Şimdi Ara

windows 8 casper nirvana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benm pc ye format adına recoveryden fabrika ayarlarına döndüm ekran kartı nvidia ge force 740m 2 gb çpk iyiydi her grafik isteyen oyunu programları çok rahattı ama şimdi öyle değil pinball u bile açmıo donuo acaba updatelerini yapmadm die mi yardm eder misiniz acilll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim onu servise gönderecen göndermezsin niye kendin format atmıssın o pc garanti dışıdır yada ekran akrtını guncelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre55885 -- 26 Ocak 2015; 0:01:00 >
  • Üstteki arkadaş ne demek istemiş ben pek anlayamadım ama pc garanti dışı kalmış demek istediyse yanlış birşey bu.Format atmak bilgisayarı garanti dışı bırakmaz zaten siz zaten siz format niyetine fabrika ayarlarına döndürmüşsünüz bunu sebeb göstererek garanti dışı bile edemezler çünkü bilgisayarın bir özelliği bu.

Soruna gelirsek uptade derken sistem güncelleştirmeleri değilde sistem driverlarını kurmadıysanız böyle bir sorunla karşılaşırsınız.Bilgisayarınız ile birlikte verilen sistem driver cd var mı yok mu bilmiyorum 740m dediğinize göre dizüstü kullanıyorsunuz dizüstülerde cd vermiyorlar diye biliyorum.

Güncel driverı Nvidia'nın sitesinden bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 26 Ocak 2015; 0:21:48 >
  • Pc formatıyl garantinin bi alakası yok arkadaşm sen haklısn da recovery zaten sistem kurtarma aynen özelliği o pcden anlıyorumda w8 olunca bide oyunları kasnca korku geldi herhalde update güncellemelerini yaparsam olur emin olamadm sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR ÇOK SAĞOLUN GÜNCELLEŞTİRMELERİN HİÇ BİRİ YOKMUŞ O YÜZDEN OTOMATİK GÜNCELLEME KOYDUM HEPSİ İÇİNDE 1GB GÜNCELLEME YÜKLEDİ ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLDU BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER... :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.