Şimdi Ara

windows 8 başlangıç uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 8 kullanıcısıyım dizüstü bilgisayarımın win 8 başlangıç uygulamaları kayboldu yardımlarınızı bekliyorum cevaplayan herkese teşekkürler

• Sıkıntılı bir Windows 8 kurdunuz sanırım.Sağlam Windows 8 kurulum dosyaları ile yeniden deneyin.
  • öncelikle cevabın için teşekkürler diz üstü bilgisayarı yeni aldım win 8 ben kurmadım kaybolan uygulamaları marketten indirdim fakat uygulamalar çalışmıyor hatası verdi sizce nasıl geri getirebilirim
  • gencer99 G kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan windowsu sıfırla, dosya ve ayarları koru secenneğini secerek sıfırlayın.Dosyalarınız korunacak, 3 parti ( market dışı ) uygulamalar silinecek ve verileri win. old klasörüne atılacak.Market uygulamaları yeniden yuklenecektir. Windows sorunsuz olacaktır. Win8 in en sevdiğim yönüdür.
  • denedim fakat olmuyor hata veriyor cevapladığın için teşekkürler
  • galiba sorum silinen programları güncellendirme yapılmadığı için silindiği gibi gözüküyor sizce böyle bişey olabilirmi marketten yüklüyorum fakat açılmıyor bunun sorunu nedir cevaplarının teşekkürler
  • gencer99 G kullanıcısına yanıt
    Sen tak format mediasını ve üzerine kur.Dosyaların silinmesin.Sonra bilgileri al ve disk temizlemeden eski sistem dosyalarını silden eski windows dosyalını silmeyiş sev ve rahat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.