardıma devam...

Metro arayüzünde açılan programlı en tepeden tutup en alta çektiğinizde program kapanıyor..
    Açışış sırasında şifreyle karşılaşan veya msn hesabı ile açan arkadaşlar için.
    Sağ alt köşeden çıkan barı içerisinde settingse gelin
    En altta more pc settings olacak
    oradan sol tarafta user bölümüne gelerek gerekli düzenlemeleri yapabilir msn hesabından local hesaba geçebilir ve şifreyi kaldırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrblue -- 1 Mart 2012; 23:30:54 >

• Beyler kurmayı düşünüyorum ama şimdi bunun bi ton sorunu vardır, boşuna pc deki oyunlarım falan silinmesin diyorum
  • quote:

şifre koydun ve silmek istiyorsun yanlış anlamadıysam...

sol alta sağ tıkla ve Control Panel seç
    User Accounts...
    Tekran User Accounts
    Manage Another Account
    Buradan kendi kullanıcı resmine tıkladığın zaman şifre seçenekleri çıkıyor...

yanlış anladıysam da burda dursun bu yazı bi işe yarar herhalde
  • Firefox kullanan arkadaşlara tavsiyem Chrome gibi bir efsane dururken firefoxun w8 uyumlu tarayıcısı çıkana kadar en azından kullanmaları.

54mb ram harcıyor sadece

https://www.google.com/chrome/index.html?hl=tr&brand=CHMB&utm_campaign=tr&utm_source=tr-ha-emea-tr-sk&utm_medium=ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Beyler kurmayı düşünüyorum ama şimdi bunun bi ton sorunu vardır, boşuna pc deki oyunlarım falan silinmesin diyorum

Şöyle söyleyim.

3Ds Max 2012'de aynı sahneyi Render alırken.

Windows 7 : 19 dakika

Windows 8 : 17 dakika

Oyunlarda % 7 daha performanslı kendi gözlemlerim.

Grafik Programlarında aynı şekilde daha hızlı win 8.

• quote:

quote:

Beyler kurmayı düşünüyorum ama şimdi bunun bi ton sorunu vardır, boşuna pc deki oyunlarım falan silinmesin diyorum

Şöyle söyleyim.

valla beni oyunlardaki performansı ilgilendiriyo sadece ama kararlı sürümü beklemek daha iyi değil mi sence, bi de çoğu insan dokunmatik ekranlar için üretilmiş falan diyo, birde şu anda driver cdim yanımda yok, driverlerı indirip D ye falan atsam ordan kurabilirim demi.

• quote:

quote:

quote:

Şöyle söyleyim.

valla beni oyunlardaki performansı ilgilendiriyo sadece ama kararlı sürümü beklemek daha iyi değil mi sence, bi de çoğu insan dokunmatik ekranlar için üretilmiş falan diyo, birde şu anda driver cdim yanımda yok, driverlerı indirip D ye falan atsam ordan kurabilirim demi.

Alıntıları Göster

kesinlikle yükleyebilirsin

• quote:

quote:

quote:

Şöyle söyleyim.

Tam sürümü bekle sen en iyisi

beni kimse win8den ayıramaz

• Ok hallettim sorunu. Local Account'a çevirince düzeldi..
  • arkadaşlar mimar bi arkadaşım da geçmek istio. autocad archicad 3ds max. bu üç programı deneyen var mı ? uyumsuzluk yapar diye çok korkuo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

arkadaşlar mimar bi arkadaşım da geçmek istio. autocad archicad 3ds max. bu üç programı deneyen var mı ? uyumsuzluk yapar diye çok korkuo.

programların windows 7 ve sonrasında çıkan versiyonlarından birini yüklemesi daha mantıklı olacaktır. Önceki sürümler windows 7 de bile sıkıntı yaratabiliyordu.
    En kötü ihtimal uyumluluk modunda kullanması gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrblue -- 1 Mart 2012; 23:49:53 >
  • quote:

NFS Hot Pursuit vardı win7 deyken. belgelerimden kullanıcı dosyalarını yedeklemiştim. Bu oyunda bir de kullanıcı adı sormuyor da doğrudan pc adını kullanıyor, o sebeple win8 de de win7 deki pc ve user adlarını aynen kullandım.

Az önce de oyunu kurup açmadan önce dosyaları win8 belgelerime kopyaladım. Oyunu açtım ve kaldığım yerden devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrblue

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

arkadaşlar mimar bi arkadaşım da geçmek istio. autocad archicad 3ds max. bu üç programı deneyen var mı ? uyumsuzluk yapar diye çok korkuo.

programların windows 7 ve sonrasında çıkan versiyonlarından birini yüklemesi daha mantıklı olacaktır. Önceki sürümler windows 7 de bile sıkıntı yaratabiliyordu.
    En kötü ihtimal uyumluluk modunda kullanması gerekebilir.

kesin kullanabilir mi ? çünkü çok önemli . silerse tekrar 7 de yükleyemez sonra. Kullanan ve yükleyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

NFS Hot Pursuit vardı win7 deyken. belgelerimden kullanıcı dosyalarını yedeklemiştim. Bu oyunda bir de kullanıcı adı sormuyor da doğrudan pc adını kullanıyor, o sebeple win8 de de win7 deki pc ve user adlarını aynen kullandım.

Az önce de oyunu kurup açmadan önce dosyaları win8 belgelerime kopyaladım. Oyunu açtım ve kaldığım yerden devam ediyor

he sen save dosyalarından bahsediyosun sanırm, onları kopyalayınca kaldığın yerden devam ettin öyle mi ?

valla bu gidişle bende kurcam sanırım ama ingilizce olması biraz beni itiyo, türkçe dil dosyaları falan yokmudur ki..

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.