Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

Arkadaşlar yüklediğim oyunlardan şu kanıya varıyorum windows 8 windows 7 'ye göre % 7 yada %5 gibi daha fazla performanslı.

Adamlar bunun için uğraşıyorlar zaten hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

BF3'ü indirmeye başladım. 2 saat sonra sonuçları paylaşırım

Dostum iyi yapıyorsun ama ben şeye karşıyım mesela bu sistem daha dün çıktı 7 ay önceki oyundan ne kadar randıman alırsın
    ya'ni sonuçta wndows 7 için yazılmış bir oyun bf3

Haklısın tabi fakat merak işte :)
  • Az önce Corel Draw x5'i kurdum win8'e gözlerim yaşardı. Kurulum : 3dk gerçekleşti oysa win7'de bu 9 dakikada oluyordu.
  • Ya bu şifre ekranındaki resim nasıl değişiyor? Değiştirilen yeri buldum ama fare ile bir şeyler yapmam gerekiyor, yapamadım...
  • slm arkadaslar.

şöle bir sorunum var

win 7 yüklü pc nin üstüne, harddiski bölümlendirmeden win 8 yükledim (yükledikten sonra anladim win 7 nin üzerine yüklediğimi)

win 8 i nasıl kaldırıp eski win 7 de dönebilirim

yardımlarınız için simdiden tşk.
  • Dün geceden beri deniyorum ilk alışmada biraz sıkıntı çektim şuan alıştım diyebilirim. Windows'un açılış süresi, programların çalışması, video, müzik oynatma hiçbir sorun yok şimdilik. Tek itibrazım Metro arayüzündeyken renkler çok güzel, büyük insanın gözüne güzel geliyor. Kardeşim madem öyle yaptınız Pin to start dediğim zaman da ona göre oraya güzel ikonları koysana abudik gubudik tırtıklı logolarını ekliyosun kendi. Zamanla düzeltirler umarım bi şeyi yapılıyosa tam olsun.

Şuan yaşadığım tek sorun Store'dan bir şey indirmeye çalışırken Your purchase couldn't be completed hatası alıyorum. Bu sorunu yaşayan başka var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Ya bu şifre ekranındaki resim nasıl değişiyor? Değiştirilen yeri buldum ama fare ile bir şeyler yapmam gerekiyor, yapamadım...

browse ye bas filese tıkla oradan resmin bulunduğu klasörü ayarla
  • Arkadaşlar şu Firefox beni çıldırtacak, Win7'de de böyleydi Win8'de daha beter oldu.
    Firefox'u çalıştırıyorum bi yarım saat sonra kullanılmayacak derece takılıyor, tarayıcı resmen tıkanıyor.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Ne yapabilirim RAM'ı resmen sömürüyor. Farklı tarayıcıları denemek istemiyorum Firefox'dan çok memnundum taki son sürümlere kadar....
    Bikaç sürümdür böyle.

IE feci hızlı geldi gözüme birden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Mart 2012; 21:21:05 >

• Adamlar yapmış. Windows 7 artık geçmişte kalan güzel bir anı benim için...
  • arkadaşlar windows 8 içerisinde mouse u ekranın herhangi bir köşesine getirdiğimde sistem 30sn ile 1 dk arası kitleniyor ve sonra yeniden toparlıyor kendini ancak bu noktalara geldiğimde olması gereken işlem ( sağ taraftaki ayarlar arama gibi özelliklerin olduğu bant ile sol tarafta start a ulaşılan küçük ekran) gerçekleşmiyor. aynı sıkıntı metro ekranındaki bir program weather - mail gibi uygulamaları kapatmak için yukarıya çıkıp basılı tuttuğum anda yaşanıyor. mouse un tuşuna basmayı bırakmassam 30 sn gibi bir süre sonra ancak kendini toparlıyor ve tutup aşağı sürükleyip kapatabiliyorum. böyle bir sorun yaşayan ve nasıl çözüldüğünü bilen var mı? sistemimin yetersiz olduğunu düşünmüyorum. i5 2500 işlemci 120 gb ssd disk ve 8 gb 1600mhz ram var.

NOT 1: sistem 7.5 puan alıyor.
    NOT 2: sağ tarafta çıkması gereken bar WINDOWS+C tuşuna basınca sorunsuz açılıyor.

Yani problemim sadece mouse köşelere geldiğinde kitlenme....

yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyksk -- 1 Mart 2012; 21:39:05 >

• quote:

Arkadaşlar şu Firefox beni çıldırtacak, Win7'de de böyleydi Win8'de daha beter oldu.
    Firefox'u çalıştırıyorum bi yarım saat sonra kullanılmayacak derece takılıyor, tarayıcı resmen tıkanıyor.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Ne yapabilirim RAM'ı resmen sömürüyor. Farklı tarayıcıları denemek istemiyorum Firefox'dan çok memnundum taki son sürümlere kadar....
    Bikaç sürümdür böyle.

64-bit işletim sistemi, 32-bit uygulamalarını çalıştırmak için yüksek ram kullanır. Firefox'un 64 bit sürümünü yükleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Arkadaşlar şu Firefox beni çıldırtacak, Win7'de de böyleydi Win8'de daha beter oldu.

Bikaç sürümdür böyle.

64-bit işletim sistemi, 32-bit uygulamalarını çalıştırmak için yüksek ram kullanır. Firefox'un 64 bit sürümünü yükleyin.

Güncel sürümün x64 sunumu var mı?

Dipnot: AIDA64 çalışıyor mu diye soranlar vardı, az önce kurdum sorunsuz çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

Bikaç sürümdür böyle.

Dipnot: AIDA64 çalışıyor mu diye soranlar vardı, az önce kurdum sorunsuz çalışıyor.

chrome dan çok memnunum ben. denemişssinizdir mutlaka. firefox seçme sebebiniz ne ?

• Arkadaşlar masa üstü simgeleri yazı stilleri falan Windows 7 de özelleştiriliyordu. 8'de yapabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fs3558

slm arkadaslar.

şöle bir sorunum var

win 7 yüklü pc nin üstüne, harddiski bölümlendirmeden win 8 yükledim (yükledikten sonra anladim win 7 nin üzerine yüklediğimi)

win 8 i nasıl kaldırıp eski win 7 de dönebilirim

yardımlarınız için simdiden tşk.

ayni sorunu yasiyorum win 7 ye geri donmek istiyorum ayni hardiske yukledim nasil olacak yardim ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Arkadaşlar masa üstü simgeleri yazı stilleri falan Windows 7 de özelleştiriliyordu. 8'de yapabilen var mı?

masaüstü sağ tık - Personalization kısmına gelince altta Display var... ona tıklayınca bazı ayarlar çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

quote:

quote:

Bikaç sürümdür böyle.

chrome dan çok memnunum ben. denemişssinizdir mutlaka. firefox seçme sebebiniz ne ?

Öndeki tarayıcı firefox arkadaki chrome. Firefox ve IE'da belirlediğiniz adreslerin çıktığı bi çita var.
    Chrome'da böyle bi özellik yok maalesef. Tercih etmememin başlıca nedeni bu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

Arkadaslar yaa resmen nazar degdirdim iyiy iyi dedim. Su yeni cikan ati ekran karti surucusunu yuklerkenn ekran gitti birden. Bilgisaayar aciliyor ama ekrann yokkk :(( siyah

hocam format at belki ise yarar..

evet formatladım tekrar kökten :) nese düzeldi bida aasla yüklememm.

Hocam slimdriver diye bi program var, microsot onayli. Her turlu driveri bulur, bi deneyin derim

çok teşkkürler güzel programmış :D

Rica ederim, gulr gulr kullanin

• quote:

Arkadaşlar Metro arayüzündeyken mouse tağ tıklarsanız aşağıda All aps çıkacak ona tıkladığınız zaman bütün yüklü olan
    programlar, denetim masası vs. hepsi burda.

resmi büyüttüm.tam ekran.
    sonra tek tek dokundum kısayollara.dokunmatik çalışmadı.
    şaşırmadım .
    monitör dokunmatik değildi...şaka şaka.
    mesajım olsun.
    bu arada bu günden sonra win7 sürümlerinin kutulu fiyatları ne zaman sonra düşer?baya fiyat düşüşü olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

beyler sizde aida 64 ile cpuz çalışıyor mu?

Arkadaşlar şu programları birisi denesin ya programı açarken kitleniyo kalıyo mecburen power a uzun süre basarak kapıyorum

AIDA64, CPU-Z ve GPU-Z sorunsuz olarak çalışıyor.

İlginiz için teşekkürler ama bende cpu z aida 64 hw monitor blackbox hiçbiri çalışmıyor tam prosser işlemciyi okuma bölümüne geliyor açılışta tak diye kitleniyor hiçbir şekilde reset atmadan düzelmiyor başka sorun yok ama oyunlarda 1080p filmlerde sorunsuz biraz daha fazla ısınıyor win 7 den nedenini anlamadım

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.