windows 8 kullanıcısıyım dizüstü bilgisayarımın win 8 başlangıç uygulamaları kayboldu yardımlarınızı bekliyorum cevaplayan herkese teşekkürler
Sıkıntılı bir Windows 8 kurdunuz sanırım.Sağlam Windows 8 kurulum dosyaları ile yeniden deneyin.
öncelikle cevabın için teşekkürler diz üstü bilgisayarı yeni aldım win 8 ben kurmadım kaybolan uygulamaları marketten indirdim fakat uygulamalar çalışmıyor hatası verdi sizce nasıl geri getirebilirim
gencer99G
kullanıcısına yanıt
Ayarlardan windowsu sıfırla, dosya ve ayarları koru secenneğini secerek sıfırlayın.Dosyalarınız korunacak, 3 parti ( market dışı ) uygulamalar silinecek ve verileri win. old klasörüne atılacak.Market uygulamaları yeniden yuklenecektir. Windows sorunsuz olacaktır. Win8 in en sevdiğim yönüdür.
denedim fakat olmuyor hata veriyor cevapladığın için teşekkürler
galiba sorum silinen programları güncellendirme yapılmadığı için silindiği gibi gözüküyor sizce böyle bişey olabilirmi marketten yüklüyorum fakat açılmıyor bunun sorunu nedir cevaplarının teşekkürler
gencer99G
kullanıcısına yanıt
Sen tak format mediasını ve üzerine kur.Dosyaların silinmesin.Sonra bilgileri al ve disk temizlemeden eski sistem dosyalarını silden eski windows dosyalını silmeyiş sev ve rahat et.